Jump to content
Dogomania

"Czarny malinois", Jamal JUZ BEZ WILCZYCH PAZUROW :) ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha, bardzo jestem Ci wdzięczna za ten specjał:-D :-D :-D

Ale mam maleńką prośbę, następnym razem, bardzo proszę i jakieś ostrzeżenie przed piciem kawy, przy komputerku;)

Posted

"Jamalowie" odwiedzili nas z Jamalem :multi: :multi: :multi:
Akurat byla tez cioteczka kaerjot,wiec mogla nacieszyc sie szczesciem psa,ktorego tyle czasu nosiła na banerku.

super jest cioteczki :loveu:

Posted

kochane,madre piesisko:loveu:,uwielbia spacery,wieprzowe serducha,czesanie:cool3:,pieszczotki,pileczki bardzo,jak widzimy jego brazowe oczy kiedy robia sie maslane i za chwile zasypia to cieszymy sie mocno,wlasnie lezy z wszystkimi lapami do gory,a jak sie go glaszcze to przytula lapa:multi:,mamy nadzieje,ze jego ogon bedzie zawsze merdal

melcia i

Posted

Kurczaki, no... aż się wierzyć nie chce :lol: Musicie nam koniecznie pokazać jego domowe fotki!!!! Wiem, że będa, ale już by się chciało ;)
Taka przytulanka... ale on biedak szczenięctwo w schronie spedził, to teraz nadrabia.Ależ mu się trafiło cudnie!
Toma, ogonek będzie mu chodził aż miło i te maślane oczy też nie znikną, psy ze schroniska kochaja mocniej!!! One wiedzą, jakie ich szczęście spotkało.

Posted

Tak, Jamal jest szczęśliwy :lol:, morducha cudna, zadowolona. Dom kochany ma, widać, że trafił cudownie!!!
A tam w drugim planie to mały jamalowy Pancio chrupeczki podjada???
"Jedna dla mnie, druga dla Jamala, jedna...." :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dokładnie tak Akucha!!!!!
Mnie najbardziej Jamal zadziwił właśnie tą delikatnością do dzieci, moja suczyna natychmiast "przejęłaby kontrolę" nad chrupkami, a Jamal grzecznie czekał, aż coś spadnie. Dość często spadało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , do czasu, konfiskaty pożywienia przez większych:placz: :placz: :placz:

Posted

Wiedzialam :lol: Jamal sam jeszcze młodzian, to się dogadali w mig!
Mocno ściskam Pancia, który chrupki gubi :calus:

Kaerjot, nasze sucze, to baby są, nerwuski i zazdrośnice :cool: moje też szybko obslużyłyby się same i nie byłoby żadnego podziału... A chłopaki, to wiesz, inna bajka...

Posted

Pozdrowienia od Jamalowej Rodzinki,nasz kochany,czarny pyszczek w poniedzialek bedzie mial usuwane wilcze ,,ostrogi'';za kijem biega az jezor mu wychodzi bokiem:lol:,znalezlismy ogrodzone miejsce,ale nie calkiem szczelne a Jamal broni nas nawet przed ludzmi przechodzacymi obok,o psach nie wspomne:angryy::angryy::angryy:,z tymi ludzmi przejdzie mu?jestesmy ostrozni i uwazni,ale pobiegac tez chlopak musi,napewno jeszcze ochlonie...i juz kochamy go na zaboj

Posted

poszczekuje sobie ,gdy ludzie obok przechodza?
Nie pozwolic mu na to.Zawsze mozecie mu powiedziec,co o tym sadzicie.Załapie.
Chwalic,gdy przejdzie spokojnie.

Poza tym inaczej zachowuje sie pies na smyczy,a inaczej na "luzie".

no i niestety owczarki pilnuja swojej rodziny

Posted

Biegunka ustapila,chyba tak go ukochalismy jedzonkiem,teraz dostaje tylko suche i juz w porzadku,lize lapy po usunieciu ,,wilczych pazurow'',jak dobrze pojdzie to w piatek zdjecie szwow i opatrunkow,jak wrocil po narkozie to plakalam,ze zrobilismy mu krzywde:placz:,ale szybko doszedl do siebie i nie beda mu przeszkadzac,szykuje sie na kanape i fotel,probuje nas,ale zaczal spac w swoim legowisku:multi:czasami,ma kolnierz zeby nie zerwal bandarzy a pancio wola na niego ZAROWECZKA NASZA,jak za malo glaskamy to przychodzi po reszte dawki milosci,jest wspanialy,madry:loveu::loveu::loveu:,ufa nam,ale lekarza to chyba zje:angryy:,nie daruje mu za te lapy:mad:,a maslane oczka nie znikaja,cdn...
pozdrawiamy

Posted

No proszę :lol:, same dobre wieści!!!! Jamalku, nie gniewaj się na Pańciostwo i wujka weta za pazurki!!! Teraz już będziesz sobie szalał bez problemów.

Całuję w czarny nos kanapową Żaróweczkę z maślanymi ślepiami :loveu: :loveu: :loveu: i pozdrawiam małych i dużych Jamalków :bye:

• 2 weeks later...