Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiga138 napisał(a):
Dodaję stałej deklaracji dla Retro 50 i jednorazowo na Retro 100. Poproszę o nr konta

o rany! :) super! bardzo dziekuje :loveu:

konto to samo co Toro...dzieki monika083 :lol::loveu:

Posted

wiga138 napisał(a):
Budrysek, daj znać co w tej chwili można dla Retro zrobić . Może jakaś wizyta u wet ?
Zajrzę tu wieczorem :)

moge zabrac go w przyszlym tyg do weta, mozna zrobic bad krwi -morfol i bioch - 50 zl
nawet rtg mozna zrobic - 30 zl

trzeba cos kupic na stway np ArthoFos lub cos podobnego
w przyszlosci mozna podac Trocoxil ale na 6 mies. kuracje trzeba miec 700 zl

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie ale nie jestem już w stanie zadeklarować stałej kwoty,mogę jedynie wspomóc tego biedaka od czasu do czasu.Podeślijcie mi na pw nr konta

bardzo dziekuję :) konto wyslane

Posted

wlasnie wyslalam 7 osobom konto dla Toro...prosilam o wpisanie przy przelewach DLA TORO NASZA-KLASA
takze jak taki tyltul dojdzie przelewu to znaczy,ze to z mojego konta na n-k....mam nadzieje,ze zglosi sie jeszcze pare osob!!!
tak strasznie dopinguje Toro!!!!!!!!!!!

Posted

astrunia przelala 50 zl jednorazowo dla Torusia...bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

obraczus87 napisał(a):
poslalam obiecane skromne 10zł. Trzymam kciuki za Toro!

dziekuje :loveu:

Posted

Właśnie wkleiłam angielski tekst i myślę że dobrze byłoby gyby był możliwy kontakt poprzez email, czy jest taka możliwość?
A konto do wpłat to prywatne konto ?jeśli tak to tym bardziej dobrze byłoby podać email.

Posted

Iljova napisał(a):
Właśnie wkleiłam angielski tekst i myślę że dobrze byłoby gyby był możliwy kontakt poprzez email, czy jest taka możliwość?
A konto do wpłat to prywatne konto ?jeśli tak to tym bardziej dobrze byłoby podać email.

przelewy zagraniczne mozna robic przez PayPal [email protected]
ten @ moze tez byc udostepniony ale chyba [email protected] jest latwiejszy?

Posted

Cioteczki, ale działacie :D :D :D

BUDRYSEK, Toro zgodzi się z innymi psiakami u Czarodziejki?

Mamy już deklaracji:

stale:

pikola-10zl
paulinken 10zl
Kamila_ 50zl
jkp 30zł
__Lara 10zł
magda222 10zł
bico 10zł
wiga138 50zł
------------------
180zl

jednorazowe:

wiga138-100zl
obraczus87 10zl
ania shirley- 100zl
jkp 100zł
magda 222 30zł
moni 12 ?
IVV ?
bico 50zł
astrunia 50zł
..............................
440zl

Posted

Witam. Ja jestem "nowa", więc proszę o wyrozumiałość i ew.pomoc. Narazie chcę wpłacić 10 zł na Toro i 10 zł na Retro. Otrzymałam w mailu nk numer konta i nie wiem, czy na to konto mogę dokonać wpłaty na obydwa pieski. Pozdrawiam

Posted

jolakoz napisał(a):
Witam. Ja jestem "nowa", więc proszę o wyrozumiałość i ew.pomoc. Narazie chcę wpłacić 10 zł na Toro i 10 zł na Retro. Otrzymałam w mailu nk numer konta i nie wiem, czy na to konto mogę dokonać wpłaty na obydwa pieski. Pozdrawiam

Witamy :D dziękujemy za wsparcie :) chyba konto do wpłat jest to same tylko trzeba by w tytule zaznaczyć ile na jakiego psiaka idzie :)

Cześć leonarda :D dzięki za przybycie :D