Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Narrow]Witamy sie poniedzialkowo :multi:Dziekujemyyyyyyyyyy Dianusiu:buzi::iloveyou:za pomoc, ogromnieeeee za wszystko:multi:[FONT=Book Antiqua]cioteczki ja napisze jeszcze , ze jak mozecie :modla:drogie cioteczki - to czyncie ogloszonka Stefuniowe , bardzooo prosimyyy , sunia Lunka , moze niedlugo dostac cieczki , wiec sie martwimy , zeby nie bylo tragedyi , a Stefunio sie nie nadaje do zadnych zabiegow narazie :ylsuper::ylsuper::ylsuper:prosimy serduszkowo kochane ciotenki , ktore umiecie tak czarowac ogloszonka.[/FONT][/FONT]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
[FONT=Arial Narrow]Witamy sie poniedzialkowo :multi:Dziekujemyyyyyyyyyy Dianusiu:buzi::iloveyou:za pomoc, ogromnieeeee za wszystko:multi:[FONT=Book Antiqua]cioteczki ja napisze jeszcze , ze jak mozecie :modla:drogie cioteczki - to czyncie ogloszonka Stefuniowe , bardzooo prosimyyy , sunia Lunka , moze niedlugo dostac cieczki , wiec sie martwimy , zeby nie bylo tragedyi , a Stefunio sie nie nadaje do zadnych zabiegow narazie :ylsuper::ylsuper::ylsuper:prosimy serduszkowo kochane ciotenki , ktore umiecie tak czarowac ogloszonka.[/FONT][/FONT]

Ogłoszenia, które wcześniej robiłam Stefankowi, są na bieżąco odświeżane.

Posted

diana79 napisał(a):
trzeba mu szybko dom znaleźć bo im dłużej jest u nich tym bardziej się przyzwyczaja
a jak sunia dostanie cieczki to nawet nie myślę

Odwiedzam ślicznego Stefusia, :lol: czekam i czekam a tu nic no ładnie nie chcą dać ale tak łatwo nie odpuszczę :mad::eviltong: poproszę o nr konta z danymi ;)

Posted

Igiełka napisał(a):
Odwiedzam ślicznego Stefusia, :lol: czekam i czekam a tu nic no ładnie nie chcą dać ale tak łatwo nie odpuszczę :mad::eviltong: poproszę o nr konta z danymi ;)

oooo już podaję, wybacz cioteczko myślałam że Ewa podała nr konta wszystkim :-)

Posted

:bye::bigcry::buzi::modla:Dziekuje Igielko dziekuje wszystkim:loveu:sie znow poryczlalam , alem ja dzis pol dnia uryczana .... ech ..... ciotenki wiec sunia Lunka jest niesterylizowana , bo nie bylo wczesniej takiej potrzeby wg panciow, teraz ma ok 7 latek , przydalaby sie strylizacja , ale nie maja pieniazkow:shake: dzis na wszystko przeciez trzeba miec , a tu czasem nawet moze czlekowi na podstawowe rzeczy braknac:shake:bede jutro u Stefankowa to porozmawaim z mama chlopca .

Posted

Ewuniu dało by się zrobić nowe fotki Stefcia?
przydały by się do ogłoszeń, bo na razie widać odzew zerowy może z nowymi fotkami coś się ruszy :lol: najlepiej aby był cały widoczny jak stoi bo takich nie ma

Posted

[quote name='diana79']jest wpłata dla Stefanka 50zł od Maruda666 :loveu::multi:
bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

rozliczenia wpłat są w 5 poście na pierwszej tronie
:iloveyou::modla::iloveyou::bye:

Posted

:crazyeye::loveu::crazyeye::sweetCyb::iloveyou::sweetCyb::iloveyou:Dziekujemy serdecznie:loveu::sweetCyb::iloveyou::modla::iloveyou:Dziekujemy sercem za pomoc wielka:loveu::loveu: