Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I jeszcze taki http://www.youtube.com/watch?v=-n4nu5-SESs i na dziś koniec, idziemy spać. Banshee została na noc odizolowana od stada - śpi z Panią Matką. A, to jest bardzo mądry pies - wychodzi za potrzebą na zewnątrz. Żadnych incydentów toaletowych. Quote
Soema Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Jak noc.....? Napisze ktoś kilka zdań do ogłoszeń, poślę do Waderci. :) Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Soema napisał(a):Jak noc.....? Napisze ktoś kilka zdań do ogłoszeń, poślę do Waderci. :) Ktoś napisze, ale dajcie jeszcze chwile Florentynce na zrobienie więcej zdjęć ;) Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Noc - spoko. W ramionach Pani Matki Banshee pospała do 6. Więcej filmików nie będzie - kabelek łączący komórkę z komputerem został zjedzony. Napiszę coś do ogłoszeń, ale troszkę później i zrobię jakieś ( no postaram się) słodziutkie foty. Wybieramy się popołudniu do weta. Quote
Wadercia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ja rowniez jestem za tym ze lepiej poswiecic 2-3 dni na zbior dobrych materialow do ogloszen niz rzucic byle co. Warto tez miec ciekawe zdjecia. Widze przy takich oglozeniach o wiele wieksza ilosc wejsc :) Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):Noc - spoko. W ramionach Pani Matki Banshee pospała do 6. Więcej filmików nie będzie - kabelek łączący komórkę z komputerem został zjedzony. Napiszę coś do ogłoszeń, ale troszkę później i zrobię jakieś ( no postaram się) słodziutkie foty. że zacytuję się sama, domagając się wyrazów współczucia... Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):że zacytuję się sama, domagając się wyrazów współczucia... A zdjęcie zrobiłaś? ;) Na szkodniki!!! Łączę się w bólu... moje buciki też :) Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):że zacytuję się sama, domagając się wyrazów współczucia... Przykro mi. Pewnie go porzuciłaś byle gdzie... Quote
Becia66 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):że zacytuję się sama, domagając się wyrazów współczucia... wyrazy współczucia Florentynko :diabloti:. A gdzie biedny Kangur noc spędził ? Quote
wapiszon Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapisuję. Widzę,że Florentynka oprócz talentów ma jeszcze wielkie serducho :) Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cześć, Wapiszonie! Miło Cię tu widzieć. Dzika_Figa się ucieszy. Kangur, Beciu sypia na psiej kanapie w hallu lub w naszej sypialni - zależnie od tego, czy Gjalpon w łóżku czy na balkonie. Kangur czuje się całkowicie bezpieczny i nie ma potrzeby pilnowania Pani Matki - wie, że i tak mu nie ucieknie. Teraz konkrety: - byliśmy u weterynarza. Psina ma raczej bliżej 3 niż 2 m-cy. Temperatura prawidłowa, waga - 6, 20. Dostała lek na robale. Jeśli robali nie będzie - za tydzień możemy się szczepić. Jeśli będą- no to trzeba będzie odrobaczenie powtórzyć i dopiero potem się szczepić. Soemo, czy może być tak, że faktura będzie jedna na wszystko? Znaczy nie przy każdej wizycie, tylko jakoś sumarycznie? Quote
Agula99 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ta maleńka jest śliczna, a jaka wariatka, żywe sreberko ;) Quote
Soema Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Pewnie, że może jedna. Nawet lepiej, bo my za każdy przelew płacimy 3,5 :p Jak mała u weta? Duża psica z niej będzie.. a kabelek ona zeżarła, BARFa nie lubi?:) Quote
Anette Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Pewnie to był protest zeby jej zdjęc nie zamieszczać-wstydliwa dziewczyna jest :) Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Barfa luuubi - dostaje mięsko mielone, twarożek i troszkę wsadu warzywnego + kaszkę mleczno ryżową. Wcina aż miło. A poza tym chce kraść buty, napastuje nogi od mebli i szkodniczy straszliwie! Kabelek wisiał ze stołu ( moja wina) i został tak po prostu odcięty w połowie... Jaka będzie duża to się okaże - trzeba poobserwować troszkę w jakim tempie przybiera na wadze. Ja ją tak na oko oceniam na około 20 kg docelowo - ale mogę się mylić. A foty nowe zaraz wrzucę. Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzisiejsze foty: https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/20110607# chciałam tak bardziej portretowo, ale to albo się wierci, albo chce mi zeżreć obiektyw Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Anette napisał(a):Z truskawką -boskie :) Wszystkie boskie! Świetna jest! Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Świetne, skadruje się niektóre tu i ówdzie i można ogłaszać. Też chcę truskawkę! Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Też chcę truskawkę! A ja marze o słoneczniku. TZ znów będzie marudził, że wszędzie są skorupki itp, paznokcie znów będę miała jak robol i na ustach ciemny odcisk od pestek, ale czekam na te słoneczniki przez rok cały i nikt mi ich nie odbierze ! Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Andzike napisał(a):A ja marze o słoneczniku. TZ znów będzie marudził, że wszędzie są skorupki itp, paznokcie znów będę miała jak robol i na ustach ciemny odcisk od pestek, ale czekam na te słoneczniki przez rok cały i nikt mi ich nie odbierze ! ech, nie mów nawet! U mnie truskawki tylko w plastikowym pudełku, a słonecznik suchy na wagę, naogół łuskany... Quote
Florentynka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Banshee zarządziła dziś budzenie o 5.30, wyszła na siusiu i wróciła spać. Mądra sunia. Wszyscy chodzimy za nią i czekamy na kupę, a ona nas trzyma w napięciu. Może zrobiła gdzieś dyskretnie i nie dowiemy się, czy robale były... Nie chciała barfa z buraczkiem tartym - widocznie nie lubi buraczków. Rybę zjadła chętnie. Quote
Soema Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Aż się głodna zrobiłam..... Może się wstydzie robaków?:hmmmm: :niewiem: Quote
Recommended Posts