Kasia25 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja!!!!!!!;) Młody, mądry idealny pies, nie musisz być NIEROZGARNIĘTY, aby go mieć. Quote
Celina12 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Piesek dla Każdego-prosi o miłośc... Quote
kaerjot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jamalku ..................................... nie wiem co powiedzieć. Do góry Quote
rudaa1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jamalq nie możesz tak długo czekać...:( Quote
kaerjot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No maluśki, nie ociągaj się, bieguśkiem na początek Quote
kaerjot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moj piękny, przestań być wreszcie niczyj Quote
Kasia25 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dlaczego ja wcześniej tej foty nie widziałam?:roll: Uroczy:diabloti: Quote
Celina12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ...w którym będzie miał miłość i ręce do głaskania.... Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Wczoraj umarł Lisek,ciezko mi o tym pisac,byl w schronie prawie 11 lat,wydawalo mi sie,ze bedzie tam wiecznie.Najśliczniejszy pies w schronisku. Na jego miejsce wprowadzono Jamala,przyznam sie,ze lepiej trafic nie mogl.Dzieli teraz boks z Szarmen i stuletnia Tinka,jezeli bedzie dla nich miły zostanie.Inna sprawa,ze sunie (sa najblizej biura,jak to mozliwe) zrobily sie wybredne i juz pozywiaja sie tylko tym,co panie z biura im podadza do pyszczka.Wiec Jamal zjada dwa razy dziennie po dwie michy conajmniej...jest chudy,wiec nie roztyje sie,ale dzis byl tak nazarty,ze nie chcial suchego.Po prostu beka obzarta,ktora poszla na niespieszny spacerek. jutro wezme go na spacer przed obiadem... Quote
Celina12 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cioteczko Brązowa jesteś Kochana....dzięki Tobie i Tobie podobnym te Biedaki maja spacerki,głaskanko....dlaczego nie wszędzie tak jest????:-(:-( Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ale ile psow ja ogarniam?a ile jest pozostawionych zupełnie same sobie? te "moje" to ułamek. Szarmen zmieniła boks,poniewaz kumpele z wybiegu zorientowały sie,ze ta wielka,spokojna suka ma najslabsza psychike :mad: sam fakt ,ze stuletnia Tina moze ja odgonic :cool1: a Tinka ma z 15-16 jak nic.Jesli nie wiecej.Szczerze powiem,ze zeszlej zimy podejrzewalam,ze nie przezyje do wiosny.Tez ja znam od samego poczatku,juz byla,gdy ja przeszlam... Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Jamal jest wobec kobiet baaardzo grzeczny. dzisiejszy spacer byl super,poza faktem,ze Jamal mnie ugryzł. juz widze Wasze miny!:lol: nie martwcie sie cioteczki,wszystko jest w porzadku,po prostu glupia ciotka bawila sie z psem i jakos zapomniala,ze jezeli nienauczony chwytania pies bedzie chcial złapac kijek,ktory mu sie podstawia pod nos,to chwyci właśnie przy dłoni.A tam był moj kciuk. Młody na moje Auuu momentalnie puscił kijek i mojego palca :lol: lekko pokrwawionego. Nie bylo nawet o co wyrzutow mu robic,wiec rzucilam jeszcze pare razy kijek (przynosi doskonale) ,potem jedzonko i powrot.Jest taki posłuszny. Quote
rudaa1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jak to możliwe, że nasz śliczny czarnuszek nadal bez domku?????? Quote
kaerjot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jamalku, nie rób więcej cioci brazowej ałka Quote
Recommended Posts