Jump to content
Dogomania

"Czarny malinois", Jamal JUZ BEZ WILCZYCH PAZUROW :) ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czemu psy zjadaja koopy?ciagle ostatnio odganiam swoje od tego,brakuje im czegos w organizmie?dobra karma,ciagle cos dostaja dodatkowo,a to ich tak przyciaga,wet nie wie dlaczego tak psy robia,czytalam o podawaniu psu drozdzy,zwiazek to podobno ma z bakteriami przewodu pokarmowego?

Posted

Odwieczne pytanie....
czasem pomaga podawanie psom codziennie suszonych żwaczy lub tabletek Rumen.
ktorys wet mowil cos o podawaniu enzymu trzuski...
a na moja suke nic nie działa :mad:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nasza uciekinierka juz w domu,kurcze,nasza krowka zaliczyla schronisko,spotulniala,narazie tylko na smyczy,

no i zebra trzeba jej schowac,chuda jak patyk i przeziebiona,ale juz sie znalazla uff

Posted

Czarny Ksiaze wykastrowany,ma sie dobrze,troche grubszy,ale bieganie wciaz lubi :lol: od kooop narazie stroni,w ksiazce Jan Fennel jest napisane o ananasie,Jamal i tropikalna dieta:cool3: pozdrawiamy

Posted

Jak ananas podzial,koniecznie daj znac-wtedy moja suka bedzie jadla tylko to,bo ja tez mam dosyc kupozerstwa.
Oj,w schronie suczka wyladowala?Toma,niech ona koniecznie ma nr telefonu na obrozy.Dzi moja suke stracilam z oczu na 10 minut,przy zyciu utrzymywal mnie tylko fakt,ze ma oboze z nr telefonu i ma wieksze szanse,ze szybko do mnie wroci,zanim ja umre z niepokoju.

• 8 months later...
Posted

z okazji rocznicy adopcji mam dla fanow Jamala niespodzianke :)
Spotkalam dzis Jamala i powiem Wam,ze wyglada olsniewajaco.Przytyl,lsniaca siersc,oczy gorejace,kastracja nie sprawila,ze stal sie spokojniutkim Jamalkiem :evil_lol:.Widac,ze pies kocha swoja rodzine.Aporter jak rzadko.I posłuszny,az zazdrośc bierze.

• 1 year later...
Posted

Spotykam czasem Jamala :) Dobrze sie chłopak miewa,tylko tak patrzę,jak jego mali (niegdys) opiekunowie rosną ,to widzę,jak ten czas leci!!!!

Jamalowi puszcza sie pierwsza siwizna na pysku,ale nic a nic nie spowazniał.

• 1 year later...
Posted

Co Ty, nie poznaje,totalny ignor.Tak daleko wyparł z pamieci schronisko,że sobie idzie koło niego,jakby to miejsce nie istniało.

Grzeczniutki,usłuchany,ślicznie na smyczy i bez niej.A taki był tajfun nie do ogarnięcia!

Posted

Kasia25 napisał(a):
Nie jest Ci troszkę przykro, hehehe ;)

W ogóle! Jest zadbany ,szczęsliwy,z wypasioną obroża,po co miałby pamietac,jakies mikrospacerki i zapyziały schron?