Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
No i musisz mieć swiadomość, że z kruczoczarnej może zrobić się siwa niestety.

I tak jest miejscami siwa, najbardziej na dupie z tyłu :lol:

Posted

Matko to jest tylko kundel:lol:nawet jak się fioletowa zrobi to omry to wisi i powiewa.Teraz po sterylce i tak zacznie pewnie obrastać zwałami kłaków:shake:Kaja była kiedyś taka łysiutka ,a teraz masakra o zimie nie wspominam nawet ,bo ma kłaka jak husky.

Posted

dorka1403 napisał(a):
dobrze, że mnie ominęło ofutrzenie smarkuli po sterylce :razz:

Ciesz się!:evil_lol:W Kaje można wbić grzebień i będzie łazić z nim 2dni.A kiedyś przed i tak pół roku po cięciu była taka łysa fajna ,nie kłaczyła ,nie wypadały z niej tony puchu:loveu:

Posted

[quote name='Besti']Na zero ją ciachnij i będzie grzywaczem:evil_lol:
I dalej twierdze że jest chuda:eviltong:

Polecam zobaczyć Lucasa na żywo w lecie:diabloti: Żebra na wierzchu mmm idealnie

Posted

Besti napisał(a):
Na zero ją ciachnij i będzie grzywaczem:evil_lol:
I dalej twierdze że jest chuda:eviltong:

No jest chuda i ma być chuda :evil_lol:

Posted

Oesu, teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby Zu ochlastać na łyso :mdleje: Zwłaszcza, że po sterylce i goleniu od czasu do czasu zaczęła przypominać yeti :splat: Chociaż i tak ostatnio się zainspirowałam i nożyczki poszły w ruch :diabloti:

Super kurzynka wygląda obcięta :loveu:

Posted

mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong

Posted

dorka1403 napisał(a):
mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong

Ja opitoliłam sukę kaukaza :diabloti: i robię to co roku i za każdym razem zarasta bardziej, więc uprzedzam, że może być różnie :evil_lol:

Posted

to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll:
teraz nawet maszynka która zawsze dawała rade wymięka .

Posted

gops napisał(a):
to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll:

a to fakt, włos się zrobił dużo sztywniejszy, dlatego my jedziemy pieseczka taka maszynką dla konisiów :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a to fakt, włos się zrobił dużo sztywniejszy, dlatego my jedziemy pieseczka taka maszynką dla konisiów :diabloti:

taka maszynka też pewnie pięknie kosztuje :lol:
ja zanim kupie nowe ostrze a muszę kupić te najdroższe bo inne nie dają rady to suke zapisze do fryzjera :p biedna fryzjerka ...

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a ja się upomnę o Iwanka-może jakieś foteczki co :razz:

No nie ma szans na razie, bo aparat mi zdechł :<
Mogę zrobić tylko zdjęcie w domu, a jest jakie jest, jak widać wcześniej.

Aleks89 napisał(a):
Widziałaś jak ci ładnie skomentowałem focie na FB?:diabloti:

Widziałam, słodziaśnie :loveu:

evel napisał(a):
Oesu, teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby Zu ochlastać na łyso :mdleje: Zwłaszcza, że po sterylce i goleniu od czasu do czasu zaczęła przypominać yeti :splat: Chociaż i tak ostatnio się zainspirowałam i nożyczki poszły w ruch :diabloti:

Super kurzynka wygląda obcięta :loveu:

Obcinaj obcinaj, mi się Zu bardzo podoba obcięta. Wszystkie psy bez kudłów są piękniejsze :evil_lol:

dorka1403 napisał(a):

Na łyso!

vege* napisał(a):
A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol:

Bo się nie znasz :evil_lol: Ale Ty lubisz kudłate niufki to jesteś w ogóle dziwna :diabloti:

gops napisał(a):

Suka rodziców TŻ ma straszny włos, tak miękki, że żadna maszynka nie tnie. Tylko nożyczkami idzie i przez to jest brzydka jak noc :evil_lol:

Saththa napisał(a):
Mi tez;) taka urocza była a teraz taka... opitolona ulizana :)

I to jest właśnie piękne :loveu:

Babcia TŻ wróciła wczoraj wieczorem do domu, psy są rozpieszczane.. Przywiozła im tony zabawek i tony jedzenia. Avril zepsuła już trzy zabawki, ale to nic, dzisiaj rano babcia pojechała do miasta i kupiła nowe :evil_lol: