Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
ok:-)..widze tez jedna wplate z mojego profilka..zaraz lece podziekowac tej Pani!:-)

podziekuj od nas wszystkich:)

wszedzie tam gdzie tylko imie , litera nazwiska i miasto-to wlasnie nie bylo zadnych nickow, chyba osoby spoza dogo

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie go przeczytałam,dziękuję za odpowiedź. Muszę Was troszkę jeszcze poznac i załapac o co tu chodzi:) sorki za moją nieufnośc,ale zazwyczaj jak wpłacam na jakieś zwierzaki to są oficjalne organizacje, a tu jestem bo zwyczajnie wzruszyła mnie historia Tora

Posted

Natawa80 napisał(a):
Nie rozumiem uszczypliwości...Przede wszystkim nie ma to nic wspólnego z tym,że nie mieszkam w Polsce,sama kiedy byłam w kraju przygarniałam zwierzaki z ulicy,które są teraz szczęśliwe z moimi rodzicami...weszłam na Waszą stronę przypadkiem,chcę wpłacic jakieś pieniążki,urzekła mnie historia Toro, ale przepraszam,w ciemno płacic nie będe,muszę się upewnić,że to wszystko jest prawdziwe i nie powinno to nikogo dziwic. Poza tym ludzie są beznadziejni,bo ja jakbym brała psiaka to nie kierowałabym się wyglądem,ale tym że mogę mu pomóc i jednocześnie zyskac najlepszego,najwierniejszego przyjaciela i zwyczajnie naiwnie myślałam,że takie myślenie ma więcej ludzi:(

nie chcialam byc uszczypliwa... ale niestety tak jest,ze starsze psy maja bardzo male szanse na adopcje, dlatego zbieramy deklaracje i chcemy umiescic go w domu tmczasowym ,takim dla staruszkow, gdzie jeszcze bedzie mogl pocieszyc sie troche zyciem.
Takie podejscie do zwierzat jak Ty-ma pewnie wiekszosc na tym forum , niestety tez wiekszosc juz zapsiona.

Posted

Natawa80 napisał(a):
właśnie go przeczytałam,dziękuję za odpowiedź. Muszę Was troszkę jeszcze poznac i załapac o co tu chodzi:) sorki za moją nieufnośc,ale zazwyczaj jak wpłacam na jakieś zwierzaki to są oficjalne organizacje, a tu jestem bo zwyczajnie wzruszyła mnie historia Tora

poczytaj..poogladaj i bez naszych slow przekonywania..sama sie przekonasz:-))))))mam nadzieje,ze bedziesz dopingowala Toro i nabierzesz ufnosci:-)
ja tam tymczasem wieczorowa pora posylam cotkom i Toro pozdrowienia....:-)
do Pani z n-k wyslalam podziekowania:-)

Posted

Natawa80, niestety, nie ma tyle ludzi o dobrych sercach jak Ty, dlatego tyle biedaków w Polsce siedzi w schronach :( Tam, gdzie się psów nie usypia, tam psiaki żyją czasami od szczeniaka i dożywają starości w schronisku. Ot, takie polskie realia...

Fajnie, że posuwamy się do przodu :) Gdyby tak jeszcze u Retro ruszyło...to mogłyby chłopaki jechać.

Posted

WIGA138 --100zl (5.07)
ania shirley--100zl (6.07)
__LARA -- 10zl (08.07)
OBRACZUS87 10zl (8.07)
Jolanta08 50zl (11.07)
z nasza-klasa --Ś.EWA BIAŁYSTOK-- 25zl (11.07)
JOANNA SZ-S. WARSZAWA 50zl
jkp ( 100 + 30 za sierpień ) (11.07) 130zl
10 zł DT Toro lipiec 50 zł Toro jednorazowo od bico -- 60zl (11.07)
Pikola 10zl (11.07)
MAŁGORZATA N. RAWICZ 30zl (12.07)
WIGA138 50zl (12.07)
--------------------------------------
625zl

Cioteczki dajcie aktualne wplaty na pierwszy post!:-)))
Sorrki,ze Wam truje tak o tych wplatach,ale to wazne:-)
prosze rowniez dopisac moja wplate na paypal!:-)

