Aleks89 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A to małe gówno to chociaż czystości w domu było się w stanie nauczyć? Quote
omry Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']A to małe gówno to chociaż czystości w domu było się w stanie nauczyć?[/QUOTE] Szybciej niż Ty :diabloti: Quote
omry Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Ja tam dalej leje pod siebie:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Nauczyła się w trzy dni, jak kura :razz: Quote
Besti Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Amber']To się jeszcze pomęczysz :evil_lol:[/QUOTE] Padłam:evil_lol: Tekilunia gwiazdą galerii:razz: Quote
asiak_kasia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [URL="https://lh4.googleusercontent.com/-OFippNEnRtk/UQmAXgkzjNI/AAAAAAAABFg/JvNmIPipX9M/s700/DSC_0992.jpg"]https://lh4.googleusercontent.com/-O...0/DSC_0992.jpg[/URL] aaaaaawwww so sweeet :loveu: :diabloti: szczurek fajny, chociaz z gryzoni to ja wolę jednak świnie morskie :evil_lol: Quote
gops Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 ale to maleństwo :loveu: Kura przy niej taka wielka :) Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Witamy :razz: Fajne psy. :loveu: A Tekilunia taka bezbronna :loveu: Ten jej wzrok :loveu: Quote
Rinuś Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [I][B]dzięki Tobie utwierdziłam się w przekonaniu że nigdy jorka :diabloti:[/B][/I] Quote
FredziaFredzia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='omry']Nieee, do Berezowskiego, wujka Macieja.[/QUOTE] Ojć, ja jego niestety nie mogę polecić chociaż mam najbliżej, z 200 m. Chomik się zmienił w łysego chomika? Quote
omry Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]dzięki Tobie utwierdziłam się w przekonaniu że nigdy jorka :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Sama siebie w tym utwierdziłam :evil_lol: [quote name='FredziaFredzia']Ojć, ja jego niestety nie mogę polecić chociaż mam najbliżej, z 200 m. Chomik się zmienił w łysego chomika?[/QUOTE] No, pisałaś już kiedyś. Ja sobie bardzo chwalę :) A Tekili to teraz bliżej do szczura niż do chomika :evil_lol: Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Wbrew temu, że wszyscy mi odradzali maszynka poszła w ruch :lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-RbvpQIhSXwM/UQ6WZTV6A0I/AAAAAAAABG8/VPgQBiTyoyo/s700/DSC_0015.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-i4h-7OJwQhk/UQ6WZV-gb6I/AAAAAAAABHE/f03kf9dLgmk/s700/DSC_0018.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-vS23empCmEk/UQ6WZVewPAI/AAAAAAAABHA/wPWEltWdgqo/s700/DSC_0019.jpg[/IMG] Zdjęcia są jakie są, aparat mi zdechł. Quote
Aleks89 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 :lol::lol::lol: jaki ona ma wielki łeb w porównaniu do tego szczurzego ciałka:diabloti: Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Aleks89']:lol::lol::lol: jaki ona ma wielki łeb w porównaniu do tego szczurzego ciałka:diabloti:[/QUOTE] Sam masz wielki łeb :evil_lol: Trochę jej się przybrało ostatnio, bo mieszkam u TŻ i tutaj nikt nie odmawia jej żarcia :evil_lol: Ale spoko, zaraz wiosna, zaczynamy rowerek i frisbee i zrzuci ładnie :) Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ślicznie wygląda, lubię gładkie psy:) Może Ci moje wyślę paczką na golenie:D Quote
dorka1403 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 aś ją pańcia opitoliła..... ale ładnie jej..widzę że co ją podcinasz to coraz krócej i krócej..za niedługo grzywek będzie :) Quote
gops Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 według mnie wygląda dużo lepiej jak jest obcięta :) Quote
Justa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ciekawe czy potem zarośnie jak owca :diabloti: Quote
omry Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Ślicznie wygląda, lubię gładkie psy:) Może Ci moje wyślę paczką na golenie:D[/QUOTE] Też wolę takie. Teraz ma sierść jak pinczer :evil_lol: Wysyłaj, ale nie wiem, kiedy oddam, bo jeszcze mi się spodobają :) [quote name='dorka1403']aś ją pańcia opitoliła..... ale ładnie jej..widzę że co ją podcinasz to coraz krócej i krócej..za niedługo grzywek będzie :)[/QUOTE] Już krócej się nie da :evil_lol: [quote name='gops']według mnie wygląda dużo lepiej jak jest obcięta :)[/QUOTE] Też tak myślę, nie mogę się na nią napatrzeć :) [quote name='Justa']Ciekawe czy potem zarośnie jak owca :diabloti:[/QUOTE] Ona jest szorstkowłosa, więc wątpię. Tym bardziej, że ostatnio obcinałam ją w lipcu i sierść odrosła jej tylko odrobinę :) Quote
Amber Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Trzeba było po prostu wziąć krótkowłosego psa :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Amber']Trzeba było po prostu wziąć krótkowłosego psa :eviltong:[/QUOTE] Ja chyba już nie będę miała krótkowłosego psa, WSZĘDZIE jest biała sierść Franka. Już Erisowa mi nie przeszkadza, jej nie mam nawet w jogurcie jak otwieram. :lol: Kurkę wolę owłosioną bardziej! Quote
Justa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='omry']Ona jest szorstkowłosa, więc wątpię. Tym bardziej, że ostatnio obcinałam ją w lipcu i sierść odrosła jej tylko odrobinę :)[/QUOTE] A widziałaś sznaucera ciachanego maszynką, ewentualnie westa? :razz: Się okaże co z tego wyrośnie ;) Quote
Kasi i Lena Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='omry']Też wolę takie. Teraz ma sierść jak pinczer :evil_lol: Wysyłaj, ale nie wiem, kiedy oddam, bo jeszcze mi się spodobają :) [/QUOTE] Kocham taką króciutką sierść, czesać specjalnie nie trzeba, błoto się nie czepia, jak się jednak ubrudzi wystarczy mokrym ręcznikiem przetrzeć:) Ja byłam święcie przekonana że Lena będzie tak gładka a nam dziewczyna niespodziankę zrobiła:) To nie wyślę, nadal będą zarośniete i kudłate- bleeee :D Quote
Amber Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Ja chyba już nie będę miała krótkowłosego psa, WSZĘDZIE jest biała sierść Franka. Już Erisowa mi nie przeszkadza, jej nie mam nawet w jogurcie jak otwieram. :lol: Kurkę wolę owłosioną bardziej![/QUOTE] To chyba zależy od psa. Moje się nie sypią jakoś specjalnie ;) Quote
Recommended Posts