Jump to content
Dogomania

"Czarny malinois", Jamal JUZ BEZ WILCZYCH PAZUROW :) ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj umarł Lisek,ciezko mi o tym pisac,byl w schronie prawie 11 lat,wydawalo mi sie,ze bedzie tam wiecznie.Najśliczniejszy pies w schronisku.

Na jego miejsce wprowadzono Jamala,przyznam sie,ze lepiej trafic nie mogl.Dzieli teraz boks z Szarmen i stuletnia Tinka,jezeli bedzie dla nich miły zostanie.Inna sprawa,ze sunie (sa najblizej biura,jak to mozliwe) zrobily sie wybredne i juz pozywiaja sie tylko tym,co panie z biura im podadza do pyszczka.Wiec Jamal zjada dwa razy dziennie po dwie michy conajmniej...jest chudy,wiec nie roztyje sie,ale dzis byl tak nazarty,ze nie chcial suchego.Po prostu beka obzarta,ktora poszla na niespieszny spacerek.

jutro wezme go na spacer przed obiadem...

Posted

Ale ile psow ja ogarniam?a ile jest pozostawionych zupełnie same sobie?
te "moje" to ułamek.

Szarmen zmieniła boks,poniewaz kumpele z wybiegu zorientowały sie,ze ta wielka,spokojna suka ma najslabsza psychike :mad:
sam fakt ,ze stuletnia Tina moze ja odgonic :cool1: a Tinka ma z 15-16 jak nic.Jesli nie wiecej.Szczerze powiem,ze zeszlej zimy podejrzewalam,ze nie przezyje do wiosny.Tez ja znam od samego poczatku,juz byla,gdy ja przeszlam...

Posted

Jamal jest wobec kobiet baaardzo grzeczny.

dzisiejszy spacer byl super,poza faktem,ze Jamal mnie ugryzł.

juz widze Wasze miny!:lol:

nie martwcie sie cioteczki,wszystko jest w porzadku,po prostu glupia ciotka bawila sie z psem i jakos zapomniala,ze jezeli nienauczony chwytania pies bedzie chcial złapac kijek,ktory mu sie podstawia pod nos,to chwyci właśnie przy dłoni.A tam był moj kciuk.
Młody na moje Auuu momentalnie puscił kijek i mojego palca :lol: lekko pokrwawionego.
Nie bylo nawet o co wyrzutow mu robic,wiec rzucilam jeszcze pare razy kijek (przynosi doskonale) ,potem jedzonko i powrot.Jest taki posłuszny.