figa33 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 może wrócą , dwa tyg. to nie tak dużo , ale szkoda ,że go od razu nie zabrali...:-( Quote
Agula99 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Niestety, nie mogli go zabrać, choć ten chłopak miał ochotę, bo Atosik bardzo mu się spodoba, ale oni mieszkają w bloku i pewnie pracują to nie bardzo gdzie mają, no trudno czekamy i wierzymy!!!! Quote
figa33 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 no tak ,czasem po prostu rozsądek zwycięża , ale trzeba mieć nadzieję ,ze wrócą .. Atosik jest śliczny , naprawdę cudny zresztą same śliczne pieski są w Boguchwale:lol: Quote
majuska Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Może to i lepiej, że wszystko się na spokojnie odbywa a nie na hura, państwo wydali mi się bardzo mili i rozsądni, mam nadzieję, że wrócą..zresztą Atosik się ładnie zaprezentował, wiedziała bestyja, żeby się wpatrywać w człowieka i tulić:evil_lol: Quote
figa33 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 oo taka cwaniura ?:evil_lol: kotka mojej mamy okropnie prycha na mojego Tz , ale jak tylko wyjeżdża i zostawia ją pod naszą opieką , to kocia od razu jest milusińska :evil_lol: i bardzo dobrze , trzeba sobie radzić w życiu:cool3: Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ciągle liczę, że domek Atosika już już czeka na niego za rogiem!!! Trzymajmy kciuki!!!!!! Jak za Brutusa!! Teraz pora na Atosa!!! Quote
Becia66 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Agula99 napisał(a):Ciągle liczę, że domek Atosika już już czeka na niego za rogiem!!! Trzymajmy kciuki!!!!!! Jak za Brutusa!! Teraz pora na Atosa!!! też liczę że się odezwą, chociaż z tego co piszecie to nie zrobił piorunującego wrażenia na tej dziewczynie. Quote
majuska Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Beciu to trudno powiedzieć, wydaje mi się, że się spodobał, tylko chłopak był bardziej otwarty i przedsiębiorczy w sensie: wziął Atosa zaraz na smycz i na trawkę pod przytulisko :) Ale oboje wygłaszali opinię, że jest bardzo fajny :) i że absolutnie nie widać po nim jego wieku Quote
Becia66 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 oczywiscie nie wytrzymałam i zadzwoniłam do nich dzisiaj :lol:. Rozmawiałam z Panią, oczywiscie podtrzymuje zainteresowanie Atosikiem tylko nie chce sama podejmowac decyzji i czeka na rodzicow ktorzy wracają z wczasów 16.09 i mają zaglądnąć po drodze do Boguchwały i zdecydować. Bardzo im się podobał i co ważne !!! wypatrzyli go na allegro, tak więc niezależnie od tego jak to się skończy, chcę bardzo podziękować Fidze33 za piękne ogłoszenie i pamięć o naszych bidokach. Figuniu - wielkie ucałowania dla Ciebie...:buzi: Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No to trzymamy dalej kciuki!! Oby do 16!!! :) Quote
figa33 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 o Boże ! faktycznie ktoś Atosika obserwuje , ale nie przypuszczałam ... ja to chyba do 16 jajko zniosę , a może nawet kilka , tak , kopę jaj !!!!:cool3: tfu , tfu , przez lewę ramię.. Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 He he figa, to jak zniesiesz to zrobimy dużą jajecznicę ;) Quote
Becia66 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Agula99 napisał(a): jak zniesiesz to zrobimy dużą jajecznicę ;) ja bym proponowała do inkubatora i rozmnożyć Figę...:diabloti: Quote
Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Becia66 napisał(a):ja bym proponowała do inkubatora i rozmnożyć Figę...:diabloti: O jestem za, wtedy było by więcej chętnych fig, do robienia pięknych allegro!!! ;) Quote
figa33 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 czemu nie , jak tam chętnie bym się rozmnożyła ..:evil_lol: Quote
figa33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Atosiku , może i Tobie się poszczęści .. Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymamy kciuki za Atosa, już dziś!! Czy nie widzicie, że w kupie raźniej, no i nasz tajemny krąg kciukaczo - trzymaczy naprawdę działa!!!! :) Quote
figa33 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a juści , ja w to wierzę głęboko , tylko wespół w zespół :lol: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No to ściskamy kciiiuukiii, ściiiskaaamy, aż boli :) Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 cześć Atosku, codziennie myslę o tobie czy będzie ci pisane szczeście jak Walusiowi. Na razie trzymamy się kurczowo tej daty 16.09. Quote
Agula99 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ja też o tym nieustannie myślę, dziś na spacerku mówiłam Atosikowi, że może i jemu się lada dzień poszczęści!! Trzymajmy kciuki!!! :) Quote
figa33 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nerwy , nerwy ...:???::nerwy: , ale to nie szkodzi , byle by Atosik znalazł dobry domek... Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Agula99 napisał(a):Ja też o tym nieustannie myślę, dziś na spacerku mówiłam Atosikowi, że może i jemu się lada dzień poszczęści!! Trzymajmy kciuki!!! :) Agula nie egzaltuj się tak, bo mogą w ogóle nie zadzwonić i wtedy będzie dopiero przykro. Już tak nieraz bywało . Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie egzaltuje się, po prostu muszę od czasu do czasu pogadać z Atosem na jego sprawy, on też potrzebuje się wygadać ;) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Śpij smacznie Atosiku!! Fiku miku Atosiku!! :) Quote
Recommended Posts