Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Nie mogę... a_niusiu ucz nas jak żyć! :evil_lol: W końcu tylko ścieżka, którą nam pokazujesz jest jedyną, prawidłową :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Nie mogę... a_niusiu ucz nas jak żyć! :evil_lol: W końcu tylko ścieżka, którą nam pokazujesz jest jedyną, prawidłową :diabloti:[/QUOTE]

mam szczerze gdzies jak tam zyjesz:))))
na pewno zajebiscie:))))

Posted

[quote name='a_niusia']chyba ze tak:))) ale to nie moj problem:))[/QUOTE]

no jasne, że nie Twój. Aczkolwiek wolę swoje realne problemy i realne zycie, a nie utopię z forum i neta ;)

Omry jak tam Twoja presa? Będziecie kopiowac? :razz:

Posted

[quote name='asiak_kasia']no jasne, że nie Twój. Aczkolwiek wolę swoje realne problemy i realne zycie, a nie utopię z forum i neta ;)

Omry jak tam Twoja presa? Będziecie kopiowac? :razz:[/QUOTE]

kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:))

Posted

[quote name='a_niusia']kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:))[/QUOTE]

w rzeczywistości nie skończyłaś żadnej szkoły, pewnie jesteś bezrobotna, a Twoje psy(o ile istnieją, bo nie wiem) są z pseudo :cool3:

Posted

[quote name='a_niusia']kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:))[/QUOTE]

mało mnie to obchodzi, tak samo jak pojemnik na ser, czy bule twojej matki/siostry i kogo tam jeszcze. Załóż sobie fotoblożka i tam się spełniaj literacko. Bardzo pokornie i uniżenie o to proszę :)

[quote name='motyleqq']w rzeczywistości nie skończyłaś żadnej szkoły, pewnie jesteś bezrobotna, a Twoje psy(o ile istnieją, bo nie wiem) są z pseudo :cool3:[/QUOTE]

Ludzie mają bardzo bogatą wyobraźnię, szczególnie via net także by mnie mnie nie zdziwiło :roll:

Posted

taaa malo cie to obcho, ale czynnie sledzisz mnie na forum i poza nim chcac wiedziec o mnie jeszcze wiecej:)))))))))

ej, noo...mam bogata wyobraznie i sciemniam z tym pojemnikiem na ser:))))))))))

Posted

o co chodzi z tym pojemnikiem na ser? jako że jestem pudelkiem aniusi to chyba można jej w mojej galerii RAZ napisać o tym pojemniku, kiedy rozmowa jest o serze? a teraz będziecie to powtarzać setki razy twierdząc, że to aniusia w kółko o tym pisze?

jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie

Posted

[quote name='a_niusia'][B]taaa malo cie to obcho, ale czynnie sledzisz mnie na forum i poza nim chcac wiedziec o mnie jeszcze wiecej[/B]:)))))))))

ej, noo...mam bogata wyobraznie i sciemniam z tym pojemnikiem na ser:))))))))))[/QUOTE]

:roflt:
boże dziewczyno, weźże sobie znajdz jakies tabletki czy cuś ;)

Posted

[quote name='motyleqq']o co chodzi z tym pojemnikiem na ser? jako że jestem pudelkiem aniusi to chyba można jej w mojej galerii RAZ napisać o tym pojemniku, kiedy rozmowa jest o serze? a teraz będziecie to powtarzać setki razy twierdząc, że to aniusia w kółko o tym pisze?

jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie[/QUOTE]

Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu:[/QUOTE]

czekaj, wiesz co jest naprawdę najlepsze? wypowiadanie się o psach czy ludziach, których się na oczy nie widziało :) ale już dawno temu się nauczyłam, że ci, co Cię nie znają, wiedzą o Tobie najwięcej. tylko wcześniej dotyczyło to nastolatków, a nie ponoć dorosłych ludzi... jak widać, niektóre rzeczy się nie zmieniają, albo niektórzy nie dorastają :)

Posted

[quote name='motyleqq']czekaj, wiesz co jest naprawdę najlepsze? wypowiadanie się o psach czy ludziach, których się na oczy nie widziało :) ale już dawno temu się nauczyłam, że ci, co Cię nie znają, wiedzą o Tobie najwięcej. tylko wcześniej dotyczyło to nastolatków, a nie ponoć dorosłych ludzi... jak widać, niektóre rzeczy się nie zmieniają, albo niektórzy nie dorastają :)[/QUOTE]

A kto powiedział, że to o Tobie? Wiesz jak to mówią...uderz w stół a nozyce się odezwa. :roll:
Ja akurat miałam na uwadze moje najświeższe wspomnienia z DCDC w Poznaniu. Gdzie super szportowe pieski japały ryjami, az uszy więdly. Gdzie super świetnie kenelowane pieski gryzły swoich właścicieli. I zasadniczo kilka innych kwiatków. A potem o tych pieskach na forum można same achy i ochy poczytać. Także sory Aga, ale cały świat się nie kręci wokół Ciebie i Twoich psów.

