Margi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Już jest jutro. Co tam u Stacha ,jakaś relacja może. :lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 dopiero wróciłam - jesteście bezlitosne... Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 malawaszka napisał(a):jutro będą zdjęcia i wieści Zaraz będzie po jutrze;) Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 mam spuchnięte paluchy, powygryzałam go jak mole :diabloti: NIE CZEKAM NA KOMENTARZE DOT. FRYZURY :D jest nieskończona, ale maszynki nie poświęcę na brudasa, a na kapiel było dziś za zimno, nożyczkami wyrównywać mi się już nie chciało Zmiana imienia bo missieek nie może chodzić po wsi i wołać Staszka bo ludzie pomyślą, że oszalała :D a Ona tam nowa :lol: będzie Norton - zgapione od pitbulla Uli :lol: ale Pasuje do Staszka :D Nortonek jest CUDOWNY!!!!! Grzeczny - w kojcu deczko się wydziera, ale to dlatego, że on nie chce już być więcej sam, tylko chce być z ludźmi! POSŁUSZNY! Zna podstawowe komendy - siad, łapa, daj głos nie zna :lol: robi bez komendy haha przy obcinaniu ANIOŁ!!!!! zero warczenia czy wyrywania się! leżał i widać było jak mu dobrze :loveu: zdjęłam z niego całą to syfiastą skorupę, od razu mu ulżyło i żywszy się zrobił, ale kondycji to on nie ma za grosz - i jest GRUBY! tłuścioch! iiii uwaga uwaga - jest WYKASTROWANY! :mdleje: na pewno nie zrobili tego w schronisku - musiał trafić wyciachany! Ktoś go wychował, wykastrował i .... :niewiem: albo się zgubił, albo nie wiem co, ale nie wiem jak można się pozbyć tak fajnego psa! to powtarzam przy kazdym - no może poza Zbyniem hahaha :diabloti: Jest takim tłuściochem że przez chwilę jak obcinałam go wołałam do missieek, że to suczka :lol: ale nie - znalazłyśmy siuśka w dredach :roll: już uwolniony ptaszek :D ale jak skończyłam go obcinać to było już słabe światło i mam tylko zdjęcia przed i w trakcie cięcia Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Waszko ja kocham Twoje opisy :loveu: Zmiana imienia bo missieek nie może chodzić po wsi i wołać Staszka bo ludzie pomyślą, że oszalała ale nie - znalazłyśmy siuśka w dredach :roll: już uwolniony ptaszek :-D Zna podstawowe komendy - siad, łapa, daj głos nie zna :lol: Kocham :iloveyou: Czekam na zdjecia;) Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 no to fory - zylion fot PRZED :lol: i NIE SĄ takie same :grins: Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 on by nigdy nie opuścił schroniska bo żaden człowiek "z ulicy" takiego syfa by nie brał :shake: Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 tu fotka w przerwie obcinania na siku poszliśmy :loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 ktoś nadrabia tarzanko w trawce :loveu: Quote
Saththa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 MATKO BOSKA :o na tej focie do tej pory mi znanej nie wygladał AŻ TAK TRAGICZNIE!! Jak tak patrze to mam wrazenie, ze te filce na łapach to mu aż odchodziły... :mdleje: Jezuuuuuuu Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 i taki byłam grzeczny i tak teraz wyglądam :D Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Nortonek ma 55 cm w kłębie czyli jest przerośnięty średniak Quote
zerduszko Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Hahahaha, boski! Widzę, że mu podpalanie się powiększyło :lol: Quote
kropeek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 piękny :loveu: odkop jeszcze jego oczka:lol: na nie czekam najbardziej super, że ciachnięty-zaoszczędzimy kasy Quote
Recommended Posts