majuska Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Atosku pokazuj się ciotkom, strasznie u Ciebie cichutko!!:shake: Quote
Agula99 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Widzę majuska, że musimy tu normę wyrabiać, bo ciotki coś na laurach spoczęły, o Atosiku zapomniały, a to przecież jest ino taki gad wspaniały, ząbki pokazuje, śmieje się bez końca, chce się tylko tulić, czemu nie ma końca! Więc drogie cioteczki, odwiedzać Atosa, pisać dużo czule, bo wam przytrę nosa!!! :) Quote
majuska Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No to teraz ja Atoska podwinduję na górę, chociaż tyle mogę... Quote
Becia66 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 jedna z dziewczynek która trzymała nasze psiaki na wystawie tydzień temu mówiła, że jej wujek ma przyjechać w sobotę oglądnąć Atosa. Trzymam się tej myśli jak rzep psiego ogona, chociaż dzisiaj już sobota i pewnie przeminie dla naszego psiaka jak każda inna. Quote
majuska Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Atosowy dom na razie w lesie, wujek się rozmyślił..... Tymczasem wydarłam wczoraj z Atosa worek wełny:diabloti:....a gdybym dalej czesała to wydarłabym drugi pewnie, ale już nie chciałam chłopaka molestować za bardzo :) Był też wczoraj na spacerku i jako jedyny najlepiej sobie radzi w upały bo wchodzi co chwilę do miednic z wodą ( zwłaszcza do tych ze świeżą poprzynoszona przez Becię) i robi w nich błotne bagienka:mad::mad: Quote
Dzika_Figa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 kurczę, może skąć skombinować jakąś taką wielką balię (mamy taką w piwnicy, jakby co), do której się zmieszczą też duże psiaki i niech się moczą... Quote
Agula99 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Balię Atosik ma wielką, niebieską i jeszcze mniejszą miskę do picia i założę się że to do niej włazi, bo woda w niej jedno błoto, a w tej niebieskiej czysto!!A dziś jak poszłam z dziewczynkami na spacerek, to on się zdenerwował, wyrył dziurę i już, ganiał sobie z Rambuniem, ale teraz mamy dziurę i kolejny problem haaa :) Quote
Dzika_Figa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No dbają psiaki, żeby się baby nie nudziły! :diabloti: Quote
Agula99 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Hej hej dlaczego nikt nie zagląda do Atoska czarnego noska??? Hooopajj Atosiku na górę bo tak nit cię nie zauważy!!! Jeszcze chwilka i ty też pójdziesz na spacer (mam nadzieję, że nie zacznie znowu lać). Quote
Agula99 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Teraz Atosik będzie musiał stanąc na wysokości zadania i wspierać Walusia, ja wiem że on to taki nerwus, ale lubi chodzić z Walusiem na spacery i myślę że się spokojnie teraz dogadają na wybiegu, przecież nie będziemy zostawiać Walusia albo Atosika samego na wybiegu, teraz mogą spokojnie wszyscy razem biegać. Noo Atos, liczymy na ciebie!!!! :) Quote
Agula99 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ps. Czy ktoś zauważył na tym zdjęciu powyżej, na którym Atosik jak jeżyk jaki Rambuś uśmiechnięty, zadowolony????:) Quote
Agula99 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Atosik biega sobie razem z dziewczynami i Walusiem i wszyscy spokojnie się dogadują, a na noc zostaje z Walusiem, wreszcie nie czuje się samotny, bo wcześniej musiał zostawać na swojej połówce i widać było że mu smutno, bo go zamykamy oddzielnie, a teraz ma zawsze kogoś do "podgryzania". Szkoda tylko że tak nie cierpi Czekoladka! Ech zawsze się znajdzie jakaś mękoła. Quote
Agula99 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 iwonamaj napisał(a):Śliczny psiaczek... Taaak wszyscy wiemy, że on śliczny, tylko dlaczego nikt go nie chce???? :( Quote
Agula99 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wszyscy trzymamy kciuki bo to nasza cholerka taka, Czekoladka tak częstuje zębami że hej, pewnie smakuje mu to czekoladowe futerko ;) Quote
Becia66 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Agula99']Wszyscy trzymamy kciuki bo to nasza cholerka taka, Czekoladka tak częstuje zębami że hej, pewnie smakuje mu to czekoladowe futerko ;)[/QUOTE] głupi dziadek z tego Atosa, zamiast spocząć na tyłku i pierdzieć w gacie , to jeszcze potyczek mu się zachciewa. :diabloti: Quote
Agula99 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Oj zachciewa, zachciewa, nie popuści nikomu!! :) Quote
Becia66 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Agula99']U Atosika też widzę pustki....[/QUOTE] no bo co tu pisać, nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, cisza... Quote
Recommended Posts