Justa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 No i musisz mieć swiadomość, że z kruczoczarnej może zrobić się siwa niestety. Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Justa napisał(a):No i musisz mieć swiadomość, że z kruczoczarnej może zrobić się siwa niestety. I tak jest miejscami siwa, najbardziej na dupie z tyłu :lol: Quote
Justa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 omry napisał(a):I tak jest miejscami siwa, najbardziej na dupie z tyłu :lol: Kura się może stać szara ale jeśli Ci to nie przeszkadza, to spoko ;) Quote
Aleks89 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Matko to jest tylko kundel:lol:nawet jak się fioletowa zrobi to omry to wisi i powiewa.Teraz po sterylce i tak zacznie pewnie obrastać zwałami kłaków:shake:Kaja była kiedyś taka łysiutka ,a teraz masakra o zimie nie wspominam nawet ,bo ma kłaka jak husky. Quote
dorka1403 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dobrze, że mnie ominęło ofutrzenie smarkuli po sterylce :razz: Quote
Aleks89 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dorka1403 napisał(a):dobrze, że mnie ominęło ofutrzenie smarkuli po sterylce :razz: Ciesz się!:evil_lol:W Kaje można wbić grzebień i będzie łazić z nim 2dni.A kiedyś przed i tak pół roku po cięciu była taka łysa fajna ,nie kłaczyła ,nie wypadały z niej tony puchu:loveu: Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Aleks89 napisał(a):Matko to jest tylko kundel:lol:nawet jak się fioletowa zrobi to omry to wisi i powiewa. Dokładnie :evil_lol: Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Aleks89 napisał(a):Ty weź ją farbnij na róshofoo :cool3: Nie, bo jej połowa obróżek przestanie pasować :shake: Quote
Besti Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Na zero ją ciachnij i będzie grzywaczem:evil_lol: I dalej twierdze że jest chuda:eviltong: Quote
Aleks89 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Besti']Na zero ją ciachnij i będzie grzywaczem:evil_lol: I dalej twierdze że jest chuda:eviltong: Polecam zobaczyć Lucasa na żywo w lecie:diabloti: Żebra na wierzchu mmm idealnie Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Besti napisał(a):Na zero ją ciachnij i będzie grzywaczem:evil_lol: I dalej twierdze że jest chuda:eviltong: No jest chuda i ma być chuda :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 a ja się upomnę o Iwanka-może jakieś foteczki co :razz: Quote
Aleks89 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 omry napisał(a):No jest chuda i ma być chuda :evil_lol: Widziałaś jak ci ładnie skomentowałem focie na FB?:diabloti: Quote
evel Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Oesu, teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby Zu ochlastać na łyso :mdleje: Zwłaszcza, że po sterylce i goleniu od czasu do czasu zaczęła przypominać yeti :splat: Chociaż i tak ostatnio się zainspirowałam i nożyczki poszły w ruch :diabloti: Super kurzynka wygląda obcięta :loveu: Quote
dorka1403 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong Quote
asiak_kasia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 dorka1403 napisał(a):mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong Ja opitoliłam sukę kaukaza :diabloti: i robię to co roku i za każdym razem zarasta bardziej, więc uprzedzam, że może być różnie :evil_lol: Quote
vege* Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol: Quote
gops Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll: teraz nawet maszynka która zawsze dawała rade wymięka . Quote
dorka1403 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 więc odpada....nie będę ryzykować..jak na razie jest tylko podcinana degażówkami w tali-bo jak tego nie robię to wygląda jak pudełko z nogami; no i trochę w koło pyska Quote
asiak_kasia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 gops napisał(a):to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll: teraz nawet maszynka która zawsze dawała rade wymięka . a to fakt, włos się zrobił dużo sztywniejszy, dlatego my jedziemy pieseczka taka maszynką dla konisiów :diabloti: Quote
gops Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):a to fakt, włos się zrobił dużo sztywniejszy, dlatego my jedziemy pieseczka taka maszynką dla konisiów :diabloti: taka maszynka też pewnie pięknie kosztuje :lol: ja zanim kupie nowe ostrze a muszę kupić te najdroższe bo inne nie dają rady to suke zapisze do fryzjera :p biedna fryzjerka ... Quote
Saththa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 vege* napisał(a):A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol: Mi tez;) taka urocza była a teraz taka... opitolona ulizana :) Quote
omry Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):a ja się upomnę o Iwanka-może jakieś foteczki co :razz: No nie ma szans na razie, bo aparat mi zdechł :< Mogę zrobić tylko zdjęcie w domu, a jest jakie jest, jak widać wcześniej. Aleks89 napisał(a):Widziałaś jak ci ładnie skomentowałem focie na FB?:diabloti: Widziałam, słodziaśnie :loveu: evel napisał(a):Oesu, teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby Zu ochlastać na łyso :mdleje: Zwłaszcza, że po sterylce i goleniu od czasu do czasu zaczęła przypominać yeti :splat: Chociaż i tak ostatnio się zainspirowałam i nożyczki poszły w ruch :diabloti: Super kurzynka wygląda obcięta :loveu: Obcinaj obcinaj, mi się Zu bardzo podoba obcięta. Wszystkie psy bez kudłów są piękniejsze :evil_lol: dorka1403 napisał(a):mnie kusi żeby smarka opitolić na lato...ale właśnie obawiam się że później będzie jej gęstniało te futro i wtedy się załamię psychicznie :) wolę psiaki kudłate (bez przesady oczywiście) ale żeby to były kudły medium a nie power puff looooooooooooong Na łyso! vege* napisał(a):A mi kura się bardziej podoba nieobcięta :evil_lol: Bo się nie znasz :evil_lol: Ale Ty lubisz kudłate niufki to jesteś w ogóle dziwna :diabloti: gops napisał(a):to prawda z tym zarastaniem moja suka ma sierść taka że bez problemu by mogła mieszkac na dworze przy -20 jak zarośnie , przed strzyżeniem takiej nie miała , druga sprawa posiwiała cała od obcinania i co strzyżenie jest gorzej :roll: teraz nawet maszynka która zawsze dawała rade wymięka . Suka rodziców TŻ ma straszny włos, tak miękki, że żadna maszynka nie tnie. Tylko nożyczkami idzie i przez to jest brzydka jak noc :evil_lol: Saththa napisał(a):Mi tez;) taka urocza była a teraz taka... opitolona ulizana :) I to jest właśnie piękne :loveu: Babcia TŻ wróciła wczoraj wieczorem do domu, psy są rozpieszczane.. Przywiozła im tony zabawek i tony jedzenia. Avril zepsuła już trzy zabawki, ale to nic, dzisiaj rano babcia pojechała do miasta i kupiła nowe :evil_lol: Quote
Recommended Posts