Posted

[quote name='asiak_kasia']A kto powiedział, że to o Tobie? Wiesz jak to mówią...uderz w stół a nozyce się odezwa. :roll:
Ja akurat miałam na uwadze moje najświeższe wspomnienia z DCDC w Poznaniu. Gdzie super szportowe pieski japały ryjami, az uszy więdly. Gdzie super świetnie kenelowane pieski gryzły swoich właścicieli. I zasadniczo kilka innych kwiatków. A potem o tych pieskach na forum można same achy i ochy poczytać. Także sory Aga, ale cały świat się nie kręci wokół Ciebie i Twoich psów.[/QUOTE]

świat nie kręci się wokół mnie, ale mówiłaś do mnie, a że te głupie zarzuty słyszałam już kilkakrotnie, o czym na pewno dobrze wiesz, to dość logiczne jest, że mogło być to o moim psie.
psy w emocjach robią różne rzeczy. jeszcze niedawno tu na forum, nie będę wytykać palcami, parę osób pisało, że ich psy podgryzają w podniecie. oczywiście to było taakie zabawne. a to, że psy drą japy nie sprawia, że nie są świetne w swoim sporcie i zapewne tego dotyczą achy i ochy.

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu:[/QUOTE]

to dlaczego piszesz o tym w tej rozmowie?
skoro to nie aluzja do motyla...

wiesz...ty czytasz o bulterierce mojej starszej, ja wiele razy czytalam o spanielce twoich rodzicow. i to bynajmniej nie w twojej galerii:))
zapewniam cie, ze znacznie czesciej o tym czytalam niz ty o moim pojemniku na ser.

Posted

prawda jest taka, że chce mi się śmiać z was wszystkich :grins:
aniusia lubi o sobie pisać, to lubi, a wy tylko robicie większy szum, w rezultacie czego aniusia pisze więcej o sobie i wcale jej to nie przeszkadza, a wy się pieklicie cholera wie o co :grins:

nie wiem czy się stara robię, ale mi się chyba już znudziły takie zabawy

Posted

[quote name='motyleqq']świat nie kręci się wokół mnie, ale mówiłaś do mnie, a że te głupie zarzuty słyszałam już kilkakrotnie, o czym na pewno dobrze wiesz, to dość logiczne jest, że mogło być to o moim psie.
psy w emocjach robią różne rzeczy. jeszcze niedawno tu na forum, nie będę wytykać palcami, parę osób pisało, że ich psy podgryzają w podniecie. oczywiście to było taakie zabawne. a to, że psy drą japy nie sprawia, że nie są świetne w swoim sporcie i zapewne tego dotyczą achy i ochy.[/QUOTE]

No cóz, ja ani Ciebie, ani Twoich psów nie znam, wisi mi serdecznie jakie mają one problemy. To nie moje zmartwienie ;)

Psy w emocjach robią różne rzeczy, co wcale nie oznacza ze mogą drzeć ryj. Takie zachowanie jest niedopuszczalne, bo ja nie mowie o 2-3-5 szczeknięciach, tylko darciu ryja przez kilkadziesiąt minut. Sory, chore to jest w mojej ocenie. I nawet jeżeli tenże piesek świetnie się sprawdza w sporcie to ma braki w PODSTAWOWYCH kwestiach. I nie jest to żadne usprawiedliwienie, że super łapie talerzyk. Tak samo jak darcie ryja przez psa w kenelu. Albo UGRYZIENIE właścicielki. Nie podgryzienie. UGRYZIENIE do krwi. Ale co tam, piesek jest super socjalny i ach och :evil_lol: To wszystko jest brak zrównoważenia u psa. I nad tym trzeba pracować. A nie nad techniką łapania talerzyka ;)

Moja pieprznięta suka, z charakterem, z tego co pisałas bardzo podobnym do Etny, pojechała na pierwsze w swoim zyciu zawody, spotkała mnóstwo obcych psów/ludzi/dzieci i była cicho. Pomimo tego, że dla niej taka sytuacja była ogromnym wyzwaniem. Pomimo tego, że ten piesek się nakręca w sekundy. Pomimo tego, że ja z nią wcale nie pracuje regularnie, nie jeżdżę na seminaria, i nie bawię się w zawody.
I mam na to świadków-chociażby Karolinę, która była z nami cały dzień, widziała mojego szajbniętego psa w PKSie, autobusie, i wsród ogromnej ilości bodźców. Także skoro ja to osiagnęłam z moim kundlem, to tym bardziej wymagam tego od świadomego psiarza, który udziela innym rad, i obnosi się ze swoim zajebistym psem na forum.

I nie, nie widzę usprawiedliwienia w tym, że pieskiem targają emocje. Szczególnie w kenelu, który powinien byc z automatu miejscem gdzie się ODPOCZYWA. Ale widocznie wazniejsze jest latanie za talarzem niż posiadanie wychowanego psa :p

Z resztą co ja tam wiem, ze wsi jestem, nic z psami nie robię, w ogole jak ja śmiem się wypowiadać :diabloti:

[SIZE=1]sory omry za burdel a fotoblożku, no ale muszę, muszę, bo inaczej nie wytrzymiem :eviltong:
[/SIZE]

Posted

to w takim razie o kim konkretnie piszesz? bo skoro te osoby(bądź osoba) chwalą się na forum swoimi psami, to znaczy, że wiesz kto został ugryziony, albo kogo pies darł mordę?

Posted

poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. sukces zycia, jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:)))