Jasza Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nie jestem śmietanką, ale banerek zrobił swoje ;-) to jestem. Taka bezbronna, słodka kluska z różowym brzuchem a Wy z niej potwora robicie ;-) Quote
Becia66 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 majuska już pewnie dotarła, mam nadzieję że podróż nie była tak straszna jak noc. I masz rację, zaklepuj u Aśki poddasze :diabloti:. Quote
mamanabank Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Andzike']Florentynka, gratuluję tymczaski :D Będę zaglądać i kibicować :D Brakuje mafii łowickiej, Akrum, Jaszy i Jostel i będzie jak w domu ;)[/QUOTE] Mafia się melduje. Florentynko wielkie uściski! Padam, nie tylko do Waszych stóp ale też realnie... Wczoraj podobnego szczeniora wieźliśmy do W-wy do DT, żeby uchronić od schroniska i parwo. A tej samej nocy jeszcze Dziadek napędził nam stracha. Dobrze, że Romka była przy nim... Za suczydełko i Stado Florentynki trzymam kciuki. Quote
olalolaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Piękna suńka :) Trochę mi zdziczałego labka przypomina, czemu zdziczałego nie wiem, tak jakoś ;) Trzymam kciuki za nią, i za całe stado :D Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 zdziczałego, bo ma pyszczek taki smukły, dziki ;) Odezwałabyś się siostra, co? Chyba Was to straszne szczenię nie pożarło wszystkich? Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nie pożarło. Burza była, net mi zdechł. Stado powiedziało "o, szczenię"; szczenię powiedziało "o, stado" i tyle. Mocna dziewczyna, niczego się nie boi. Po schodach zapiernicza bez problemu. Molestuje Balbinę i Gjalpona. Zjadła swój barfik i odpoczywa, pewnie w nocy będzie szaleć... Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No to czekam z niecierpliwością na kolejne doniesienia! Może będzie ciekawiej... Quote
Becia66 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Dzika_Figa'] Może będzie ciekawiej...[/QUOTE] no tak w sumie nic ciekawego, zjadła i śpi. :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No nudy same, a ja tu czekam na mrożące krew w żyłach opowieści... Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fotki: [url]https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/Szczenior1#[/url] co myślicie o imieniu Banshee ? Quote
Dzika_Figa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fantastyczne zdjęcia, widać, że się mała dobrze bawi! Banshee fajne. Quote
Soema Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Boskie foty :) się wkomponowała :) mówiłam, że charakter to ona ma silny. Chyba nie spotkało ją nic złego z ręki człowieka, oprócz takiego szczegółu jakim jest porzucenie........ Fajne imię. Wstawię ją też do nas na stronę zaraz. Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Banshee jest po prostu cudna :) I super się wkomponowała w stado :D Quote
Anette Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Banshee z tego co pamiętam to kawał cholery było , wiec uważaj Florentynko żebys sobie potwora nie wychodowała :diabloti: Quote
Jasza Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Twoje psy Florentynko, sadząc po zdjęciach - chyba zadowolone? ;-) Quote
Soema Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Właśnie dostałam wiadomośc, że dziś nam do przytuliska SM przywiozła szczeniaka... ok 6mcy, wisiał w reklamówce na szpitalu. No to się ucieszyłam...:roll: Quote
Soema Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Dzika_Figa']jak to: wisiał w reklamówce? Je pierd..ę[/QUOTE] To jest raczej nie do ogarnięcia......:shake: Dobrze, że Blanshee się udało tak szybko :) boska.. [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-12XcFB1h3Ig/Tezv84MEARI/AAAAAAAAECY/A1uoT_znux0/s720/DSC_0251.JPG[/IMG] Quote
mamanabank Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Jasza']Twoje psy Florentynko, sadząc po zdjęciach - chyba zadowolone? ;-)[/QUOTE] zwłaszcza Balbina, widzę, że jest zachwycona ;-) Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Mały upiorek padł. Strasznie fajne zwierzę. Odważne, inteligentne, otwarte. Moje psy zachowują się dokładnie tak jak przypuszczałam. Gjalpo - matkuje czule. Sonia - szleje jak szczeniak. Balbina - nie wie co ma o tym myśleć, na wszelki wypadek szczeka. Łucja - "nie dotykaj mnie, bo pogryzę". Florence boi się małego upiora. Quote
Soema Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Fakturę za weta weź na Sandomierskiego Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt ul. Rynek 3 27-600 Sandomierz NIP: 864-17-77-063 :Rose: Ciekawe jak noc Wam minie :) Quote
majuska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja też jestem u małego upiorka :) Nie jest tak źle, w drodze była bardzo grzeczna, nie potrzebny był transporterek, wydaje mi się, że są u Florentynki gorsze upiory od młodej:eviltong:;) Quote
Soema Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie chce ktoś ok. 6tygodniowego szczeniaka na DT...? Podobno małe jest przerażone i malutkie... buuuu Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Żadnych szczeniaczków więcej. [url]http://www.youtube.com/watch?v=15vLiasUlls[/url] upiór i siła spokoju. Bardzo kiepska jakość - robione komórką przy sztucznym świetle. Jutro się bardziej postaram. Quote
Recommended Posts