pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przyleciałam się przywitać... dzień dobry :) Quote
Agushka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej :) Nie mogę się doczekać tych foteczek w nowych przebrankach... Ale to pewnie już jutro. Quote
Dobcia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Agushka napisał(a):Hej :) Nie mogę się doczekać tych foteczek w nowych przebrankach... Ale to pewnie już jutro. Cześć:) Też się nie mogę doczekać, a jutro już dziś:cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Cześć :cool3: Ola - jakoś ze mną wytrzymują :p Dalmatynkaa - no to se poczekasz :cool3: nie rozdają :P JA ROZDAJE... [quote name='Alicja Rydzewska']:razz:a te piszczace zabawki to były prezenciki na świeta;-) Eeee tam... [quote name='Barbara.H'] o kurcze niezła przygoda :shake: ale dobrze że, nic Ci się nie stalo :multi: Dzięki :calus: [quote name='Pinczerka']Przyleciałam się przywitać... dzień dobry :smile: Super... cześć :D [quote name='Agushka']Hej :smile: Nie mogę się doczekać tych foteczek w nowych przebrankach... Ale to pewnie już jutro. Czapka sie nie trzyma :placz: [quote name='Dobcia']Cześć:smile: Też się nie mogę doczekać, a jutro już dziś:cool3: Cześć. No jasne tylko że fot BRAK! POWIEM Wam tyle - niedługo fotki :cool3: Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No nareszcie :) Ja mogę oglądać takie i bez czapki. Szczególnie, ze tak dawno już żadnych nie było że zdążyłam się stęsknić za suńkami nooo. Jak mogłaś nas tak zaniedbać:mad::mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='"Tina. Sara"']POWIEM Wam tyle - niedługo fotki :cool3: :multi: :multi: :multi: Poza 5 z historii to była moja najlepsza wiadomość jaką usłyszałam tego dnia :razz: Quote
Cerber Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cześć, dobrze, ze jesteś, wejdz na chwile na gg mam do Ciebie prośbę i pytanie zarazem... czekam... Quote
Tina.Sara Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Cześć :] Agushka napisał(a):No nareszcie :smile: Ja mogę oglądać takie i bez czapki. Szczególnie, ze tak dawno już żadnych nie było że zdążyłam się stęsknić za suńkami nooo. Jak mogłaś nas tak zaniedbać:mad::mad: Ja was zaniedbałam??? JAA??? no może troszeczke... Pinczerka napisał(a)::multi: :multi: :multi: Poza 5 z historii to była moja najlepsza wiadomość jaką usłyszałam tego dnia :razz: Super.. gratulację :cool3: Cerber napisał(a):Cześć, dobrze, ze jesteś, wejdz na chwile na gg mam do Ciebie prośbę i pytanie zarazem... czekam... załatwione :P Ludzie robie kolejne porządki na dysku znalazłam stare fotki... nie wiem czy dać bo nowych nie mam... Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No proszę, i jeszcze się pytasz... Dawaj, dawaj :lol::lol: Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::multi: :multi: :multi: Poza 5 z historii to była moja najlepsza wiadomość jaką usłyszałam tego dnia :razz: super - jam historyca!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dziękuję, dziękuję ;) Jak historyca, to w dobrym miejscu się pochwaliłam :cool3: I gdzie jakieś nowe fotki dziewczyn? :mad: Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękuję, dziękuję ;) Jak historyca, to w dobrym miejscu się pochwaliłam :cool3: Noooooo :):):):) Quote
Tina.Sara Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 spokojnie, zaraz fotki będą...ciepliwości musze kartke na strone zrobić.. świąteczną... a u nas śnieg!! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tina.Sara napisał(a):a u nas śnieg!! :multi: Śnieg? :crazyeye: Czyli jednak wiosna nie przyjdzie :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jupi!!! Bedą foteczki!! Oł je je je!!! :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Pinczerka napisał(a):Śnieg? :crazyeye: Czyli jednak wiosna nie przyjdzie :lol: Też sie ciesze :cool3: Ola&Kora napisał(a):Jupi!!! Bedą foteczki!! Oł je je je!!! :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Cześć :loveu: Ty sie tak nie ciesz bo jeszcze zapeszysz :P Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cześć :lol: Hmmmm... nic nie mówie, i wcale się nie ciesze:p Ale czekać chyba można?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 czekać można...kurde coś mi nie działa ~~~~~~~~~~~ lece... gonią :( nie zdąrzyłam looknąć Waszych galerii jak zwykle, ale nadrobie, obiecuję! Dobranoc :* Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć Karola! :multi: Wiesz co ta moja kablówka mi zobiła!!! :angryy: Wyłączyła mi AXN!!! :angryy: I na czym ja teraz bede Lost oglądać?! Ale jestem wściekła :angryy: No i miały być foteczki... :mad: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 spokojnie, jak mi sie odetnie cuś to będą :/ Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Tina.Sara; napisał(a):spokojnie, jak mi sie odetnie cuś to będą :/ A co ci ma się odciąć? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 coś mi sie nie chce tych fot włączyć :placz: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hej :) Ja tak kontrolnie wpadam z nadzieją na foteczki a tu nici... :( :( Quote
Recommended Posts