Posted

Kamila_s napisał(a):
WIGA138 --100zl (5.07)
ania shirley--100zl (6.07)
__LARA -- 10zl (08.07)
OBRACZUS87 10zl (8.07)
Jolanta08 50zl (11.07)
z nasza-klasa --Ś.EWA BIAŁYSTOK-- 25zl (11.07)
JOANNA SZ-S. WARSZAWA 50zl
jkp ( 100 + 30 za sierpień ) (11.07) 130zl
10 zł DT Toro lipiec 50 zł Toro jednorazowo od bico -- 60zl (11.07)
Pikola 10zl (11.07)
MAŁGORZATA N. RAWICZ 30zl (12.07)
WIGA138 50zl (12.07)
--------------------------------------
625zl

Cioteczki dajcie aktualne wplaty na pierwszy post!:-)))
Sorrki,ze Wam truje tak o tych wplatach,ale to wazne:-)
prosze rowniez dopisac moja wplate na paypal!:-)

100 wpłata jednorazowa a 50 to deklaracja stała :)
Czy możemy prosic o zestawienie dla Retro ?

Posted

Kamila_s napisał(a):
Budrysek wyslalam wlasnie na Twoj paypal wplate dla Toro,widoczki i cegielki:-)

Kamila 50 zl przelewam do skarbnika-stala deklaracja Toro
26 zl wplacilam do lecznicy dzisiaj na Tobiego

Posted

Mamy już deklaracji:

stale:

pikola-10zl
paulinken 10zl
Kamila_ 50zl
jkp 30zł
__Lara 10zł
magda222 10zł
bico 10zł
wiga138 50zł
------------------
180zl

jednorazowe:

wiga138-100zl
obraczus87 10zl
ania shirley- 100zl
jkp 100zł
magda 222 30zł
moni 12 ?
IVV ?
bico 50zł
astrunia 50zł
jolakoz-10 zl
..............................
450 zl

Posted

Natawa80 napisał(a):

Ciotki na tym watku sa wiarygodne. Ja tez nie jestem w Polsce, ale juz troche opanowalam dogo :):)

Posted

kurcze ciezko bedzie z tymi deklaracjami :(
mozna uzupelnic miesiac czy dwa jednorazowymi ale co pozniej?
znajac zycie to jak bedzie w hotelu to wszyscy pouciekaja z watku bo "bezpieczny"
a ja znowu zostane z dlugami :(

Posted

Natawa80 napisał(a):
Mam pytanie,jestem tu nowa i trochę nieufna. Dlaczego nie ma Toro na stronie schroniska dla zwierząt? czemu nie ma kogoś kto go może przygarnąc,bo z tego co wynika ze stronki, to już długo Toro nie ma domku?nie mieszkam teraz w Polsce,więc niemożliwe jest abym jakiegoś zwierzaka przygarnęła,ale gdyby nie to na pewno nie wahałabym się i myślę,że jest więcej ludzi takich jak ja więc czemu Toro nie ma domu?:(

Gdyby to wszystko było takie łatwe...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
kurcze ciezko bedzie z tymi deklaracjami :(
mozna uzupelnic miesiac czy dwa jednorazowymi ale co pozniej?
znajac zycie to jak bedzie w hotelu to wszyscy pouciekaja z watku bo "bezpieczny"
a ja znowu zostane z dlugami :(

No właśnie nie może tak być. Bo będziecie cyrografy podpisywać, że płacicie :cool3:

Też mamy taką starowinkę Dagusię ze schronu w Tychach i jest już w hotelu ponad rok, bardzo ładnie wszyscy wpłacają :) (i mam nadzieję, że tak będzie;).

Będę jeszcze szukać sponsorów, musi się udać.

Posted

Kamila_s napisał(a):
kurcze ile jeszcze brakuje tych deklaracji???????teraz zbliza sie weekend tez zaatakuje!:-)

Zaatakuj, proszę Cię cioteczko. Chyba ok. 100zł.

Posted

Cioteczki mialam przeznaczyc 10 zl stalej od sierpnia dla Micha-Ale okazalo sie ,ze dzis Michu ma jechac do DS:)Jesli wszystko okaze sie w porzadku to dam te skromne 10 zl dla Toro-ale dopiero od sierpnia bo musze "napelnic" konto:)
Prosze nie dopisujcie mnie na razie przez pare dni-dopoki nie bedzie pewnosci z Michem:)