_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wpadłam na chwileczke z wielką nadzieją o nowych foteczkach a tu nie ma nic.... buuuu.... ja cem foteczki !! Quote
Tina.Sara Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Hej dziewuchy :loveu: [quote name='Ola&Kora']No to czekam na te chociaż dwie fotki :cool3: :cool3: :cool3: A jedna może być? :eviltong: [quote name='Agushka']I ja też czekam z utęsknieniem, już chyba kilka dni tak czekam :smile: Dam Wam ludzie jak będe na swoim kompie :cool3: Teraz na przykład na informie jestem i dostałam 5 jak zawsze więc czas wolny ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] ale zwlekasz i zwlekasz z tymi fotkami :shake: :cool3: Komp jest pod okupacją :cool3: [quote name='chihuahua']Gdzie sa foty! Gdzie sa foty! Ja chce fot! Spoko! Dostaniesz:cool3: Jeszcze w tym roku!:eviltong: [quote name='Guffi']A "gdzie są foty" to chyba znak zapytania się powinno postawić+ewentualnie wykrzyknik, bo to przecież jest pytanie;-). Mądre spostrzeżenie :cool3: [quote name='Koma']Hej! Ale puchate maleństwo :loveu: trochę jak leonberger :razz: Cześć :loveu: Dawno Cie tu nie było :cool3: i dzięki :) Jak miała pół roku to mówili że Owczarek Kaukaski a później że Leonberger... [quote name='ChiQuiTa']Wpadłam na chwileczke z wielką nadzieją o nowych foteczkach a tu nie ma nic.... buuuu.... ja cem foteczki !! Przeżyjesz bez fotek jak narazie ;) Powiedz mojej sis żeby mi kompa dała to Wam wstawie :cool3: Wczoraj albo przedwczoraj (co za różnica...) wzięłam sztuczny śnieg i obryzgałam: 1. Najpierw ściane - narysowałam gwiazdke i pokolorowałam wcześniejszą choinkę. 2. Ściane od piwnicy, strychu i kurnika w jednym mojej babci - narysowałam Mikołaja który nie jest do siebie podobny. 3. Mur od śmietnika - piękna choinka (mnie sie podoba) i napis "X-mas" ;) Mój tata sie wściekł za te malunki :cool3: Może fote zrobie jak wróce do domciu... Chociaż dzisiaj pewnie jeśli wstawie fotki to późno, bo Angielski :( Jezu, jak ja go nie lubie! Siedze całą lekcje i bla bla bla. Ale przynajmniej ja coś robie w porównaniu do mojego brata ciotecznego.. Dzisiaj na szkolnym angielskim śpiewaliśmy "Jingle Bells", "Silent Night" (czy jak to sie pisze) i "We wish You a Merry Christmas"... ale wyliśmy :eviltong: Pan od informy za mną stoi :cool3: Znaczy sie sprawdza komuś prace :cool3: Ale ciiiii... Wszyscy dostają 4+ A JA I ANKA 5! Yeah, rządzimy. No dobra, mam ponad 100 fot i będę miała mały problem z wybraniem które wstawić. A najgorsze jest to że robiłam je beznadziejnym aparatem taty... Drukarke już mam, faciu przywiózł i stał 30 minut pod płotem... Nie widział domofonu (mówiłam to już????).. Dobra rozpisałam się. Papapapa :przytul: Quote
chihuahua Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Guffi a gdzie ci brakuje znaku zapytania???:eviltong::eviltong:( a tak na serio to dzieki za poprawke , ale ostatnio pisalam na szybko, lecz juz wszystko ok):p Quote
Tina.Sara Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 coś nikt mi nie odpisuje :( foty jutro chyba Quote
Ola&Kora Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć kochanie :*:*:* Przepraszam że tak późno ale cały dzień mnie w domu nie było :oops: Hehehe sztuczny śnieg się przydaje :D:D:D A ten facet od drukarki..... :roflt: :roflt: :roflt: No i czekam na te foteczki (już drugi dzień.... :mad: :mad: :mad: ) Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no ...no gdzie te foteczki?:> :angryy: ja chce dziś^^ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Aneta Ty egoistko! Cierpliwości trzeba :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Egoistko?:> ja Mysle o wsyztkich!!! Każdy chyba Chce fotki prawda?:> Quote
Tina.Sara Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 To ostatnia porcyjka foteczek przed Świętami, więc się cieszcie. Zostały 2 dni... I się zacznie szykowanie :cool3: Jutro na 8:30 do szkoły na Wigilie klasową, potem Jasełka. Jestem osobą siódmą:p A to mój tekst: A my dla nieznajomych stawiamy biały talerz Jakeśmy się spieszyli, kłócili i cieszyli, Że wszystko pogubili Z tej najważniejszej chwili. Życzymy najlepszego, opłatek każdy kruszy, lecz nikt nie wie dlaczego, samotność mamy w duszy... Cudnie...Codziennie próby były już mam ich dość. Dobrze że mówie na samym początku to o mnie zapomną:cool3: Ale autografy rozdaje potem.. Dobra, fotencje: A ten to od wiosny kwitnie :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Moja koffaniutka Tinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A mam pytanko: czy one mieszkają na dworzu? Czy mogą whodzić do domu? ;) Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ojejku , ale aniolek w diabelskiej skorze Tutaj natomiast wrecz odwrotnie Quote
Tina.Sara Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Ola&Kora']Moja koffaniutka Tinka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A mam pytanko: czy one mieszkają na dworzu? Czy mogą whodzić do domu? ;-) Danke :cool3: One mieszkają na dworku, mają luksus ocieplaną bude :cool3: A do domu wchodzą jak rodziców nie ma i jak są czyste ;) [quote name='chihuahua'] Ojejku , ale aniolek w diabelskiej skorze Tutaj natomiast wrecz odwrotnie No nie? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ile fotek! :multi: :multi: :multi: Aż normalnie nie wiem, na które się patrzeć ! Ale to mnie rozwaliło: Poprostu świetne :evil_lol: Ja też jutro mam Wigilię Klasową :) I się za aniołka przebieram :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Hehe, dzięki Justyna :loveu: Ja sie przebieram za siebie ;) Biore aparat :cool3: ale nie dam fot Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Tina.Sara napisał(a):Hehe, dzięki Justyna :loveu: Ja sie przebieram za siebie ;) Biore aparat :cool3: ale nie dam fot Boisz się kompromitacji? :cool3: Nawet jednego? Takiego jednego malutkiego zdjątka? :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Naprawdę taka tablica wisi na Twojej bramie? :lol: Quote
Agushka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No nareszcie się doczekałam :) Śliczne fotki, wszystkiei bez wyjątku. Tabliczka jest świetna, szkoda, że takiej nigdzie nie widziałam, sama bym taką powiesiła. U mnie wisi - "uwaga, ja tutaj pilnuję" z ONkiem ale ta Twoja jest rewelacyjna:evil_lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja Bym sobie ją na drzwiach powiesiła xD widziałam kiedyś też fayną tabliczke... 'Do bramy przybiegam w 10 sec.a Ty?" Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja znam tylko takie powszechne jak "Zly pies , a gospodynie jeszcze gorsza) ale i tak w jednym z takich domow posesji pilnuje maly pies 30 cm w klebie jest sie czego bac ( chyba ze gospodyni) Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 te małe są najgorszze!!! gryzą po kostkach i spokoju nie dadza.. a głos..jak szczeka...TRAGEDIAA!! Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Anecioreczek to twoj piesek w avatarku ?? Quote
Recommended Posts