Guffi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No nareszcie zdjęcia:multi: Ale było mokro;) A Futruś był dzisiaj kąpany, ale zapomniałam pofotki:oops: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Komuś się rączka trzesła :evil_lol: Mokre dziewuszki są swietne :loveu: Quote
Guffi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Ona wygląda na nielubiącą kąpieli:eviltong: Quote
Tina.Sara Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Guffi - Sara nie lubi kąpieli xD Figa - no.. troszkę :cool3: nie to aparat taki :] Sorry, że mnie nie było ale chora byłam, a później nawał klasówek do zaliczania :shake: i tak prawie nikt tu nie wchodzi Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak to nikt nie wchodzi?! Wypraszam sobie:eviltong: Ehhh..no to miałaś cieżki czas... mam nadzieję, że w końcu wrócisz;) Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Tina.Sara']Guffi - Sara nie lubi kąpieli xD Figa - no.. troszkę :cool3: nie to aparat taki :] Sorry, że mnie nie było ale chora byłam, a później nawał klasówek do zaliczania :shake: i tak prawie nikt tu nie wchodzi Fakt, długo mnie nie było, ale już jestem :p :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Coś mi się ostatnio popsuło i nie mogłam wejść... :( Ale jesteśmy :cool3: Sara ma niedługo (30.07) urodzinki, dzisiaj zamierzam im foty popstrykać :cool3: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Sara ma urodzinki dzień przed Futrzanym:cool3: Bryyy:D Quote
Ola&Kora Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć!! Fajnie, że też wróciłaś na dogo! :multi: 30 lipca.... to nie tak zaraz :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Będzie impreza urodzinowa? :cool3: Quote
Dobcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hello:multi: Fajnie, że jesteś;) No to czekamy na nowe foty:lol: Quote
Tina.Sara Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ola&Kora napisał(a):Cześć!! Fajnie, że też wróciłaś na dogo! :multi: 30 lipca.... to nie tak zaraz :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Będzie impreza urodzinowa? :cool3: Hehe :cool3: No jasne że będzie impreza :cool3: pomijając fakt, że 30 rano jade do dentysty... :eviltong: Dobcia napisał(a):Hello:multi: Fajnie, że jesteś;-) No to czekamy na nowe foty:lol: Mhm :cool3: Niedługo będą :cool3: Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hej dawno mnie tu nie było ale zaległości nadrobiłam:) Twoje psiaki są uroczę a sara ma boski uśmiech:loveu: Pozdrawiam mordeczki i czekam na nowe fotki:) Quote
Ola&Kora Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tina.Sara; napisał(a):Hehe :cool3: No jasne że będzie impreza :cool3: pomijając fakt, że 30 rano jade do dentysty... :eviltong: No to może urządzisz party w gabinecie, a Sarze na prezent dasz pastę Sensodyne i szczoteczkę OralB z obrotową główką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Hej, ludzie :cool3: i zwierzaczki :eviltong: kto się cieszy, że mam zdjęcia? :cool3: nie zmniejszone jeszcze, ale to jutro się zrobi i wam dam ;) Patikujek_Zabrze napisał(a):Hej dawno mnie tu nie było ale zaległości nadrobiłam:smile: Twoje psiaki są uroczę a sara ma boski uśmiech:loveu: Pozdrawiam mordeczki i czekam na nowe fotki:smile: Dziękować, dziękować :loveu: Ola&Kora napisał(a):No to może urządzisz party w gabinecie, a Sarze na prezent dasz pastę Sensodyne i szczoteczkę OralB z obrotową główką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: boski pomysł, może się skuszę :cool3: a teraz mykam, bo mnie wyganiają :eviltong: do jutra :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 My tu już umieramy z niecierpliwości jeśli chodzi o zdjęcia ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Heeeeeeeeeeejop :cool3: Na urodzinki oczywiscie wpadniemy :razz: Quote
Tina.Sara Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):My tu już umieramy z niecierpliwości jeśli chodzi o zdjęcia ;-) Jak ja się za wami stęskniłam! :multi: :: FiGa :: napisał(a):Heeeeeeeeeeejop :cool3: Na urodzinki oczywiscie wpadniemy :razz: Za wami też :cool3: A foty niedługo :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Oj Karola, nie popisałaś się :eviltong: Ja się spodziewałam ze 30 fotek, a ty tylko jedną na odwal się wrzuciłaś :eviltong: WSTYD! :evil_lol: Ale foteczka niewątpliwie śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts