Panca Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 stowa listopadowa wyplynela z konta - na zdrowie psiakom! Quote
agata51 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Przecież wiem, że zalegam, jestem okropna i nieodpowiedzialna. Ureguluję w grudniu. Quote
agata51 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Wysłałam wczoraj za XI i XII. Trzymajcie się, psiory, cieplutko! Quote
Panca Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 grudniowa deklaracja uregulowana. Wesolych Swiat dla opiekunow psiakow i czytajacych watek.Wyjezdzam jutro za wielka wode i dopiero 29.12 jestem :) Quote
agata51 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Panca']grudniowa deklaracja uregulowana. Wesolych Swiat dla opiekunow psiakow i czytajacych watek.Wyjezdzam jutro za wielka wode i dopiero 29.12 jestem :)[/QUOTE] Wiatru w żagle życzymy. Quote
agata51 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych świąt wszystkim! Zwłaszcza wyżłom! Quote
Katcherine Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych, Spokojnych i radosnych Swiat w gronie Rodzinnym i z czterolapymi przyjaciolmi. Wszystkim duzo zdrowia, radosci i szczescia Zycze wraz z rodzina. Topciowi i Szejkusiowi przede wszystkim zdrowia i wlasnych Domkow. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ślemy buziaki!!:) Najpierw -17, teraz jakby wiosna , temperatura do +10 w słońcu wczoraj. Aż zdjęłam mu kubrak . Topi bez zmian, je, śpi, podrepcze, poszczeka, samopoczucie dobre-trwamy dalej;) Poproszę o zamówienie karmy! Quote
doddy Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Karma zamówiona, poproszę o przesłanie zaległych faktur za karmy. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 ooooo matulko- zapomniałam (jak nie wysyłam rachunku hotelowego, to mi wyleciało ojj) !!! jak tylko dojdzie teraz, to wyślę od razu tą i zaległą! przepraszam Quote
Katcherine Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Jak dobrze Topciastego zobaczyc. Aniu- czy on troszke nie schudl? Poprosze wyglaskac Nosa. Asiu- Jak Szejkus? Nasz Egus po pol roku na pigulach i roznych szopkach juz po operacji... teraz tylko wtorne ''zakarzenia skory'' do wyleczenia nam pozostalo. Pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Nie, nie widzę różnicy w wadze, pewnie fota tak oddaje dziwne wrażenie. Quote
agata51 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) Już noworocznie pozdrawiam i życzę najlepszego, bo najbliższe dni w łazience albo w garderobie ze sforką spędzę - u nas zaczęli odpalać. Edited December 30, 2012 by agata51 Quote
joaaa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Szejki dobrze. :) Ma nowego kolegę i koleżankę, z którymi się bawi. Na razie z kolegą, Spajkiem, który tez czeka na dom. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Z Topazem od wczoraj kiepsko coś, nie chce jeść i niemrawy zupełnie, leży tylko praktycznie...choć na spacer wyszedł . Dziś była wetka u mnie, bo ja nie miałam jak pojechać bez swojego auta . Temperatura niższa niż normalna, osłuchowo nic się nie działo niepokojącego...powiedziała, że możliwe iż się podziębił i , że powinien iść w ciepłe miejsce no i leki . Załatwiłam, ze pojedzie pod lampy do schroniskowej salki na kilka dni , bo teraz ma iść mróz, no i jutro pojedzie do weta na dodatkowe badania. U nas nie ma całodobowej kliniki w której miałby siedzieć, więc wydaje mi się to najlepsza opcją? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Topi jest u wetki an badaniach: krew, bedzie zrobione zdjecie płuc. Podłączą go pod kroplówkę , a co dalej wyjdzie to zobaczymy po wynikach. Odbieram go popołudniu i zawożę już w przygotowane ciepłe miejsce w salce . Odezwę się wieczorem. Wydaje mi się, że rano Topi mimo wszystko czuł się lepiej niż wczoraj , wstał taki dziarski... Quote
doddy Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ania, nie masz pewnie jeszcze wieści? Dziękuję Ania. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Wyniki Topaza są ok - tzn krew w normie, ma lekko podwyższony magnez jeśli dobrze pamiętam- jutro będę miała wyniki w ręku, dziś tylko tel. W płucach też czysto. Miał dziś lekko podwyższoną temperaturę. Wygląda na to, że się przeziębił- tak powiedziało dwóch wetów , dostał kroplówkę- jutro powtórka. Leki na 10 dni. Samochód mi się popsuł na to wszystko i byłam tylko teraz podjechać do Topiego już do salki w schronie, od weta wziął go Kierownik- Topi leży sobie pod lampą na kołdrze . Jutro zrobię fotki. Doddy, nie macie gdzies miejsca dla asta? ;) Quote
doddy Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Niebardzo już. Ostatnio się zapchaliśmy. Jedno DT duma o DT ale musi być suka i zgodna do suk, bo DT z bulterierką. Dobrze, że z Topciem lepiej! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mam dobre wieści- wrócił apetyt i śniadanie Topi pochłonął tak jak robi to zawsze:) Dostanie jeszcze ok 15 też jeść. Leki zaaplikowane. Rozłożone ma kołdry i tylko przekręca się z miejsca na miejsce. Mam nadzieję, że będzie ok, bo się wystraszyłam mocno. Doddy - mamy u nas taką astulke- mała jest, widać , że z domu- wywalona z samochodu przed samymi świętami. Łagodna do innych zwierząt- u nas przynajmniej...., widać, że ma problem z aklimatyzacją. Trafiła w cieczce, więc czekamy na starylke, ale gdyby coś , to Kierownik może ja zawieźć w każde miejsce;) Quote
Recommended Posts