g_o_n_i_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Samturia, Edytka jako mielonka, jest MOJA ^^ Prawa autorskie co do przeswiska, rozumiesz. ;-) Ja za to jestem zaspa dla Edytki. :evil_lol: Pa Edytko :buzi: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) maleństwo ma sie już dobrze :) właśnie sobie śpi :p[/quote] oj,jak dobrze,że wszystko dobrze ,Pa.Pa. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cioteczki co Wy tak na siebie mięsem rzucacie:eviltong: :cool3: :evil_lol: a tak w ogule to witam:buzi: popatrz Edytko jaką mamy beznadziejną pogode:roll: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [U]Hi hi hi xD . Jak wy tak możecie ... wy Parówki :evil_lol:.!![/U] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Samturia, Edytka jako mielonka, jest MOJA ^^ Prawa autorskie co do przeswiska, rozumiesz. ;-) Ja za to jestem zaspa dla Edytki. :evil_lol: Pa Edytko :buzi:[/QUOTE] Hehe no własnie :D WSZELKIE PRAWA CO DO MIELONKI ZASTRZEżONE I DO ZASPY TEż:d [quote name='barbara.h'] oj,jak dobrze,że wszystko dobrze ,Pa.Pa. :loveu:[/QUOTE] też sie ciesze :multi: papa :buzi: [quote name='Paulina_mickey']cioteczki co Wy tak na siebie mięsem rzucacie:eviltong: :cool3: :evil_lol: a tak w ogule to witam:buzi: popatrz Edytko jaką mamy beznadziejną pogode:roll:[/QUOTE] a no tak jakos wyszło... a pogoda wprost wypasiona :roll: [quote name='arystokratka'][U]Hi hi hi xD . Jak wy tak możecie ... wy Parówki :evil_lol:.!![/U][/QUOTE] to ja może zamiast galeri Tiny zrobie "sklep mięsny Tina" :diabloti: [quote name='anka11']hihihi :-D:-D dobranocka :*:*[/QUOTE] dobranoc :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Nie bedzie fotecek :P zapraszam na strony wstecz :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Xiara']Witam! :) :)[/quote] ja także :) Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nie bedzie fotecek :P zapraszam na strony wstecz :D[/QUOTE] [B][I]Hej ChiQuito :loveu:. Przyszłam do was ... cieszysz się :** ? [/I][/B] [B][/B] [B][I]Droga ChiQuitko trzeba dozować porcję foteczek :razz:. A Tinka była wzięta ze schroniska czy co :niewiem: [/I][/B] Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [SIZE=3][COLOR=Navy]Ja też bym ciała fotecki...[/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy] ;) Jeśli mogem prosic...[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='arystokratka'][B][I] A Tinka była wzięta ze schroniska czy co :niewiem: [/I][/B][/quote] Nierozumiem? Tinka nie jest ze schroniska... Ciesze się niezmiernie że do nas wpadłaś :evil_lol: [B]Ewa [/B]oj nie wiem dzisiaj nie będzie fotek ja spadam spać bo musze do szkółki jutro isc takze mówie wam wszystkim już [CENTER][I][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Georgia]Dobranoc :buzi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [/CENTER] Quote
Xiara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'][SIZE=3][COLOR=navy]Ja też bym ciała fotecki...[/COLOR][/SIZE][COLOR=navy] ;)[/COLOR][/quote] Ja też.... ;) Dobranoc :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nareszcie Edyta poszła spać wcześniej ode mnie :evil_lol: A więc DOBRANOC, śpij dobrze ;) Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja mówie Edytce Dzień dobry !!!!!!!! :multi: Moze jakies fotki Tineczki, czy cos :p? Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc kochana :) nie no nie badz wredna malpa i daj foteczki :p pillsssssssssssss :eviltong: Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć Edysia :) Wpadłam na chwilkę do domku i przyszłam zobaczyć, co u Was słychać ciekawego. Dziękuję Ci, ze wpadasz do mnie, mimo, że sobie pojechałam :buzi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [B][I]Hej Edytko :evil_lol:. Ty jeszcze masz ferie czy już ci się skończyły :razz:. [/I][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Ewa&Kumpel']No to papa, spokojnej nocki[/quote] a dziękuje b ardzo :) była bardzo spokojna ale szkoda ze taka krótka :roll: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nareszcie Edyta poszła spać wcześniej ode mnie :evil_lol: A więc DOBRANOC, śpij dobrze ;-)[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='haska_12']A ja mówie Edytce Dzień dobry !!!!!!!! :multi: Moze jakies fotki Tineczki, czy cos :p?[/quote] Cześć Wiolkciu :multi: kurde nie mam foteczkow, bo strasznie dzisiaj zaganiana jestem, dopiero teraz weszłam na dogo no i nie mam ani jednej fotki :placz: wybaczycie mi to ? [quote name='anka11']czesc kochana nie no nie badz wredna malpa i daj foteczki :p pillsssssssssssss :eviltong:[/quote] ja lubie być wredną małpą :eviltong::cool3: [quote name='Paulina_mickey']cześć Edytko:buzi:[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć śpiochu :smile:[/quote] Czeeeść jaki tam śpiochu coo :eviltong: [quote name='Agushka']Cześć Edysia :smile: Wpadłam na chwilkę do domku i przyszłam zobaczyć, co u Was słychać ciekawego. Dziękuję Ci, ze wpadasz do mnie, mimo, że sobie pojechałam :buzi:[/quote] Ojej kochana jak miło Cię widzieć :multi: Ja bede zawsze do Ciebie wpadać nawet jak Ciebie nie będzie :) bo nie da sie zapomniec o takiej galerii jak wasza :evil_lol: U nas nic ciekawego, jak narazie to wszystko po staremu [quote name='Tina.Sara']Jezu...Edyta, ile ty śpisz? :cool3:[/quote] Co Wam przyszlo do głowy że ja śpie ? i to w poniedzialek... no ładnie :mad: Miałam dzisiaj 9 lekcji od 7:10 a potem bylam na spacerku z Tiną i odrabiałam zasrane lekcje :angryy: [quote name='Kamcia_14'] [B][I]Hej Edytko :evil_lol:. Ty jeszcze masz ferie czy już ci się skończyły :razz:.[/I][/B][/quote] Hej :) mi się jeszcze nie zaczeły :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Co Wam przyszlo do głowy że ja śpie ? i to w poniedzialek... no ładnie :mad: Miałam dzisiaj 9 lekcji od 7:10 a potem bylam na spacerku z Tiną i odrabiałam zasrane lekcje :angryy:[/quote] A ja myślałam że ty w domciu siedzisz... :cool3: Quote
Recommended Posts