kaerjot Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale Brazową wzięło, mówię wam. Hihihihihihihihi Wczoraj wzięła na spacer Jamale, a ja dostałam Kluskę, żebym miała ręce zajęte i nie zaczepiała, kochania Brązowej. Hihihihihihihihihi Chyba muszę sobie poszukać nowego ulubieńca. Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Do tego bardzo madrego i chcacego pracowac czarnulka! Quote
rudaa1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piękny Jamalek wskakuje na pierwszą stronkę! Quote
rudaa1 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 akucha napisał(a):Ja nie wiem, może to pusta posesja... A co on by robił???I jeszcze ten transport - przywieź pod dom w Gdańsku... E, chyba nie... Hmm...też mi się to nie podoba:roll: Jamal nie potrzebuje pustej posesji czy siedzenia w kojcu, przy budzie, on potrzebuje człowieka, który poświęci mu swój czas pracując z nim, nakręcając go, da mu ciepło i przede wszystkim dużo kontaktu, niewiem czy starsza osoba byłaby w stanie zapewnić mu to a ten transport to juz w ogóle przesada, jak komuś zależy to sam szuka psa i sam kombinuje jak go dowieźć, a tu "podaj, przynieś, pozamiataj..." ehhh..jakieś to takie dziwne... Quote
rudaa1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jamal piękny, a samotny jego smutny wzrok zalotny patrzy wciąż zza krat schroniska żal nas przez to w sercu ściska czeka dzień w dzień już od rana na swojego jedynego Pana:( Quote
Celina12 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kasiu CUDNY portrecik Jamalka....:loveu: Quote
Recommended Posts