Jump to content
Dogomania

Banshee łazi po górach, Nala - Rzeszowianka, a Sonia.. czeka na decyzję ;) (s.20)

Recommended Posts

• Replies 781
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Ostatnia informacja od Majuski to ta o "strasznych odgłosach" dobiegających z pokoju...ratunku!!! Szczeniaczek- wiatraczek pożarł Majuskę!!!

Narysuj to :grins:
może się zaczadzili....:roll:

Posted

Haha, padnę! Szczeniaczek -wiatraczek to nie od tych bąków co puszcza :diabloti:
tylko od tych uszek słodkich, dziwnie podobnych do takich celofanowych odpustowych wiatraczków ;)

Posted

Jestem, jestem, żyjemy, zakichane Multimedia miały awarię i mnie z neta wywaliło. Nie jest tak źle, młoda maskruje troche Maję, miała juz też starcie ze Śrubą, generalnie jest łobuzem strasznym , ale panujemy. Duzy plus za piękne chodzenie na smyczy. Nic się nie stało odnośnie tej wyprawki, ja mam w domu żarcie, młoda pochłania suchą karme RC bez problemu, robiła już kupę, więc jakoś ją toleruje :) No to zabieram sie za te foty :)

Łucja tak darła japę przez półtorej godziny w drodze z Orzechowców do Rzeszowa, że mózg mi parował :) Jechała z Pakiem od Romki który z kolei był jak aniołeczek :)

Posted

łol, jakie cudo :loveu:, chyba Florentynka niedługo się nim pocieszy. Majuska czy twoja klatka ją pomieści ? I nie chcę krakać ale mała chyba Łucję przebije :diabloti:.

Posted

No troszkę ;).
Beciu, witam na wątku smarkacza. Jak dobrze mieć taką pozytywną ekipę na dogo! Trzeba jeszcze łowiczanki do kompletu zaprosić - znów się pokisimy we własnym sosie ;) - no ale to jest najlepszy sos, na najlepszej śmietance, nie?

Posted

Florentynka napisał(a):
No troszkę ;).
Beciu, witam na wątku smarkacza. Jak dobrze mieć taką pozytywną ekipę na dogo! Trzeba jeszcze łowiczanki do kompletu zaprosić - znów się pokisimy we własnym sosie ;) - no ale to jest najlepszy sos, na najlepszej śmietance, nie?

Phi, to może ja sobie pójdę.... :obrazic:

Posted

Soema napisał(a):
Phi, to może ja sobie pójdę.... :obrazic:

Eeeee, przecież automatycznie się zaliczasz do tej śmietanki. A co, chcesz, żebyśmy zaprosiły kogoś kłótliwego i antypatycznego, co palcem nie kiwnie żeby pomóc, za to będzie knuć i szkodniczyć? Da się zrobić, wiele takich jest na dogo ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Eeeee, przecież automatycznie się zaliczasz do tej śmietanki. A co, chcesz, żebyśmy zaprosiły kogoś kłótliwego i antypatycznego, co palcem nie kiwnie żeby pomóc, za to będzie knuć i szkodniczyć? Da się zrobić, wiele takich jest na dogo ;)

Wiem.... dlatego rzadko tu bywam na innych wątkach niż swe. Za słabe mam serce ;)
Choć pewnie wydam niedługo swego połamańca i zostanę przy akcji i wątku sandomierskim..
Ile u Cię dziecię będzie miało towarzystwa?

Posted

Młoda podobno w aucie grzecznie jechała u Basi, więc może sie obejdzie bez transporterka. Młoda może dymić, przed chwilą Maja nie wytrzymała :) Rzuciła się na nią z zębiskami, nic jej nie zrobiła oczywiście, ale postraszyła i Gnojek poszedł spać ( Maja tak po raz pierwszy się zachowała )

Posted

Mówiłam, że to pieron z silnym charakterem.
Dobrze jej zrobi taka porządna socjalizacja. W dużym stadzie :grins:

cholera, teraz pomyślałam że mogłabym przy okazji przeszmuglować Sonię.....:splat:

Posted

No u mnie to są teoretycznie 4 sztuki, praktycznie 5 ( tzn. piesa Pani Matki - obie u nas rezydują, przeważnie). Pełny przekrój. Od spokojnych i niewzruszonych jak skała ( Gjalpo) przez tyraniczne tarany ( parówy) po ADHD i histeryczki ( Kangur i Flo). I kotki dwa. I królik.
Witaj, Anette - nie, to się NIE SKOŃCZY tak, jak z babcią Andzike, o nie!
Właśnie, Andzike też trzeba ściągnąć, a co...

Posted

Zostałam brutalnie obudzona o 4 :angryy::angryy: ( i tak prawie nie spałam )
Na spacerze zjada każdego najgorszego śmiecia jakiego znajdzie i tak jej dałam w końcu parę chrupek na śniadanie, bo nie dało rady. Asiu ogarnij sobie kuwety bo wyjada wszystko:angryy::angryy: Teraz poszła menda spać, a ja się zastanawiam jak przeżyję dzisiejszy dzień:shake: Moje zwierzęta mają dość, zobaczymy Asiu jak Twoje stadko zniesie to tornado:cool3: Gnojek jest ewidentnie do ustawienia....Nie chciałaś strupa, ale właśnie jest do Ciebie w drodze:diabloti:

Ja chcę spać na strychu, albo w pracowni....tak, żeby się można było zabarykadować:roll: