Florentynka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ostatnia informacja od Majuski to ta o "strasznych odgłosach" dobiegających z pokoju...ratunku!!! Szczeniaczek- wiatraczek pożarł Majuskę!!! Quote
Soema Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Florentynka napisał(a):Ostatnia informacja od Majuski to ta o "strasznych odgłosach" dobiegających z pokoju...ratunku!!! Szczeniaczek- wiatraczek pożarł Majuskę!!! Narysuj to :grins: może się zaczadzili....:roll: Quote
Dzika_Figa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Haha, padnę! Szczeniaczek -wiatraczek to nie od tych bąków co puszcza :diabloti: tylko od tych uszek słodkich, dziwnie podobnych do takich celofanowych odpustowych wiatraczków ;) Quote
majuska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jestem, jestem, żyjemy, zakichane Multimedia miały awarię i mnie z neta wywaliło. Nie jest tak źle, młoda maskruje troche Maję, miała juz też starcie ze Śrubą, generalnie jest łobuzem strasznym , ale panujemy. Duzy plus za piękne chodzenie na smyczy. Nic się nie stało odnośnie tej wyprawki, ja mam w domu żarcie, młoda pochłania suchą karme RC bez problemu, robiła już kupę, więc jakoś ją toleruje :) No to zabieram sie za te foty :) Łucja tak darła japę przez półtorej godziny w drodze z Orzechowców do Rzeszowa, że mózg mi parował :) Jechała z Pakiem od Romki który z kolei był jak aniołeczek :) Quote
Becia66 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 łol, jakie cudo :loveu:, chyba Florentynka niedługo się nim pocieszy. Majuska czy twoja klatka ją pomieści ? I nie chcę krakać ale mała chyba Łucję przebije :diabloti:. Quote
Dzika_Figa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Florentynka napisał(a):Śliczności!!! Nie możesz się już doczekać, nie? Karina, zmienisz może tytuł jakoś? Quote
Florentynka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No troszkę ;). Beciu, witam na wątku smarkacza. Jak dobrze mieć taką pozytywną ekipę na dogo! Trzeba jeszcze łowiczanki do kompletu zaprosić - znów się pokisimy we własnym sosie ;) - no ale to jest najlepszy sos, na najlepszej śmietance, nie? Quote
Soema Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Florentynka napisał(a):No troszkę ;). Beciu, witam na wątku smarkacza. Jak dobrze mieć taką pozytywną ekipę na dogo! Trzeba jeszcze łowiczanki do kompletu zaprosić - znów się pokisimy we własnym sosie ;) - no ale to jest najlepszy sos, na najlepszej śmietance, nie? Phi, to może ja sobie pójdę.... :obrazic: Quote
Becia66 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Florentynka napisał(a):no ale to jest najlepszy sos, na najlepszej śmietance, nie? nawet Gessler niech się wypcha ze swoimi sosami...:diabloti: Quote
Florentynka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Soema napisał(a):Phi, to może ja sobie pójdę.... :obrazic: Eeeee, przecież automatycznie się zaliczasz do tej śmietanki. A co, chcesz, żebyśmy zaprosiły kogoś kłótliwego i antypatycznego, co palcem nie kiwnie żeby pomóc, za to będzie knuć i szkodniczyć? Da się zrobić, wiele takich jest na dogo ;) Quote
Soema Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Florentynka napisał(a):Eeeee, przecież automatycznie się zaliczasz do tej śmietanki. A co, chcesz, żebyśmy zaprosiły kogoś kłótliwego i antypatycznego, co palcem nie kiwnie żeby pomóc, za to będzie knuć i szkodniczyć? Da się zrobić, wiele takich jest na dogo ;) Wiem.... dlatego rzadko tu bywam na innych wątkach niż swe. Za słabe mam serce ;) Choć pewnie wydam niedługo swego połamańca i zostanę przy akcji i wątku sandomierskim.. Ile u Cię dziecię będzie miało towarzystwa? Quote
Dzika_Figa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Soema napisał(a): Ile u Cię dziecię będzie miało towarzystwa? Tylko cicho, bo Florentynka teraz liczy! :diabloti: Quote
Anette Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 O Florentynko kolejne cudo do stadka :) A nie skończy się tak jak z babcią Andzike i jej tymczasem :diabloti: ?? Quote
majuska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Młoda podobno w aucie grzecznie jechała u Basi, więc może sie obejdzie bez transporterka. Młoda może dymić, przed chwilą Maja nie wytrzymała :) Rzuciła się na nią z zębiskami, nic jej nie zrobiła oczywiście, ale postraszyła i Gnojek poszedł spać ( Maja tak po raz pierwszy się zachowała ) Quote
Soema Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Mówiłam, że to pieron z silnym charakterem. Dobrze jej zrobi taka porządna socjalizacja. W dużym stadzie :grins: cholera, teraz pomyślałam że mogłabym przy okazji przeszmuglować Sonię.....:splat: Quote
Florentynka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No u mnie to są teoretycznie 4 sztuki, praktycznie 5 ( tzn. piesa Pani Matki - obie u nas rezydują, przeważnie). Pełny przekrój. Od spokojnych i niewzruszonych jak skała ( Gjalpo) przez tyraniczne tarany ( parówy) po ADHD i histeryczki ( Kangur i Flo). I kotki dwa. I królik. Witaj, Anette - nie, to się NIE SKOŃCZY tak, jak z babcią Andzike, o nie! Właśnie, Andzike też trzeba ściągnąć, a co... Quote
Soema Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Może być? GENIALNY! jak chcecie pooglądać trochę obrazków to zapraszam na sandomierski.. wstawiam kilka fot.. http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-tymczaswoe-miejsce-parwo..-Pom%C3%B3%C5%BCcie-nam-og%C5%82aszac-psiaki!?p=17010862#post17010862 Quote
majuska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zostałam brutalnie obudzona o 4 :angryy::angryy: ( i tak prawie nie spałam ) Na spacerze zjada każdego najgorszego śmiecia jakiego znajdzie i tak jej dałam w końcu parę chrupek na śniadanie, bo nie dało rady. Asiu ogarnij sobie kuwety bo wyjada wszystko:angryy::angryy: Teraz poszła menda spać, a ja się zastanawiam jak przeżyję dzisiejszy dzień:shake: Moje zwierzęta mają dość, zobaczymy Asiu jak Twoje stadko zniesie to tornado:cool3: Gnojek jest ewidentnie do ustawienia....Nie chciałaś strupa, ale właśnie jest do Ciebie w drodze:diabloti: Ja chcę spać na strychu, albo w pracowni....tak, żeby się można było zabarykadować:roll: Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Co za potwór!!!! Strasznie mi przykro. Możliwość zabarykadowania gwarantuję. Wracam spać, szerokiej drogi ! Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Florentynka, gratuluję tymczaski :D Będę zaglądać i kibicować :D Brakuje mafii łowickiej, Akrum, Jaszy i Jostel i będzie jak w domu ;) Quote
Recommended Posts