Jump to content
Dogomania

"Czarny malinois", Jamal JUZ BEZ WILCZYCH PAZUROW :) ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Jamal naprawdę wyszedł dziś, byłam świadkiem:cool3:
Zabrała go rodzinka z dzieckiem, a Brazowa napakowała Panu na drogę kieszenie groszków:evil_lol:
Więcej na pewno napisze Ciocia B> której troche smutno, no bo wiecie to jej ulubieniec b b b mądry Jamal!

Fotki nieoddawały całego jego uroku. Piękny, czarny PIES.
Jamalu powodzenia!!!!!!!!!!!

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane ciotki mafijne,nowy dom Jamala obiecal nas poczytac i samemu cos napisac o swoim nowym domowniku.Namiary na Dogo przekazane :)

Dzis rano pies poszedl do domu,zostal wybrany bez zadnych namow z naszej strony. Wpierw zaprezentowalam psa na spacerku,oczywiscie spacer zakonczyl sie szybko przez DZIKA :mad:

Co moge powiedziec-boje sie troche,jak zawsze,gdy w rodzinie sa dzieci,ale przeciez nie ma reguły na to,jaki pies bedzie do dzieci,wszystko i tak zalezy od wlascicieli.A wlasciciel jest na pewno konsekwentny :)

Poty co,z tego co widzialam,Jamal zachowal sie do dzieci super.Tzn bral bez oporow ciasteczka :)

na wieczor pomoglam wykapac psa,spodziewalam sie latajacego Jamala z wywieszonym jęzorem,a zastalam...piesia.Spokojnego,podajacego łapke (nigdy mi nie mowil,ze umie łape podawac! kamuflowal sie ;)
Myslalam,ze pokaze pazur (wilczy) w wannie,ale pies zachowywal sie,jakby co wieczor zazywal kapieli.Moj nieustraszony stroz...jest domowym kapciem....;)

prosze trzymac kciuki za dalsze tak wzorowe jak w tej chwili zachowanie Jamala i za nowy dom.

Posted

[quote name='brazowa1']
Poty co,z tego co widzialam,Jamal zachowal sie do dzieci super.Tzn bral bez oporow ciasteczka :)

Myslalam,ze pokaze pazur (wilczy) w wannie,ale pies zachowywal sie,jakby co wieczor zazywal kapieli.Moj nieustraszony stroz...jest domowym kapciem....;)

:megagrin: :megagrin: :megagrin: No przecież zawsze mówiłaś, że on wyjatkowo jenteligentny jest, to dostosował się w mig!!!
Jamalu, ciotki trzymaja mocno :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:

:BIG:

Kasiu, a Ty co tam robiłaś??? Adoptowałaś kolejnego chomika czy szczurka???

Posted

akucha napisał(a):
:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Kasiu, a Ty co tam robiłaś??? Adoptowałaś kolejnego chomika czy szczurka???

Chciałam zaadoptować dzika, ale Brazowa nie wyjawniła mi tajemnicy z której strony on przychodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

akucha napisał(a):
Ale z adopcji nici :evil_lol: Kasiu, one się Ciebie boją czy co???

Gwarantuje Wam, że gdyby ten dzik wyskoczył to ja bym pewnie, tak uciekała szybko, że nie tylko pies by nie nadążał (no chybaże, byłby to Wigor:lol: ) ale i oplątana smyczką Ciocia Brazowa:cool1:

Posted

[quote name='akucha']Ciociu rudaa1 :evil_lol: Jamal MA DOM!!!! A Ciebie przyjmujemy do naszej mafii za wytrwałe wspieranie jego poszukiwań!!! :loveu:
Ooooo suuupeerrrr:multi::multi:
Kuurcze jeszcze sie nie obudziłam i nie doczytałam tychże wspaniałych wieści:oops: a zawsze pierwsze co podnosiłam ślicznego czarnuszka, a tu taka niespodzianka:lol::lol:

Jestem dumna i szczęsliwa z przyjęcia mnie do mafii:loveu::loveu: i mam nadzieje, że Jamalek będzie szczęsliwy:p

Posted

A ja się wczoraj poryczałam po sms-ie od Brązowej.

