majuska Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zjadła jeden prezent ślubny ( książkę) i kradnie skarpetki Eeee...to lajcik :) absolutnie postrzelona to od małego było widać, że postrzelenie jest zbyt zaawansowane, aby dało się z niego wyjść:evil_lol: Cudne oczęta ma na tym filmiku, robi nimi co chce ze swoim pańciostwem pewnie:diabloti: Quote
mamanabank Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Oj wyrosła, wyrosła! Dog niemiecki normalnie! Quote
Andzike Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wracam do pierwszych zdjęć Banshee z wątku i upewniam się,że adopcja szczeniaka to mocno ryzykowne posunięcie ;) Quote
Florentynka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zapewniałam ludzi, że wyrośnie na średniego psa...Weterynarz był tego samego zdania. Jak oglądał małą Banshee i Kangura i ja spytałam, czy będzie mniej więcej taka jak Kangur, to z powątpiewaniem powiedział "najwyżej...". No ale grunt, że swoim właścicielom nie wydaje się za duża ;) Quote
Andzike Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Florentynka napisał(a):No ale grunt, że swoim właścicielom nie wydaje się za duża ;) I to jest najważniejsze! :) ja przekonywałam nelsonowych, że maly będzie max 10kg (mamuska 6kg) ... Nelson dobił do 16kg ;) Quote
Florentynka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 spotkałam dziś przypadkiem właścicielkę Mii. Zakochana w suczydle, dumna, przybiegła nam zameldować że pies cudny, zdrowy, kochany i ma się dobrze. Zeżarł wykładzinę w całym pokoju ( uwielbiam, jak właściciele psów mówią o takich rzeczach z dumą i zachwytem). Odbyła pierwszą cieczkę i ponoć złagodniała i uspokoiła się - zrobiła się z niej troszkę bardziej dama. Quote
Recommended Posts