sleepingbyday Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ja też. dziewczyny, jutro jestem w drodze, a potem szał delegacyjny, więc na necie będe z doskoku, także jakby co - telefon. Quote
Kinia1984 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Lilek konto do wpłat może być to co w pierwszym poście czyli fundacji zwierzaki w potrzebie. Z gory dziękuję...:) Tak jak napisala Brzozka, zabieram ja w wawie , jedziemy po Malinkę potem teresin -lecznica a potem bialobrzeska...mam nadzieje że wszystko bedzie ok... wiecie co tylko boje sie spojrzec na Malinkę... Quote
Lilek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziękuję, Kiniu. Trzymaj się bardzo mocno jutro. To będzie trudne, ale trzymaj się. Quote
malvaaa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 przelałam swoja deklaracje za pazdziernik dla Maliniaka... dobrze ze ma juz miejsce, nasze sunie jadą w sobote do nowego dt :) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kinga pewnie pojawi sie na dogo wieczorem. Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 dopiero weszlam do domu. Malinka jakąs godzinę temu pojawiłą się w nowym dt i chyba jej się podoba. Pozniej napiszę wiecej...a jak zasnę to napiszę jutro bo o 12 w poludnie wyszlam z domu i troche km zrobilysmy:) Z Malinką wszystko ok. Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cioteczki proszę o pomoc : Pilnie potrzebuje kogoś z okolic Grudziądza ...Stargardu Gdańskiego do wizyty PA Gwiazdy wyrwanej z piekła od Arktyki. Jeśli możecie kogoś polecić to bardzo proszę. Świetni ludzie ..więc trzeba ich sprawdzić. Państwo chcą osobiście przyjechać w niedzielę po naszą ONeczkę http://www.dogomania.pl/threads/2048...nie-szuka-DOMU!!! Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 dorzucę Wam stresa Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 to tak na szybko, żeby było wiadomo i na co każdy czekał... Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 opis budzi we mnie wstręt. Choć zdaję sobie sprawę, że tak lepiej, to jednak trudno sie pogodzić, bo to mogło sie nie zdarzyć Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 wiem...mi tez nie chciało się na to patrzeć ani czytać...i już dziś nic nie napiszę, bo psychicznie dziś odpadam... Quote
wojtuś Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kingo ciężki miałaś dzień, jutro Cię zapytam jak inne Psiaki u Fiery, jak Azula Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Bardzo dziękuję Brzózce za pomoc i towarzystwo w podróży i oczywiście za zaopiekowanię się ślepotką:) mam nadzieję że noc jej minie spokojnie i Malinka dalej będzie olewała kotki:) Quote
Brzózka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witajcie :) Jakby to powiedzieć .... Malinka właśnie zaanektowała moje łóżko do spania !!!!! Wdrapała się na nie i zaległa szczęśliwa :D Tym razem aparat był pod ręką, więc jest dokument na ten fakt. Ale fotkę wrzucę dopiero jutro, bo dzisiaj oczy mi się już zamykają .... Właśnie wróciłyśmy ze spaceru. Niunia spacerowała sobie prawie 50 min. w tym było też trochę truchtania. Dwa razy zrobiła sioo, ale to nic dziwnego, bo jak przyjechałyśmy to trochę wody jednak wypiła. Coopal też był. Lekko mniej zwarty niż ten przed lecznicą, ale myślę, że na to złożył się i dzisiejszy stres, i leki, i inna karma (hmmm... trochę kociej zniknęło z miski ;) ). Na razie to wszystko :) Szykujemy się do spania. Kolorowych senków wszystkim :) Kinia - nie masz mi za co dziękować :) Quote
obraczus87 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Czekamy na wieści jak minęla dziewczynce pierwsza nocka w nowym miejscu :) Quote
Brzózka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Witam wszystkie cioteczki i wszystkich wujków :))) Noc przespana bezproblemowo. Rano miałam wrażenie, że w domu prócz mnie nie ma nikogo ;) - to tak w odróżnieniu od pewnego tymczasowicza Tigera :D Rano jak wstałam Malinka albo się wstydziła, albo mnie kokietowała ale leżała na swoim posłanku (w nogach mojego łóżka) i chowała nosek. Generalnie nie w głowie jej było wstawanie. Później długo się zastanawiała czy jeść śniadanie czy też nie .... ale jak się zorientowała, że szykuje się spacer to od razu pobiegła do michy :D Poranny spacer też trwał ok 50 min. Ewidentnie niunia nie jest przyzwyczajona/nauczona do spacerowania. Szybko się męczy. Boi się też tych wszystkich odgłosów samochodów, rowerów itp. itd .. ale jest dzielna :) Na spacerku się wyczesałyśmy i nawet młoda przez chwilę się rozbrykała :D Odrobinę truchtamy (jak powiedziałam Kini, do świąt obie musimy wrócić do właściwej brzóskowej liniii :D ). Było sioo i coopal (taki jak pod lecznicą). Po powrocie do domu niunia zajęła miejscówkę na pufie i leży zadowolnięta :) Koty nadal w szoku. Oczywiście najodważniejszy z nich to Max. Przeszedł nawet dzisiaj koło Malinki, a ta się nawet nie zorientowała. Natomiast Milusia, chyba z nerwów, zrzygała mi się na .... Kodeks Pracy :D A Smolik to chyba tak do końca nie wie jak ma się zachować. Wszystkie koty są skołowane bo Malina zachowuje się inaczej niż przypuszczały. Poniżej kilka fotek :) Miłego oglądania tak jak wczoraj pisałam Malinka zajęła moje łóżko, czym zszokowała nawet Maxa (po lewej obok łóżka) fruwające futerko Maliny po czesaniu tak wygląda zadowolony, wyczesany pies zadowolona Malinka Quote
inga.mm Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Brzózka'] Koty nadal w szoku... Milusia, chyba z nerwów, zrzygała mi się na .... Kodeks Pracy Wiedziała, że Kodeks Pracy jest do niczego więc ustosunkowała sie właściwie [quote name='Brzózka'] tak wygląda zadowolony, wyczesany pies żadne zdjęcie wcześniejsze nie oddaje tak urody Malinki jak dzisiejsze Quote
Pies Wolny Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No i super :loveu: lubię jak jest normalnie. Tym razem jest bardzo normalnie :loveu:, Brzóska buziaki dla Ciebie i całego stada, specjalistce od kodeksu znęcania się nad ludźmi - podwójne. Quote
Brzózka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A dziękować, dziękować :) A te buziaki to dla mnie ??? bo ja kadrowa, czy dla Milusi, bo zrobiła to, na co ja czasami miałam ochotę czytając KP ;) :D Quote
inga.mm Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Brzózka']A dziękować, dziękować :) A te buziaki to dla mnie ??? bo ja kadrowa, czy dla Milusi, bo zrobiła to, na co ja czasami miałam ochotę czytając KP ;) :D[/QUOTE] dla obu. Ja nie kadrowa, ale mam uprawnienia bhp, wiec KP jest na podorędziu i czasem mam ochotę znaleźć jakieś krematorium dla aktów prawnych Quote
Czorcik Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 powalające jest to zdjęcie na pufie :) strasznie mi się podoba :) Quote
Recommended Posts