millarca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Domku! Twój Jamalek czeka w schronisku i tęskni!!! Quote
brazowa1 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Jamal jako kolega do boksu nie jest fajny,biega po calym boksie,robi błoto Szarmence i stuletniej Tinie.Do tego dzis bylam swiadkiem,jak pogonił Szarmen tylko dlatego,ze akurat stala mu na drodze,a on byl podminowany faktem,ze wchodze do schronu. Poza tym-cudowny pies.Bawi sie jak zloto,chwyta blyskawicznie,czego od niego chce.Przytyl :multi: Boje sie,ze jezeli szybko nie zostanie wydany nowym wlascicielom,zostanie przeniesiony do innego boksu,a wtedy,jezeli bedzie to boks dzielony z innymi psami-koniec spacerow :placz: i to bedzie koniec Jamala. Quote
Kasia25 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jamal biedaku, kto ci takie foty strzelił:mad: Quote
Kasia25 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 uciekł z miejsca zbrodni i przestał ufać! Zaadoptujcie go! zanim znowu go DOPADNIE! Jamal potrzebuje domu, PILNE!!!!! Quote
rudaa1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cos nikt nie zagląda Jamalku do Ciebie, a z każda minuta opadasz coraz niżej strony....:( Quote
rudaa1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 rudaa1 napisał(a):Cos nikt nie zagląda Jamalku do Ciebie, a z każda minuta opadasz coraz niżej strony....:( I nadal sam...:(:( Quote
brazowa1 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Jamal zmienil boks,bo faktycznie dziewczyny mialy z nim niefajnie. Ale mu sie pofarcilo!Bo dostal boks pojedynczy! Udalo mu sie! spacerki beda dalej! Quote
Havoc Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Nalewka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witam Tak mi przyszło do głowy, że Tanitka albo Kinga miały jakąś panią, czy pana, którrzy szukali psa do pilnowania domu z ogródkiem. Może trzeba by było połączyć oba wątki, młodego wyżełka i, który nie pójdzie na łańcuch i Jamala, może Jamal się nada dla tej pani czy pana? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35614&page=15 Pozdrawiam, --- B. (Nalewka) Quote
brazowa1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 wlasnie jestem u Jamala w domu,jest po kapieli i zachowuje sie wspaniale :) Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 brazowa1 napisał(a):wlasnie jestem u Jamala w domu,jest po kapieli i zachowuje sie wspaniale :) Brązowa :mad: :mad: :mad:, pisz, bo my tu na stołkach podskakujemy!!!!!! Gdzie? Co? Jak???????? Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Prowadzę śledztwo... Jesli Brązowa jest w nowym domu Jamala, dopuścili ją do kompa... wpuścili do łazienki... a ona ma do tego dobry humor, to stawiam, że Jamal jest u naszej ciotki mafijnej, tej, co to ją mam na myśli! Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Akucha prowadzi śledztwo, akucha matołek - nic jeszcze nie wie :cool1: Dywaguję tylko, bo nerw mnie zżera, a Brązowej kabelek od kompa zabrali... Quote
Recommended Posts