Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
:( :( :( :( :( :(

A wyglądali tak przyzwoicie :shake: Przecież ogrodzenie mozna poprawić, uszczelnić.
I troche cierpliwosci mogli wykazać, az sie przyzwyczai.
Widzialaś go juz Agulu?

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie dzisiaj nie byłam. Będę dopiero w sobotę, dobiło mnie to trochę :(

Nic na to nie poradzisz :shake:. Dziwne to jednak . :shake:
Trzeba Atosa intensywnie oglaszać. A to jego Allegro jeszcze jest?
A zdjecia Chaby doszly?

Posted

Dokładnie dziwne to, no ale...teraz znowu faza ogłaszania, zdjęcia Chaby doszły, ona jest śliczna!!!! No cała nasza Czarna, no nasza Czarnulka!!! Śliczna, cudna psinka, ale taka jakaś wystraszona.

Posted

Agula99 napisał(a):
Dokładnie dziwne to, no ale...teraz znowu faza ogłaszania, zdjęcia Chaby doszły, ona jest śliczna!!!! No cała nasza Czarna, no nasza Czarnulka!!! Śliczna, cudna psinka, ale taka jakaś wystraszona.

Agulu to po tej sterylce. Na jednym zdjeciu brzuszek jeszcze nie wygojony. Pewnie biedactwo obolala jeszcze a glupia Ciotka barb dopominala sie o foty i biedna psinka musiala pozować. A dasz radę je wstawić?

Posted

figa33 napisał(a):
Allegro konczy sie dzis wieczorem
Szkoda mi Atosa jak nie wiem co..
Nie moge znalezc sobie miejsca

Ja też nie mogę, strasznie mi go szkoda....a tak się cieszył, tak się łasił....kto go teraz znajdzie i zechce???

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też nie mogę, strasznie mi go szkoda....a tak się cieszył, tak się łasił....kto go teraz znajdzie i zechce???

Przecież on jest taki ladny. Maly i puchaty - takie najkrocej podobno sa wschronach. Puchate maja takie same wzięcie jak te w typie rasy. A najtrudniej jest podobno czarnym.

Posted

barb napisał(a):
Figo a ty juz wrocilaś? Mialo Cie nie być tydzień, albo dwa.
A na to allegro trzeba jakąś kaskę, żeby odnowić?

Nie wrocilam jeszcze ,zagladam i pisze z telefonu, ale to jest taka dlubanina,
Nie mam dostepu do normalnego komputera

Bardzo zal mi Atosa, dopiero cieszylysmy sie jego szczesciem
Ale nie mozna sie zalamywac , tylko dalej szukac mu domu.

Posted

Racja. Widocznie to nie był ten dom. Wierzę, że Atos znajdzie kogoś dla siebie.
Jeśli podano prawdziwe powody zwrotu z adopcji, to Atos raczej nadaje się na psa podwórkowego, niż takiego stricte domowego. Chociaż pewnie z czasem przyzwyczaiłby się do domu - nie miał czasu, żeby poznać zalety mieszkania w domu, po prostu.

Posted

Szkoda mi Atosika też bardzo, ale wiecie co, przynajmniej wrócił do nas, nie do jakiejś mordowni tylko naszego Przytuliska, gdzie włosek mu z głowy nie spadnie , a i domek prędzej czy później znajdziemy, co zrobić...nie on pierwszy i nie ostatni wrócił z adopcji, nie trafił swój na swego..zreszta Agula mówiłaś, że temu panu to oko uciekałao w kierunku Pako raczej...:roll:
Co do Atosa to fakt on się pewnie lepiej czuje na ogródku, bo mieszkał tak przez całe życie, ale i do domu był zabierany w mrozy, więc wie czym "to się je", a co do ucieczek...hmmmm sama nie wiem, tak czy inaczej przy każdym psie potrzebne jest szczelne ogrodzenie i takiego domu trzeba szukać :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Atosik ma się dobrze, jak zwykle latał, biegał, nie przeżywał że wrócił, poszedł z miłą chęcią na spacerek, on taki wiecznie zadowolony, ten nasz psiak szalony :)

Wasze psiaki mają choć tyle szczęścia, że schronisko jest przyjazne, są otoczone prawdziwą opieką i wspaniałymi ludźmi. Jestem dla Was pełna uznania :loveu:

Posted

Atosek wczoraj wtylał się , pieścił i rozdawał buziaki, tak że byłam wylizana do spodu. Strasznie wdzięczny psiak, tak bardzo by się ten domek przydał. Na koniec pozował w czerwonej chusteczce i pięknie się prezentował :lol:.

Posted

Chabuni ogloszenia z tymi zdjeciami tak blado wypadly. A Czokusiowi zrobilam dwa (pisalam na jego wątku) to wyszly slicznie. A ktoremu psiakowi zrobić w nastepnej kolejności? Myslalam o Pakusiu ale moze Atosowi najpierw?

Posted

Barb rób komu dasz radę, kolejność w sumie nie gra roli, każdy potrzebuje tak samo, mamy 6 psiaków do ogłaszania, Kolusia juz prawie w domu a Rudzik ma dożywocie u Magdy ;)

Posted

Ok. Tylko ja po kilka robie. Nie umiem takiej masowki wyrabiać jak na tych bazarkowych ogloszeniach.
Na Jaroslawiaku jest niewiele zwierząt oglaszanych, na Przemyslaku troche więcej - szukam takich portali żeby wstrzelić sie w niszę.