Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej dziewuchy :loveu:

[quote name='Ola&Kora']No to czekam na te chociaż dwie fotki :cool3: :cool3: :cool3:

A jedna może być? :eviltong:

[quote name='Agushka']I ja też czekam z utęsknieniem, już chyba kilka dni tak czekam :smile:

Dam Wam ludzie jak będe na swoim kompie :cool3: Teraz na przykład na informie jestem i dostałam 5 jak zawsze więc czas wolny ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
ale zwlekasz i zwlekasz z tymi fotkami :shake: :cool3:

Komp jest pod okupacją :cool3:

[quote name='chihuahua']Gdzie sa foty!
Gdzie sa foty!
Ja chce fot!

Spoko! Dostaniesz:cool3: Jeszcze w tym roku!:eviltong:

[quote name='Guffi']A "gdzie są foty" to chyba znak zapytania się powinno postawić+ewentualnie wykrzyknik, bo to przecież jest pytanie;-).

Mądre spostrzeżenie :cool3:

[quote name='Koma']Hej!

Ale puchate maleństwo :loveu: trochę jak leonberger :razz:

Cześć :loveu: Dawno Cie tu nie było :cool3: i dzięki :) Jak miała pół roku to mówili że Owczarek Kaukaski a później że Leonberger...

[quote name='ChiQuiTa']Wpadłam na chwileczke z wielką nadzieją o nowych foteczkach a tu nie ma nic.... buuuu.... ja cem foteczki !!

Przeżyjesz bez fotek jak narazie ;) Powiedz mojej sis żeby mi kompa dała to Wam wstawie :cool3:

Wczoraj albo przedwczoraj (co za różnica...) wzięłam sztuczny śnieg i obryzgałam:
1. Najpierw ściane - narysowałam gwiazdke i pokolorowałam wcześniejszą choinkę.
2. Ściane od piwnicy, strychu i kurnika w jednym mojej babci - narysowałam Mikołaja który nie jest do siebie podobny.
3. Mur od śmietnika - piękna choinka (mnie sie podoba) i napis "X-mas" ;)

Mój tata sie wściekł za te malunki :cool3: Może fote zrobie jak wróce do domciu... Chociaż dzisiaj pewnie jeśli wstawie fotki to późno, bo Angielski :( Jezu, jak ja go nie lubie! Siedze całą lekcje i bla bla bla. Ale przynajmniej ja coś robie w porównaniu do mojego brata ciotecznego.. Dzisiaj na szkolnym angielskim śpiewaliśmy "Jingle Bells", "Silent Night" (czy jak to sie pisze) i "We wish You a Merry Christmas"... ale wyliśmy :eviltong: Pan od informy za mną stoi :cool3: Znaczy sie sprawdza komuś prace :cool3: Ale ciiiii... Wszyscy dostają 4+ A JA I ANKA 5! Yeah, rządzimy. No dobra, mam ponad 100 fot i będę miała mały problem z wybraniem które wstawić. A najgorsze jest to że robiłam je beznadziejnym aparatem taty... Drukarke już mam, faciu przywiózł i stał 30 minut pod płotem... Nie widział domofonu (mówiłam to już????).. Dobra rozpisałam się. Papapapa :przytul:

Posted

Cześć kochanie :*:*:*
Przepraszam że tak późno ale cały dzień mnie w domu nie było :oops:

Hehehe sztuczny śnieg się przydaje :D:D:D
A ten facet od drukarki..... :roflt: :roflt: :roflt:

No i czekam na te foteczki (już drugi dzień.... :mad: :mad: :mad: )

Posted

To ostatnia porcyjka foteczek przed Świętami, więc się cieszcie. Zostały 2 dni... I się zacznie szykowanie :cool3: Jutro na 8:30 do szkoły na Wigilie klasową, potem Jasełka. Jestem osobą siódmą:p A to mój tekst:

A my dla nieznajomych stawiamy biały talerz
Jakeśmy się spieszyli,
kłócili i cieszyli,
Że wszystko pogubili
Z tej najważniejszej chwili.
Życzymy najlepszego,
opłatek każdy kruszy,
lecz nikt nie wie dlaczego,
samotność mamy w duszy...

Cudnie...Codziennie próby były już mam ich dość. Dobrze że mówie na samym początku to o mnie zapomną:cool3: Ale autografy rozdaje potem.. Dobra, fotencje:

A ten to od wiosny kwitnie :cool3:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Moja koffaniutka Tinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A mam pytanko: czy one mieszkają na dworzu? Czy mogą whodzić do domu? ;-)

Danke :cool3: One mieszkają na dworku, mają luksus ocieplaną bude :cool3: A do domu wchodzą jak rodziców nie ma i jak są czyste ;)

[quote name='chihuahua']
Ojejku , ale aniolek w diabelskiej skorze

Tutaj natomiast wrecz odwrotnie

No nie? :cool3:

Posted

No nareszcie się doczekałam :) Śliczne fotki, wszystkiei bez wyjątku. Tabliczka jest świetna, szkoda, że takiej nigdzie nie widziałam, sama bym taką powiesiła. U mnie wisi - "uwaga, ja tutaj pilnuję" z ONkiem ale ta Twoja jest rewelacyjna:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja znam tylko takie powszechne jak "Zly pies , a gospodynie jeszcze gorsza) ale i tak w jednym z takich domow posesji pilnuje maly pies 30 cm w klebie jest sie czego bac ( chyba ze gospodyni)