Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny bardzo prosze powiedzcie czy wplynely jakies nowe wplaty na Toro z dopiskiem nasza-klasa??????????????????
dostalam kilka maili od osob ,ktore mnie prosza o potwierdzenie wplat............
Tymczasem pozdrawiam wszystkie dobre duszyczki od Toro!!!...
moze ktos znajdzie chwilke by porozsylac zaproszenia do Toro do cioteczek z dogo?????????

Posted

WIGA138 --100zl (5.07)
ania shirley--100zl (6.07)
__LARA -- 10zl (08.07)
OBRACZUS87 10zl (8.07)
Jolanta08 50zl (11.07)
z nasza-klasa --Ś.EWA BIAŁYSTOK-- 25zl (11.07)
JOANNA SZ-S. WARSZAWA 50zl
jkp ( 100 + 30 za sierpień ) (11.07) 130zl
10 zł DT Toro lipiec 50 zł Toro jednorazowo od bico -- 60zl (11.07)
Pikola 10zl (11.07)
MAŁGORZATA N. RAWICZ 30zl (12.07)
WIGA138 50zl (13.07)
--------------------------------------
MAGDALENA P. KRAKÓW --z naszej klasy 20zl (13.07)
EWA SZ. KŁOBUCK. z naszej klasy --50zl(15.07)
JULITA Z.-M GŁUCHOŁAZY -z naszej klasy 40zl (18.07)
Pan KAMIL A B. ZBĄSZYNEK 30zl (18.07)
PAULINKEN, 10zl (18.07)

775zl

Posted

monika083 napisał(a):
WIGA138 --100zl (5.07)
ania shirley--100zl (6.07)
__LARA -- 10zl (08.07)
OBRACZUS87 10zl (8.07)
Jolanta08 50zl (11.07)
z nasza-klasa --Ś.EWA BIAŁYSTOK-- 25zl (11.07)
JOANNA SZ-S. WARSZAWA 50zl
jkp ( 100 + 30 za sierpień ) (11.07) 130zl
10 zł DT Toro lipiec 50 zł Toro jednorazowo od bico -- 60zl (11.07)
Pikola 10zl (11.07)
MAŁGORZATA N. RAWICZ 30zl (12.07)
WIGA138 50zl (13.07)
--------------------------------------
MAGDALENA P. KRAKÓW --z naszej klasy 20zl (13.07)
EWA SZ. KŁOBUCK. z naszej klasy --50zl(15.07)
JULITA Z.-M GŁUCHOŁAZY -z naszej klasy 40zl (18.07)
Pan KAMIL A B. ZBĄSZYNEK 30zl (18.07)
PAULINKEN, 10zl (18.07)

775zl

dziewczyny wstawcie na pierwszy post plssssssssss!:-)

Posted

Kocurek napisał(a):
Cioteczki u Micha jak widac wszystko ok:)Wiec prosze mnie dopisac -10 zl stalej(Ale od sierpnia).

super!!!!!!!!!:-)))))))))
to ile juz mamy tych deklaracji??????????:-)

Posted

Witajcie. Wpłaciłam dziś 10 zł na Toro i 10 zł na Retro i od sierpnia będą to moje stałe wpłaty. Więcej nie mogę, bo mam trzy psiaki w domu!!!

Posted

jolakoz napisał(a):
Witajcie. Wpłaciłam dziś 10 zł na Toro i 10 zł na Retro i od sierpnia będą to moje stałe wpłaty. Więcej nie mogę, bo mam trzy psiaki w domu!!!

bardzo dziekuje :)

Posted

Kochane bo ja nie moge sie polapac...ile nam jeszcze brakuje stalych deklaracji?????????????
Lara:-)pamietam,ze ty ktoryms tam razem robilas podsumowanie zdeklarowanych wplat....jak znajdziesz moment,prosze zrob podsumowanie....:-)zebysmy mogly jasno wstawic na pierwszy post..

Posted

pikola-10zl
paulinken 10zl
Kamila_ 50zl
jkp 30zł
__Lara 10zł
magda222 10zł
bico 10zł
wiga138 50zł
jolakoz 10zl
Kocurek 10zl
Kropeczka 50zl

czyli razem 250zl

przelecialam posty i wylapalam:-)
zerknijcie babki czy sie zgadza???????to sa stale deklaracje miesieczne dla Toro:-)
prosze o umieszczenie ich na pierwszym poscie:-)Budrysek za to mnie udusi hehehe:-)))))))
ale jak nie umiescimy to sie pogubimy.....:-)

Posted

Kamila_s napisał(a):
pikola-10zl
paulinken 10zl
Kamila_ 50zl
jkp 30zł
__Lara 10zł
magda222 10zł
bico 10zł
wiga138 50zł
jolakoz 10zl
Kocurek 10zl
Kropeczka 50zl

czyli razem 250zl

przelecialam posty i wylapalam:-)
zerknijcie babki czy sie zgadza???????to sa stale deklaracje miesieczne dla Toro:-)
prosze o umieszczenie ich na pierwszym poscie:-)Budrysek za to mnie udusi hehehe:-)))))))
ale jak nie umiescimy to sie pogubimy.....:-)

Tak, brakuje chyba 50zł, bo ostatnio brakowało 20zł, a pojawiły się dwie deklaracje nowe po 10zł:D :D :D

Kochani, jesteśmy blisko, nie popuszczamy. Ja narazie rozsyłam zaproszenia na wątek Retro, ale trzeba też nadal wysyłać na ten, więc jak macie choć trochę czasu to bardzo proszę! Ja to robię w pracy, w międzyczasie, pomiedzy innymi sprawami :)

Posted

Poproszę o nr konta na PW postaram się pomóc dla Toro i wpłacić na hotelik, aby mógł tam pozostać....( dobrze się doczytałam pies jest obecnie w hoteliku?)

Posted

Mona, Toro jest u mnie w hospicjum. Właśnie odjechały Budrysek z Zuzlikową zostawiając Torusia i staruszka Retro, który jest w bardzo złej kondycji...tylne łapki w przykurczu i siusiak żałośnie wisi...Bardzo wyniszczony biedaczek.
Toro bardzo odżył, a to za sprawą owego Retro, z którym przyjechał. Poczuł do niego chuć i skakał rozpaczliwie w wiadomym celu. Retro, żeby było śmieszniej obłapiał Toro, więc musiałyśmy panów odseparować. Retro staruszek w kojcu, a Toro z klatą wypiętą i zamglonymi oczami adoruje go truchtając wokół ;)

Posted

A tam cioteczki-jak to mowia "nie liczy sie plec,licza sie uczucia"hehe:)
Cudnie,ze sie udalo i psinki trafily do Czarodziejki:)
Kurcze,musze moj paczkowy karton powiekszac:)

Miziam wszystkie staruszki:)

Posted

Dziękujemy wszystkim dobrodziejkom :) Zajrzyjcie do Retro, ten dziadunio jest w jeszcze gorszym stanie niż Toro.

Toruś ledwo do michy zajrzał, bo nie w głowie mu trawienie, gdy kochania nadszedł czas. Tak więc pierś w przód i tupa wkoło kojca. Nic go nie rusza, nie interesuje, nikogo nie zauważa, tylko miłość swą - dziadka drugiego, bruneta o niewinnym spojrzeniu ;)
Zaczął nawet podszczekiwać, ale struny głosowe latami nie używane ledwo dźwięk wydają. Kochany zdeptany kaczorek. Uśmiałyśmy się z Julką z tego kwakania. Bardzo się Toro stara, żeby go Retro zauważył.