Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Panca']grudniowa deklaracja uregulowana. Wesolych Swiat dla opiekunow psiakow i czytajacych watek.Wyjezdzam jutro za wielka wode i dopiero 29.12 jestem :)[/QUOTE]

Wiatru w żagle życzymy.

Posted

Zdrowych, Spokojnych i radosnych Swiat w gronie Rodzinnym i z czterolapymi przyjaciolmi. Wszystkim duzo zdrowia, radosci i szczescia Zycze wraz z rodzina.
Topciowi i Szejkusiowi przede wszystkim zdrowia i wlasnych Domkow.

Posted

Jak dobrze Topciastego zobaczyc. Aniu- czy on troszke nie schudl? Poprosze wyglaskac Nosa.

Asiu- Jak Szejkus?

Nasz Egus po pol roku na pigulach i roznych szopkach juz po operacji... teraz tylko wtorne ''zakarzenia skory'' do wyleczenia nam pozostalo.

Pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek.

Posted (edited)

Już noworocznie pozdrawiam i życzę najlepszego, bo najbliższe dni w łazience albo w garderobie ze sforką spędzę - u nas zaczęli odpalać.

Edited by agata51
  • 3 weeks later...
Posted

Z Topazem od wczoraj kiepsko coś, nie chce jeść i niemrawy zupełnie, leży tylko praktycznie...choć na spacer wyszedł . Dziś była wetka u mnie, bo ja nie miałam jak pojechać bez swojego auta . Temperatura niższa niż normalna, osłuchowo nic się nie działo niepokojącego...powiedziała, że możliwe iż się podziębił i , że powinien iść w ciepłe miejsce no i leki . Załatwiłam, ze pojedzie pod lampy do schroniskowej salki na kilka dni , bo teraz ma iść mróz, no i jutro pojedzie do weta na dodatkowe badania. U nas nie ma całodobowej kliniki w której miałby siedzieć, więc wydaje mi się to najlepsza opcją?

Posted

Topi jest u wetki an badaniach: krew, bedzie zrobione zdjecie płuc. Podłączą go pod kroplówkę , a co dalej wyjdzie to zobaczymy po wynikach. Odbieram go popołudniu i zawożę już w przygotowane ciepłe miejsce w salce . Odezwę się wieczorem.
Wydaje mi się, że rano Topi mimo wszystko czuł się lepiej niż wczoraj , wstał taki dziarski...

Posted

Wyniki Topaza są ok - tzn krew w normie, ma lekko podwyższony magnez jeśli dobrze pamiętam- jutro będę miała wyniki w ręku, dziś tylko tel. W płucach też czysto. Miał dziś lekko podwyższoną temperaturę. Wygląda na to, że się przeziębił- tak powiedziało dwóch wetów , dostał kroplówkę- jutro powtórka. Leki na 10 dni.
Samochód mi się popsuł na to wszystko i byłam tylko teraz podjechać do Topiego już do salki w schronie, od weta wziął go Kierownik- Topi leży sobie pod lampą na kołdrze . Jutro zrobię fotki.

Doddy, nie macie gdzies miejsca dla asta? ;)

Posted

Mam dobre wieści- wrócił apetyt i śniadanie Topi pochłonął tak jak robi to zawsze:) Dostanie jeszcze ok 15 też jeść. Leki zaaplikowane. Rozłożone ma kołdry i tylko przekręca się z miejsca na miejsce. Mam nadzieję, że będzie ok, bo się wystraszyłam mocno.

Doddy - mamy u nas taką astulke- mała jest, widać , że z domu- wywalona z samochodu przed samymi świętami. Łagodna do innych zwierząt- u nas przynajmniej...., widać, że ma problem z aklimatyzacją. Trafiła w cieczce, więc czekamy na starylke, ale gdyby coś , to Kierownik może ja zawieźć w każde miejsce;)