Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz najukochańszy Atos odszedł za Tęczowy Most :-(:-(:-(:-(:-(
Na zawsze piesku pozostaniesz w naszych sercach.

Straszne to gdy Pan umiera, a pies zostaje sam. Tak było z Atosem, miał swoją ukochaną Panią z którą był od szczeniaka. Chociaż był psem podwórkowym widać że dbała o niego, czesała, tulila. W zimie był zabierany do domu i spał obok łóżka Pani. Podczas pierwszych dni pobytu w przytulisku, Atos był bardzo przygnębiony i smutny ale szybko przekonał się, że żadna krzywda mu u nas nie grozi. Obecnie jest radosnym pieskiem i w każdym kontakcie z nami daje znać, jak bardzo potrzebuje swojego człowieka. To niewielki psiak, puchaty, łagodny i przyjazny , kontaktowy, lubi kiedy się go głaska i przytula. Złakniony kontaktu z człowiekiem i mimo że już nie młodzieniaszek bo ma ok. 8-9 lat, to może dać wiele radości,jest jeszcze bardzo energiczny i żywiołowy, ma piękną, gęstą i błyszczącą sierść, nad podziw zadbaną i cudny uśmiech który rozbraja nas wszystkich.
Kontakt [email protected] tel. 606262450

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, proszę (ponownie bo już pisałam na wspólnym wątku schroniska) na pw o numer konta i dane osoby, która zrobi Atosowi wyróżnione allegro (kto może?)

Posted

Prześlę też + kasę na wykupienie mu ogłoszeniowego pakietu na bazarku ogłoszeniowym na dogo.
Tylko muszę dostać konto i dane jak najszybciej. Czekam na pw :)

Posted

Atosik mimo chłodu i tak dzisiaj dyszał, to futro jest dla niego zabójcze, ale dzisiaj ma wreszcie szczęśliwy dzień, a raczej wieczór, bo tak od 18 biega sobie po świeżym powietrzu i będzie się tak cieszył tą wolnością aż do jutra rana :)

Posted

majuska napisał(a):
Zaspałam troche z dotarciem na wątek Atoska, ale już się melduję.

bea100 wpłaciła na twoje konto 30zł, prosze przelej je do Figi33 to nam zrobi allegro wyróżnione dla Atosa i może Walusia.

Posted

Atosik po raz pierwszy był dzisiaj ze mną na spacerku!! Chodzić, chodzi, ale drze niemiłosiernie, dysząc i nakręcając się, przez co jest mu jeszcze bardziej gorąco. Jak już wróciliśmy to ledwo posuwał łapki, wlazł do miski i siedział w niej, siedział i siedział. Ja mu współczuję z tym futrem!!!

Posted

Chyba, że Majuska(teraz przeszkolona fachowo) zajmie się chłopakiem :cool3:
Ostatnio na spacerze Łatuś obszczekał taką podobną panienkę. Miała takie futerko jak Atos, tylko że była obcięta na krótko-wyglądała ślicznie, ale mojemu psu się nie spodobała :shake: Jego interesują tylko panny jak mają cieczkę. Stary, ale jary :evil_lol:
Wracając do Atosa, mieliśmy podobnego pieska tylko rudego i mama na lato też go zawsze podcinała, więc Majuśka ma pole do popisu :lol:
A tak w ogóle to jest śliczny, a w tej misce wygląda rozbrajająco :loveu:
Tematu jego zostawienia przez spadkobierców nie będą komentować. Spodka ich za to kara, liczę że domek po mamusi im bokiem wyjdzie!!!

Posted

[quote name='bea100']Czy wpłata doszła? Czy ogłoszenia są zamówione?

Wszystkie ogłoszenia dla Atosa będą zrobione sobota-niedziela. Opóżnienie wynika z tego, że 2 osoby które je robią / Figa33, majuska/ sa poza miejscem zamieszkania i obie wracają w sobotę. Napiszę jeszcze do karolciasz28, może cokolwiek przed sobotą zrobi.

Posted

ja już właśnie robię , zrobiłam Walusiowi , teraz biorę się za Atosa ( tylko mnie mój Tz rozprasza , bo gada już od godziny po rosyjsku na Skype , a korzystamy z tego samego kompa , o jesssuuu nie wytrzymam już tego gadania :comp26:, ale to podobno baaaardzo ważne :mad:)

edit..

dla Atosa
http://allegro.pl/atos-moja-pani-umarla-czy-to-juz-moj-koniec-i1675276395.html
oraz http://tablica.pl/oferta/atos-moja-pani-umarla-czy-to-juz-moj-koniec--ID9re7.html

nie podałam że ma 10 lat , tylko ,ze nie jest już młody..
wykorzystałam bardzo ładny Beciowy tekst z 1 postu:lol:

Posted

Super figuś, świetne te foty, zwłaszcza te miednicowe, psiak na prawdę zwraca na siebie uwagę, oby go ktos zauważył, bo taka teraz wszędzie posucha....

Figuniu, zdolnego masz TZta :) Z dwojga złego wolałabym słuchać rosyjskiego niż niemieckiego:evil_lol: