Jump to content
Dogomania

Banshee łazi po górach, Nala - Rzeszowianka, a Sonia.. czeka na decyzję ;) (s.20)

Recommended Posts

Posted

Dziś na Wiśniową przyniosłam nam gromadka dzieci szczeniaka.. znalazły go pod jednym z kościołów.
Ubłagałam jedną z wolontariuszek, wzięła ją na DT na jedną noc.. jutro rano po nią jadę i... nie wiem co robić :(
w przytulisku mamy parwo, przez debilnych urzędników i energetyków odcięto nam prąd (który po 2 latach udało się wywalczyć w styczniu) więc nie mamy możliwości odkażania pokoi lampą UV..

Błagam o DT dla niej, jest śliczna, cudowna, ma 2miesiące, zęby jej wychodzą.

kontakt do mnie
660 78 13 87

5 czerwiec
Basia1968 przewiozła dziś małą do Rzeszowa do Majuski. Jutro Dziewczyny jadą razem do Krakowa - do DT u Florentynki i molochów :):)
:Rose:

zdjęcia z DT :) :)

https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/Banshee#
https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/20110607
https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/Szczenior1

kilkanaście czerwiec ;)
Blanshee była kilka dni w nowym domu, skończyło się wysadzeniem korków i morderstwem gniazdka. Nasz złoty ptaszek cały ;) czeka na bardziej wytrzymały dom.

Banshee łazi po górach ;)

od 7 lipca u Florentynki jest Nala

http://www.dogomania.pl/threads/208938-Blond-pi%C4%99kne-dzieci%C4%99-dzi%C4%99ki-Florentynce-znalaz%C5%82a-dom!-I-b%C4%99dzie-%C5%82azi%C4%87-po-g%C3%B3rach-%29/page20

12 sierpnia Nalanda pojechała do Rzeszowa :) :Rose:

Sonia czeka na decyzję ;)

• Replies 781
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Nic nie obiecuję, ale wrzuciłam temat w domu. Ona spora jest ( znaczy rozmiarowo)?

Hihi, po Tobie to się takiego pytania nie spodziewałam... No chyba, że chodzi o to, że jak malutka, to by zadeptali ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Nic nie obiecuję, ale wrzuciłam temat w domu. Ona spora jest ( znaczy rozmiarowo)?

Ona docelowo będzie duża, teraz gówniarz mi do połowy łydki jest, na zdjęciach się wydaje większa chyba nieco. Mało czego się ona boi ;)
jadę po nią za pół godziny.. zamknę ją u siebie w domu w kenelce, bo moja osobista suka gryzie wszystko, zwłaszcza szczeniaki.. W poniedziałek wracam do Krk... hm i nie wiem co dalej z nią. Ja drugiego psa do pracy brać nie mogę.
Ona moment znajdzie dom. Tylko żeby dać jej na to chwilę czasu..
Nie wiem dlaczego, ale ludzie przestają odbierać ode mnie telefony jak jestem w Sando.........:niewiem:

Posted

Coś wymyślę.. coś wymyślę... muszę. Ja mam naprawdę serdecznie, cholernie dość patrzenia na szczeniaki odchodzące na parwo...

Podłączyli nam prąd w połowie stycznia po walce 2 letniej o to. Dzięki zbiórkom tu i na FB kupiliśmy lampę UV, całe pomieszczenia odkażone chemią i naświetlane lampą. Ostatni młodziutki miot 3 kluch przeżył i ma się super. 3tygodnie temu przyjechałam do przytuliska, włączam światło - nie ma. Dzwonię i pytam swoich czy może korki wywaliło, e chyba nie. Do skrzynki nei mogłam się dostać, bo wysoko, a dwa nie mam 'specjalnego klucza'. Kolega mówi, chyba "kluczyka do kłódki', ja do jakiej znowu kłódki? On myślał, że ja jestem blondynka, a ja że on dzięcioł.. co się okazało.... NIE MA LICZNIKA. Była tam kłódka, o której ja nie wiedziałam, a została wyrwana i zamknięto skrzynkę na klucz jakiś tam.. hmm po 3 tyg, 3 dni temu, się dowiedzieliśmy, że owszem miasto płaciło rachunki za prąd co miesiąc, ale.. zakład energetyczny nie wystawił faktury za PODŁĄCZENIE w styczniu licznika, więc siłą rzeczy miasto tego nie zapłaciło, bo nie wiedziało. Więc oni przyjechali się włamali i zabrali licznik NIKOMU nic nie mówiąc....
Nie muszę mówić chyba, że teraz papierkowa robota będzie trwała... i możemy sobie tą lampę w ***** wsadzić :(

Posted

Florentynka napisał(a):
Wezmę. TŻ jest przyzwoity człowiek, nawet specjalnie nie protestował. Zatem zabieram go teraz na kawę z ciasteczkiem ;) , a jak wrócę to będziemy dogadywać szczególy, OK?

Zadzwonię do Ciebie w takim razie popołudniu, bo zaraz jadę po małą, potem do przytuliska, a wieczorem jeszcze karmę rozwożę karmicielką i jadę zrobić zdjęcia...
Dziękuję!

Posted

Soema napisał(a):
Zadzwonię do Ciebie w takim razie popołudniu, bo zaraz jadę po małą, potem do przytuliska, a wieczorem jeszcze karmę rozwożę karmicielką i jadę zrobić zdjęcia...
Dziękuję!

Okej możesz dzwonić na 506 21 89 81 lub 508 215 686 ( oba moje). Jakbym nie odbierała - próbuj uporczywie, ja ze wsi, czasem zasięg zanika.

Posted

Florentynka napisał(a):
Banerek będzie???

Mówią, że ma być.
Allegro fullwypas też będzie, jak zdjęcia będą zajebiste.

Przepraszam, że się wtrącam, ale Karina wspomniała, że jutro ktoś jedzie samochodem, a ona w poniedziałek busem, więc może lepiej kombinować z jutrem

Posted

Imię to może poczekać, poobserwuję sobie suczkę to będę lepiej czuła co pasuje, a co nie.
Zdjęcia będą i oczywiście, że będą zajebiste.
Transportowe "se" dogadamy z Soemą, będzie dobrze.
Kupiłam już barfa dla szczeniaczków, kilkanaście kilo...

Posted

Florentynka napisał(a):
Imię to może poczekać, poobserwuję sobie suczkę to będę lepiej czuła co pasuje, a co nie.
Zdjęcia będą i oczywiście, że będą zajebiste.
Transportowe "se" dogadamy z Soemą, będzie dobrze.
Kupiłam już barfa dla szczeniaczków, kilkanaście kilo...

Nie rozdrabniasz się ;)