Foksia i Dżekuś Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tak jak pisałam wcześniej dlatego na razie nie zrobiłam mu zdjęć . Jak go obcinałam tydzień temu to okazalo sie że pod skóra ma rany , pokazałm to wet.i powiedziła ,że natychmiast to będą leczy i napewno go lecza gdyz wycięty jest jak piszesz prawie do łysa a my obcieliśmy mu sierść tylko krócej i z kołtonów. Quote
Perfi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 strasznie biedny Rudiczek :( przepraszam nie doczytalam ostatnio bardzo szybko zyje i duzo rzeczy mi umyka :) a na dogo pisze tak z doskoku Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Perfi napisał(a):strasznie biedny Rudiczek :( przepraszam nie doczytalam ostatnio bardzo szybko zyje i duzo umyka :) a na dogo pisze tak z doskoku :-( Oj biedny ten Rudiczek i dlatego potrzebuje kogoś cudownego kto chciałby się zająć chorutkim pieseczkiem bo on jest taki smutny ,że serce sie kraje. Quote
Perfi Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 moze jakas zdolna krawcowa mu cos naszykuje na zime? :razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Byłam dzisaj u Rudika skóra wygląda już lepiej ,nie ma takich ran a sierść pewnie odrośnie tylko czy warunkach schroniskowych jest to możliwe dla takiego pieseczka. Apetyt mu dopisuje ,pomiomo że wzieliśmy pieseczki zarz po karmienu ryżyk z kurczaczkiem wcinał ino mu się uszy trzęsły. Quote
Perfi Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 przyznam ze mnie Rudik przerazil :( mial na ciele mnostwo takich czarnych drobinek (odchodow pchlich?) uszka takie biedne tez w nienajlepszym stane :( i taki lysolek... serce peka :placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Perfi napisał(a):przyznam ze mnie Rudik przerazil :( mial na ciele mnostwo takich czarnych drobinek (odchodow pchlich?) uszka takie biedne tez w nienajlepszym stane :( i taki lysolek... serce peka :placz: Perfi masz racje serce peka bo piesek w wrunkach schroniskowych na pewno sie nie wyleczy tylko jakas dobra duszyczka mogła by mu pomóc na ostanie dni swojego paskudnego żywota. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy nikt do Rudika nie zagląda, Quote
Brucio Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 i ja zagladam ,ale tylko podrzucac moge :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Brucio napisał(a):i ja zagladam ,ale tylko podrzucac moge :-( :multi: To podrzucaj byle wysoko. Quote
Dorothy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Rudelku malutki, tam tak zimno, jak Ty sobie radzisz bez futerka....:-( Quote
Brucio Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Rudiku !!!!:painting: :painting: :painting: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Brucio napisał(a):Rudiku !!!!:painting: :painting: :painting: Jedziemy dzisiaj do Rudika i innych biednych zwierzaczków,umówiłam sie z Parfi i Jagienką więc będzie nas więcej i wyprowadzimy oprócz Rudika dużo wiecej piesków. Quote
AniaB Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a moze by rzeczywiście Rudikowi jakieś ubranko kupić... tylko ostatnio widuję same ubranka - króliczki na yorki..:shake: :shake: a na takiego Rudika to chyba coś wiekszego musiało by byc.. Quote
koduchaben Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 do góry Rudiku, oby los się do ciebie uśmiechną Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 sa w m1 duze sweterki ale drogie :( jade we wtorek na gielde zoologiczna to sie rozejrze za czyms. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Perfi rozejrzyj sie może jest to pomysł na zimę. Rudi bardzo chetnie wychodzi na spacerki i widać ,że chciałby być jak najdłużej, ale dzisiaj cały czas padało i byłam z nim tylko 15 min.bo sie bałam ,że sie przeżiębi .Apetyt też mu dopisuje i zjada najwięcej ze wszystkich psiaków. Quote
AniaB Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja sie dołoże do sweterka dla Rudika oczywiscie.. ale moze jest ktoś kto bu umiał zrobić takie coś z materiału? Ja niestety takich zdolności nie mam.. Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 sa jakies cioteczki umiejace na drutach? :razz: moze z mapy dogo? Quote
kiwi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 mamy ubranka, dostalysmy od red Hejdy ostatnio po programie :loveu: nie wiem czy to na stale czy tylko na spacery? bo jak na stale to zaraz zamoknie, mysle ze na spacery tylko sie nada sa rozne rozmiary, do wyboru mialysmy sie zastanawiac co z nimi zrobic czy je sprzedac na bazarku z zyskiem na operacje norci, ale mysle ze jeden mozemy rudkowi podarowac :) Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kiwi jak jest cos na jamniora to ja bardzo chetnie kupie bo i tak i tak bym kupila a pieniazki pojda na pieski :) Quote
kiwi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 zaraz zagladne do tej reklamowki, wydaje mi sie ze sa dla jamnika obfoce i poprosze kogos o pzreprowadzenie aukcji na bazarku :) Quote
Recommended Posts