Jamal dostał szczęśliwą obróżkę i teraz już wszystko bądzie dobrze. Dałam ją do schronu mając nadzieję, że nie straciła swoich magicznych, szczęśliwych właściwości i ..................... udało się. To taka "przechodnia" obróżka, ja dostałam ją na szkoleniu, od pewnej cudownej osoby. Wcześniej nosiły ją inne psy i wszystkim przynosiła szczęście. Po pewnym czasie idzie dalej i dalej rozdaje szczęście. Yoda nosiła ją przez rok, teraz ma ją Jamal. A ja sobie ryczę.

Posted

:klacz::klacz::lilangel::lilangel:
JAMAL WILCZE PAZURY MA JUŻ DOM!!!!!!!!
:Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb:

Ciocia kaerjot płacze ze szczęścia:calus: Tak to jest jak udaje się naszym ulubieńcom.:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dobre wiesci! Dom Jamala napisal,ze kochany jest i grzeczny,z dziecmi swietnie sie dogaduje.I ze chyba dobrze sie w nowym domku czuje.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a gdziezby nie ! :) czuje taka ulge,ze opuscił schronisko.Udało mu sie!

Posted

akucha napisał(a):
:bigcool: :bigcool: :bigcool: Dawać foty z nowego domu!!!! Szanowny Domku, odezwij się do nas i pisz nam wszystko, i wklejaj foteczki, wklejaj...

Noo wlaaasnie! Tez siedze jak na szpilkach, niecierpliwie czekając na fotorelacje:D

Posted

Piesek naprawde swietny mysle ze juz czesciowo sie zadomowil u nas
jest super dzieci w zasadzie juz za nim przepadaja i on za nimi chyba tez,bo jest czujny na kazde ich nawet najmniejsze pisniecie zaraz stoi obok i mosi sie upewnic ze nie dzieje im sie krzywda.W zasadzie to jestem w szoku ani jednego sikniecia w domu zadnej szkody i naprawde idealne zachowanie w domu po polrocznym pobycie w schronisku naprawde mile zaskoczenie.Co do fotek to obiecuje ze beda to kwestia jeszcze paru dni (bo ciagle jeszcze nie mam tego kabelka miedzy kompem a telefonem)

Pozdrowienia dla brazowej1 od nowej rodzinki JAMALA napewno jest i bedzie mu z nami dobrze.

Posted

Witamy "Jamalków":multi:
(Hehe, będę pierwsza, Brazowa zagryź ząbki - trudno:cool3: )

Wspaniałe wieści, tak wyczekiwane. Jamal mądrala, wie jak ma się zachować, grzeczniutek:evil_lol: bamboszek - domowy. A, tak poważnie, to cudownie, że tak się z dziećmi dogaduje, na pewno zyskały wielkiego i wiernego, przyjaciela!:lol:

Życze Wam wspaniałych spacerów i cudownych chwil razem!
No i czekamy na fotki:diabloti:
Pozdrowionka!!!!!!

Posted

Tom, witaj na dogo :lol:
Cudne przynosisz nam wieści, jak się cieszę, że Jamal taki grzeczny i szybko wkradł się w Wasze serducha!!!
Jamal to inteligentna bestyja jest, on wie, że złapał szczęście za nogi i nie odpuści. Brązowa musi być przecież z niego dumna i ciotki też.

Imię zostaje, czy zmieniacie???

Pozdrawiam i czekam na fotki :multi:

Posted

Przyznam,ze tez jestem w szoku-ani jednego sika w domu? :-o zero zniszczen? ideał do dzieci? Nasz wulkan energii? po połrocznym pobycie w schronisku,gdzie mogl nabrac wszelkich złych nawykow?
Jamal,jestem z ciebie dumna! :)
a wlascicielom gratuluje intuicji przy wyborze psa.

Ciesze sie,ze Toma30 zawitałes do nas! :) info bezposrednio od wlascicieli to najwieksza dla radosc dla nas!

Posted

Wyczyściłam dziś ze swoich zbiorów wszystkie schroniskowe foty Jamala. KONIEC!!!! Tego już nie ma i nie będzie :multi:

Ale nie mogę się opanować, żeby nie wkleić mojej ulubionej :evil_lol:, specjalnie dla Kasi!!!

Kasiu, tam nic nie paruje, ja tak zamazałam, bo to była wielka koopa!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Cudny Jamal, cuuudny!!!! I we własnym domu :lol: