Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczki porozsyłajcie po znajomych wątkach, gdzie są krakowiacy - organizuję akcję dla psiny:

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]Potrzebujemy pomocy łapaniu Dumki, która uciekła z DT, wiemy mniej więcej na jakim obszarze się znajduje, ale to prawie dziki pies i jedna osoba sobie nie poradzi. Potzrebujemy rąk do pomocy. Akcja szykowana jest na niedzielę 25.09 na 10.00 rano. Zbiórka na stacji ORLEN w Biertowicach.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Kto może przyjechać, to niech da znać, weźcie smycze, jakieś smakołyki.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]wątek Dumki, na którym proszę się wpisywać (mam nadzieję, że ktoś się zlituje): [/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17682942&posted=1#post17682942[/URL][/CENTER]

Posted

kurcze sama nie wiem, może dobrze byłoby zapytać o termin u niego, tylko pewnie najpierw diagnostyka u niego byłaby potzreba - znów dłużej będzie trwało. ale znowu tutaj też czekamy i nic

Posted

rÓZNICA JAKAŚ JEST, CHYBA 300-400 pln JUŻ NA bOGA NIE PAMIĘTAM..
zARAZ DZWONIĘ.
i JESZCZE MI wTATARA POWIEDZIAŁA O WECIE W kRAKOWIE, KTORY PODOBNO TEZ OPERUJE ZAĆMĘ.
mUSZĘ ZDOBYĆ TELEFON OD pANI cELINY.
kRĘĆKA DOSTJĘ.
zARAZ DZWONIĘ.

Posted

POMPA DOTARŁA!!
DZISIAJ BĘDZIE MONTOWANA, JUTRO PRÓBY, TERMIN ( CZY POWINNAM PISAĆ...:roll:) PIĄTEK LUB PONIEDZIAŁEK...
ALE NA RAZIE NIE DZWONIĘ DO ANDRZEJA BO JUTRO DR. ŁOBACZEWSKA ZADZWONI DO MNIE :roll: POTWIERDZIĆ.

Posted

[quote name='Jasza']
i JESZCZE MI wTATARA POWIEDZIAŁA O WECIE W kRAKOWIE, KTORY PODOBNO TEZ OPERUJE ZAĆMĘ.
mUSZĘ ZDOBYĆ TELEFON OD pANI cELINY.
[/QUOTE]

Prawdopodobnie chodzi o Pawła Stefanowicza
W zeszłym roku byłam u niego w Arce na Chłopskiej ale widzę że się chyba przeniósł
[url]http://krakow.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/196931,przychodnia-weterynaryjna-retina-pawel-stefanowicz,id,t.html[/url]

Posted

[B]Taks[/B] - dziękuję!

Zadzwoniłam oczywiście.
Potwierdzam, dr. Stefanowicz przeprowadza takie operacje, ale jest w trakcie wymiany sprzętu i termin...listopadowy....
Więc jest opcja, ale chyba pozostaniemy przy tej pierwszej, bo znowu czekać...:-(

Posted

Dostałam maila w sprawie Duni.
Znowu nic szczególnego, ale zobaczymy.
Pani prosi o kontakt jak już będzie po operacji.

I teraz jak to piszę - dostałam sms-a od dr. Łobaczewskiej!!
Odpisała mi!!
Próby dzisiaj o 15.00!!
O 20.00 da mi znać!!!!

Posted

[quote name='Jasza']Dostałam maila w sprawie Duni.
Znowu nic szczególnego, ale zobaczymy.
Pani prosi o kontakt jak już będzie po operacji.

I teraz jak to piszę - dostałam sms-a od dr. Łobaczewskiej!!
Odpisała mi!!
Próby dzisiaj o 15.00!!
O 20.00 da mi znać!!!![/QUOTE]

o rany to super.
Agnieszko podaj mi swój adres na PW, żebym mogła ci podesłać smycze

Posted

Nie wiem co napisać...
Próby się nie powiodły, zepsuty sprzęt jest cały do wymiany..
Kolejny tydzień lub dłużej...
Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do dr. Garncarza, jest w trakcie zabiegu, zostawilam swój numer i ma oddzwonić do mnie.
Już nic nie piszę bo pęknę.

Posted

Zadzwoniłam do dr. Bryły do kliniki :
[URL]http://www.okulistykazwierzat.pl/o-nas[/URL]

Przeprowadza takie operacje i byłaby szansa nawet na poniedziałek, tylko:
chce widzieć wszystkie badania Duni ( chciał ją zobaczyć osobiście, ale powiedziałam jak sprawa wygląda..).
Mam Jego maila, poprosilam Karolinę o zrobienie zdjęć i przeslanie ich na maila jak może najszybciej.
Karolina jest cudna, zaraz dzwoni do mamy ( Pani Celiny) i zapyta gdzie są schowane.
Jak je dostanę, to zaraz wysyłam i dzwonię do dr. Bryły...
Jezu, trzymajcie kciuki mocno...
Dr. Garncarz na razie nie oddzwonił.

Posted

Rozumiem, że dr Bryła to lekarz z Krakowa, tak? Jeśli ma tak szybkie terminy zabiegów, to ja bym się nie zastanawiała. Do tego o wiele bliżej, a to też nie jest bez znaczenia ile czasu będzie podróżował pies po zabiegu...
A swoją drogą to się bardzo dziwię, bo ta lecznica bemowska jest taka sławna, tak oblegana, taka profesjonalna (recepcja, komputery, cuda wianki i wodotryski), a taka jakaś... nieporadna. Wiedzą ile psiaków czeka w kolejce na zabieg i jak dla mnie działają zbyt mało... zdecydowanie.

Posted

Nie, dr. Bryła też z Warszawy....niestety, albo stety.
[URL]http://www.okulistykazwierzat.pl/o-nas[/URL]

Z Krakowa dr. Stefanowicz - o którym pisała Taks, ale On wymienia sprzęt i termin na listopad.
A dr. Bryła terminy ustala z dnia na dzień - tylko leki.

Nutusiu - te recepty które odebrałaś od dr. Łobaczewskiej to na Encorton i..?
Jak się te krople nazywały?