Toma30 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ok,skontaktuje sie z dr D,sunia okaz zdrowia i urody,no i posmialismy sie troche,dziekujemy i pozdrowienia Quote
Toma30 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 czemu psy zjadaja koopy?ciagle ostatnio odganiam swoje od tego,brakuje im czegos w organizmie?dobra karma,ciagle cos dostaja dodatkowo,a to ich tak przyciaga,wet nie wie dlaczego tak psy robia,czytalam o podawaniu psu drozdzy,zwiazek to podobno ma z bakteriami przewodu pokarmowego? Quote
brazowa1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Odwieczne pytanie.... czasem pomaga podawanie psom codziennie suszonych żwaczy lub tabletek Rumen. ktorys wet mowil cos o podawaniu enzymu trzuski... a na moja suke nic nie działa :mad: Quote
Toma30 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :placz:chyba odrobaczeniom nie bedzie konca,no tak,moze sitko na dzioob?actimel moze?:lol: :lol: :lol: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 trzeba probowac wszystkiego,moze akurat jogurt? Quote
Toma30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dawalam i jogurt i drozdze,po jogurcie latamy szybko na dwor...Czarny Ksiaze to nawet spojrzec laskawie nie chce na wedzone ucho;) Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 znaczy sie jogurt nie :) ale wedzone uszko,to co innego niz suszony zwacz (uwaga-smierdzi niemilosiernie) Quote
Toma30 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkim Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wzajemnie kochani!!!!!!! :lol: Wiele radości w Nowym Roku, spełnienia marzeń i ciepłych spojerzeń czworonogów Wam życzę! Quote
brazowa1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Wszystkiego naj Jamalowym ludziom!!! Quote
Toma30 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nasza uciekinierka juz w domu,kurcze,nasza krowka zaliczyla schronisko,spotulniala,narazie tylko na smyczy, no i zebra trzeba jej schowac,chuda jak patyk i przeziebiona,ale juz sie znalazla uff Quote
Toma30 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czarny Ksiaze wykastrowany,ma sie dobrze,troche grubszy,ale bieganie wciaz lubi :lol: od kooop narazie stroni,w ksiazce Jan Fennel jest napisane o ananasie,Jamal i tropikalna dieta:cool3: pozdrawiamy Quote
brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jak ananas podzial,koniecznie daj znac-wtedy moja suka bedzie jadla tylko to,bo ja tez mam dosyc kupozerstwa. Oj,w schronie suczka wyladowala?Toma,niech ona koniecznie ma nr telefonu na obrozy.Dzi moja suke stracilam z oczu na 10 minut,przy zyciu utrzymywal mnie tylko fakt,ze ma oboze z nr telefonu i ma wieksze szanse,ze szybko do mnie wroci,zanim ja umre z niepokoju. Quote
Toma30 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dam znac,Lolka ma kolczatke,ale miala adresownik,wrocila bez,ale zgrzeczniala!?! Quote
brazowa1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 z okazji rocznicy adopcji mam dla fanow Jamala niespodzianke :) Spotkalam dzis Jamala i powiem Wam,ze wyglada olsniewajaco.Przytyl,lsniaca siersc,oczy gorejace,kastracja nie sprawila,ze stal sie spokojniutkim Jamalkiem :evil_lol:.Widac,ze pies kocha swoja rodzine.Aporter jak rzadko.I posłuszny,az zazdrośc bierze. Quote
brazowa1 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Spotykam czasem Jamala :) Dobrze sie chłopak miewa,tylko tak patrzę,jak jego mali (niegdys) opiekunowie rosną ,to widzę,jak ten czas leci!!!! Jamalowi puszcza sie pierwsza siwizna na pysku,ale nic a nic nie spowazniał. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Dla tych,co pamietaja czarnucha-wyglada bardzo dobrze :) Quote
Kasia25 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jestem tak stara, że nawet jego pamiętam... Jak Cię wita, poznaje? Lubię gdy przynosisz dobre wieśći ;) Quote
brazowa1 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Co Ty, nie poznaje,totalny ignor.Tak daleko wyparł z pamieci schronisko,że sobie idzie koło niego,jakby to miejsce nie istniało. Grzeczniutki,usłuchany,ślicznie na smyczy i bez niej.A taki był tajfun nie do ogarnięcia! Quote
Kasia25 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Generalnie to bardzo dobrze :) Nie jest Ci troszkę przykro, hehehe ;) Quote
brazowa1 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Kasia25 napisał(a):Nie jest Ci troszkę przykro, hehehe ;) W ogóle! Jest zadbany ,szczęsliwy,z wypasioną obroża,po co miałby pamietac,jakies mikrospacerki i zapyziały schron? Quote
Recommended Posts