Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja może pomogę,tylko muszę się nauczyć robić ogłoszenia he he he.

Ja też muszę się nauczyć i nie ukrywam że kiedyś próbowałam ale nic z tego nie wyszło. Ot, taka ciemna jestem...

Posted

Atosik też zeszczuplał, już nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Jemu to akurat służy ale Blondi i Waluś mnie martwią. Mam tylko nadzieję, że w zimie będą grzać doopska w swoich domach bo takim chudzinom na mrozach ciężko....:shake:

Posted

Waluś z Atosem zrobili podkop i przedarli się do Czoko, ponoć bitka była niezła, pogryzieni wszyscy, ale Atos ucierpiał najbardziej. Znowu wariatkowo!! Czuję, że to przez cieczkę Ninki, ponoć jest teraz w tych najgorszych dniach!!!!
Upały, cieczki, psia uciekinierka, zwariować można!!!! Następnym razem ślijcie wieści na Szpital w Jarosławiu!! ;) bo niechybnie tam wyląduję!!! ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Waluś z Atosem zrobili podkop i przedarli się do Czoko, ponoć bitka była niezła, pogryzieni wszyscy, ale Atos ucierpiał najbardziej. Znowu wariatkowo!! Czuję, że to przez cieczkę Ninki, ponoć jest teraz w tych najgorszych dniach!!!!

no to ładnie :shake:.
Atosowi też trzeba jakiś tekst skołować bo nie ma nigdzie ogłoszeń i liczyć za bardzo nie można że przyjdzie ktoś do przytuliska i go zabierze.

Posted

majuska napisał(a):
Ja nie wiem już o co z tymi cieczkami chodzi, przeciez Czoko praktycznie się do niej nie dobierał 2 dni temu, tylko se buziaki dawali:shake::shake:

może on za młody jeszcze na takie zakusy, a może już po cieczce....

Posted

No nic nie chce mówić, ale dzisiaj Waluś rzucił się na Atosa i tak go żarł, że byłam w szoku, wrzeszczała, darłam się, waliłam łyżką, miotła i nic!!!! Dopiero jak huknęłam któryś raz to Waluś się opamiętał, a on dalej huzia na Atosiak, przygniótł go do ziemi, boże to było okropne!! Mam dość na dzisiaj!!! :(

Posted

Odbija, wali równo na łby!!! No z Walusiem to byłam w szoku, taki był zadziorny!!! I teraz musi być zamknięty na wieczór, a tak biegał sobie z Atosem przez całą noc!! Ot i co poradzisz!! ???

Posted

Atosik też trochę pokrzywdzony, siedzi bidulek cały czas zamknięty, dobrze, że na noc się go zostawia no i że jest trochę chłodniej, bo psisko by się wykończyło!! Oj ciężko będzie z nim, ciężko, strasznie jest zaborczy, Czoko to chyba nienawidzi, na Brutusa ujada, na Walusia, na malutkiego....porażka, a tak zawsze ktoś mógłby z nim biegać.

Posted

[quote name='majuska']Jakis tekścik dla Atosika by się przydał.......:roll:
Uskrobałam coś takiego, korzystając z informacji na wątku:
Atos to niewielki 9 letni pies, łagodny, przyjazny i kontaktowy. Ma piękną, gęstą, błyszczącą sierść i jeszcze bardziej rozbrajający uśmiech. Bardzo lubi kiedy się go głaska i przytula. Atos bardzo potrzebuje swojego człowieka, osoby, która będzie się o niego troszczyła i dbała, da mu dobry, kochający dom i dużo uwagi.
Mimo swojego wieku jest bardzo energiczny i żywiołowy, uwielbia długie spacery i z chęcią pilnuje swojego terenu, odstraszając nieproszonych gości.
Atos jest zaszczepiony i odrobaczony. Obecnie przebywa w Przytulisku w Boguchwale/k Rzeszowa.
W sprawie adopcji proszę o kontakt pod numerem tel. ....................................................

No i co może być??? Myślę, że na ogłoszenie wystarczy, ale zawsze możesz jeszcze coś dodać od siebie, ważne, że główny zamysł już jest :)

Posted

Dziś mieliśmy małą wizytę w przytulisku, młode małżeństwo było zainteresowane naszym Atosikiem, nie dla siebie ale dla rodziców, do domu z ogródkiem, z możliwością spania w domu, czyli jednym słowem suuper!!! Atosik ładnie się zaprezentował, był bardzo przymilny, wyszedł z panem na mały spacerek, ale co z tego będzie nie wiadomo. Rodzicie wyjechali na razie na urlop (wcześniej też mieli pieska, który im odszedł i teraz właśnie poszukują jakiejś innej bidulki), mają wrócić koło 15 września. Czyli jeszcze kopę czasu, no i wtedy się dowiemy czy tak czy nie???
A tak się dziś ucieszyłam, że może już lada dzień Atosik pójdzie do domu :( no nic czekamy, trzymamy kciuki!!! Trzymajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!