Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nie mogli go zabrać, choć ten chłopak miał ochotę, bo Atosik bardzo mu się spodoba, ale oni mieszkają w bloku i pewnie pracują to nie bardzo gdzie mają, no trudno czekamy i wierzymy!!!!

Posted

no tak ,czasem po prostu rozsądek zwycięża , ale trzeba mieć nadzieję ,ze wrócą .. Atosik jest śliczny , naprawdę cudny
zresztą same śliczne pieski są w Boguchwale:lol:

Posted

Może to i lepiej, że wszystko się na spokojnie odbywa a nie na hura, państwo wydali mi się bardzo mili i rozsądni, mam nadzieję, że wrócą..zresztą Atosik się ładnie zaprezentował, wiedziała bestyja, żeby się wpatrywać w człowieka i tulić:evil_lol:

Posted

oo taka cwaniura ?:evil_lol:
kotka mojej mamy okropnie prycha na mojego Tz , ale jak tylko wyjeżdża i zostawia ją pod naszą opieką , to kocia od razu jest milusińska :evil_lol:
i bardzo dobrze , trzeba sobie radzić w życiu:cool3:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ciągle liczę, że domek Atosika już już czeka na niego za rogiem!!! Trzymajmy kciuki!!!!!! Jak za Brutusa!! Teraz pora na Atosa!!!

też liczę że się odezwą, chociaż z tego co piszecie to nie zrobił piorunującego wrażenia na tej dziewczynie.

Posted

Beciu to trudno powiedzieć, wydaje mi się, że się spodobał, tylko chłopak był bardziej otwarty i przedsiębiorczy w sensie: wziął Atosa zaraz na smycz i na trawkę pod przytulisko :) Ale oboje wygłaszali opinię, że jest bardzo fajny :) i że absolutnie nie widać po nim jego wieku

Posted

oczywiscie nie wytrzymałam i zadzwoniłam do nich dzisiaj :lol:. Rozmawiałam z Panią, oczywiscie podtrzymuje zainteresowanie Atosikiem tylko nie chce sama podejmowac decyzji i czeka na rodzicow ktorzy wracają z wczasów 16.09 i mają zaglądnąć po drodze do Boguchwały i zdecydować. Bardzo im się podobał i co ważne !!! wypatrzyli go na allegro, tak więc niezależnie od tego jak to się skończy, chcę bardzo podziękować Fidze33 za piękne ogłoszenie i pamięć o naszych bidokach. Figuniu - wielkie ucałowania dla Ciebie...:buzi:

Posted

o Boże ! faktycznie ktoś Atosika obserwuje , ale nie przypuszczałam ...
ja to chyba do 16 jajko zniosę , a może nawet kilka , tak , kopę jaj !!!!:cool3:
tfu , tfu , przez lewę ramię..

Posted

Becia66 napisał(a):
ja bym proponowała do inkubatora i rozmnożyć Figę...:diabloti:

O jestem za, wtedy było by więcej chętnych fig, do robienia pięknych allegro!!! ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też o tym nieustannie myślę, dziś na spacerku mówiłam Atosikowi, że może i jemu się lada dzień poszczęści!! Trzymajmy kciuki!!! :)

Agula nie egzaltuj się tak, bo mogą w ogóle nie zadzwonić i wtedy będzie dopiero przykro. Już tak nieraz bywało .