Jagienka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Foksia i Dżekuś napisał(a):Tak mu wczoraj powiedziałam,a popołudniu Paulinka powiedziała ,że jedzie po Rudika w czwartek ,aj jak się ciesze .A w sobotę Paulinka pozwoliła Rudika odwiedzić w nowym domku-już się nie moge doczekać nowych wieści. :lol: a o której dzisiaj?? bo może się spotkamy :cool3: Quote
PaulinaB Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Rudik juz sie u nas zadomowił, jest przekochany, grzeczniutki, ma duzy apetyt:) Teraz sobie lezy na swoim posłaniu obok kominka i sie grzeje:) Z suczkami szybciutko sie zaprzyjaznil, pochodzil po calym domu i ogrodzie i zapoznal sie z otoczniem i jest przeszczesliwy, zreszta tak samo jak my:D Nareszcie rodzinka jest w komplecie:D Postaram sie wkleic jego zdjecie ktore przed chwila zrobilam tylko musze rozgrysc jak to sie robi;) Quote
Jagienka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hura hura hura... :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: apetyt to faktycznie Rudik ma wielki, zawsze zjadał za trzech :evil_lol: jakby co to ślij na [email protected] to wstawię jeszcze chwile jestem w domu Quote
Jagienka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Juz wstawiam... :loveu: Taaaaki jestem rozpieszczany::: Rudik :loveu: Quote
PaulinaB Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pierwsza noc Rudik przespał spokojniutko, hehe przetransportowal sie ze swojego posłania na łóżko wiec staruszek wie co najlepsze:DJak zeszlam do niego i siadlam obok niego na łóżku to takie fikołki robił i przymilal sie jakby nie dowierzal ze jest w swoim cieplutkim domku!!!tylko siusiu zrobil przed chwilka na srodku pokoju, ale to pewnie z wrazenia;) Takze smutne doswiadczenia Rudika skonczyly sie raz na zawsze, od teraz dołącza do grona najszczesliwszych psiaków na swiecie!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Jagienka']Juz wstawiam... :loveu: Taaaaki jestem rozpieszczany::: Rudik :loveu: :multi: :multi: :lol: :lol: Jaki on jest piekny ,taki czyściutki i szczęsliwy.Juz się nie mogę doczekać odwiedzin ,jak Rudik zareaguje.:lol: Quote
Jagienka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ta adopcja to był (jest) bożonarodzeniowy cud!!! PaulinaB jesteście jego nadzieją, wiarą i miłością. :iloveyou: Quote
-Martyna- Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jeszcze jeden dolaczyl do grona szczesliwych !!!... :multi: Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 martyna, jaki on podobny do psa w twoim avatarze!!! Quote
-Martyna- Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nochale ...wielkie oczy...no i te brewki... Quote
PaulinaB Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzisiaj Rudik biegal sobie truchcikiem po ogrodzie razem z 3 siostrami, zaznaczyl kazde drzewko:D, jest bardzo grzeczny, merda czesto ogonkiem i caly czas sie przymila, a najbardziej lubi jak go sie glaszcze po brzuszku!jest przekochany:)zrobie jutro sesje zdjeciowa:D Quote
akucha Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kolejny krakowski cud i kolejny szczęśliwy pies :multi: :multi: :multi: Chylę czoła Kobiety, jesteście wielkie!!!!!!! Rudik, już wszystko będzie dobrze, masz takich wspaniałych ludzi, taki dom :loveu: Quote
PaulinaB Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wow przed chwila Rudik wydal z siebie chyba po raz pierwszy glos:D Byl na spacerze w ogrodzie i za siatka szczekaly na niego dwa psy sąsiadow. Rudik poczatkowo ich olewal, ale w kasze sobie dmuchac nie da wiec podbiegl do siatki i zaczal na nich glosno szczekac:D wie ze to jego teren i ma pilnowac 3 suczek wiec stanal na wysokosci zadania!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PaulinaB napisał(a):Wow przed chwila Rudik wydal z siebie chyba po raz pierwszy glos:D Byl na spacerze w ogrodzie i za siatka szczekaly na niego dwa psy sąsiadow. Rudik poczatkowo ich olewal, ale w kasze sobie dmuchac nie da wiec podbiegl do siatki i zaczal na nich glosno szczekac:D wie ze to jego teren i ma pilnowac 3 suczek wiec stanal na wysokosci zadania!!! Paulinko to naprawdę cud ,ja przez 3 miesiące co tydzień go wyprowadzałam i nie wiem jak on szczeka , ale ja go tylko wyprowadzałam ,a u ciebie ma domek i wyczuł to od razu i to jest wspaniałe .;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :lol: :lol: :lol: Bylismy w odwiedzinach u Rudika i zastanawiam sie jak to jego szczęście opisac -Może napisze to co stwierdził mój mąż "Rudik na stare lata trafiła do Raju":lol: :lol: :lol: Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Paulina tak cieplo o nim pisze :loveu: :loveu: :loveu: Cud!!!!!!!!!!!!! I wklejam nowe zdjecia :cool3: Rudika i jego rodzenstwa :loveu: Trzy mlode damy :lol: do upilnowania ;) Bohater :loveu: Kicie.. :razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Od razu cieplej człowiekowi na sercu jak ogląda takie cuda , a koteczki razem sa prześliczne ,oczywiście osobno też.:lol: Quote
-Martyna- Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 piekne , piekne , piekne ...wszystkie... Dobry Domku , zycze Ci w Nowym Roku , by dobroc i radosc nigdy Was nie opuszczaly, a smutki nie przekraczaly progu Waszego domu... Quote
Perfi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ale Rudik ma piekne futro wykapany? :loveu: Quote
PaulinaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tak:D wykąpany, czyściutki i pachnący:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A jak Rudik przeżył noc sylwestrową .:lol: Quote
PaulinaB Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Rudik przespał całą noc spokojnie i chrapał wniebogłosy, obudzil sie dopiero tak kolo 7 i zacząl glośnio ziewac i szczekac ze chce na polko, potem wrocil i znow poszedl spac tak kolo 9:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 PaulinaB napisał(a):Rudik przespał całą noc spokojnie i chrapał wniebogłosy, obudzil sie dopiero tak kolo 7 i zacząl glośnio ziewac i szczekac ze chce na polko, potem wrocil i znow poszedl spac tak kolo 9:) No prosze jaki jestem grzeczniutki, :lol: Quote
PaulinaB Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Rudik jest u nas juz prawie 2 tygodnie:) Myśle ze juz na 90% nam zaufal, jest kochany, grzeczny i bardzo mądry, mimo tego ze jest prawie ślepy i głuchy to doskonale sobie radzi! A suczki wprost uwielbia, jak są razem na ogrodzie to nie odstępuje ich na krok. Niestety zdarzają mu sie chwile niepewnosci, bo wczoraj ugryzl moją siostre i czasem potrafi warknąc, ale widocznie sie czegos przestraszyl. Poza tym siersc mu pieknie odrasta, główke ma prawie zawsze wyprostowaną, apetyt ma duzy wiec wszystko jest ok. A dzisiaj byl u lekarza zostal calutki przebadany, zostały mu obcięte pazurki bo mial bardzo dlugie, a teraz sobie slodko spi i chrapie:) Quote
Recommended Posts