Aleks89 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Współwłaścicielem:cool3:I tak wystarcza mi to zadowala ,moge pracować sobie w domu ,w kawiarni ,w kfc w sumie wszedzie kiedy i gdzie chce. Quote
Amber Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Nie mogę... a_niusiu ucz nas jak żyć! :evil_lol: W końcu tylko ścieżka, którą nam pokazujesz jest jedyną, prawidłową :diabloti: Quote
omry Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Mi się nawet nie chce tego czytać :evil_lol: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Amber']Nie mogę... a_niusiu ucz nas jak żyć! :evil_lol: W końcu tylko ścieżka, którą nam pokazujesz jest jedyną, prawidłową :diabloti:[/QUOTE] mam szczerze gdzies jak tam zyjesz:)))) na pewno zajebiscie:)))) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nikt nie zyje tak zajebiscie jak Ty, to jest dla nas nieosiagalny poziom zajebizmu. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']nikt nie zyje tak zajebiscie jak Ty, to jest dla nas nieosiagalny poziom zajebizmu.[/QUOTE] chyba ze tak:))) ale to nie moj problem:)) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']chyba ze tak:))) ale to nie moj problem:))[/QUOTE] no jasne, że nie Twój. Aczkolwiek wolę swoje realne problemy i realne zycie, a nie utopię z forum i neta ;) Omry jak tam Twoja presa? Będziecie kopiowac? :razz: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']no jasne, że nie Twój. Aczkolwiek wolę swoje realne problemy i realne zycie, a nie utopię z forum i neta ;) Omry jak tam Twoja presa? Będziecie kopiowac? :razz:[/QUOTE] kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:)) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:))[/QUOTE] w rzeczywistości nie skończyłaś żadnej szkoły, pewnie jesteś bezrobotna, a Twoje psy(o ile istnieją, bo nie wiem) są z pseudo :cool3: Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia']kuuurde faktycznie:)) moje zycie to utopia z forum:))[/QUOTE] mało mnie to obchodzi, tak samo jak pojemnik na ser, czy bule twojej matki/siostry i kogo tam jeszcze. Załóż sobie fotoblożka i tam się spełniaj literacko. Bardzo pokornie i uniżenie o to proszę :) [quote name='motyleqq']w rzeczywistości nie skończyłaś żadnej szkoły, pewnie jesteś bezrobotna, a Twoje psy(o ile istnieją, bo nie wiem) są z pseudo :cool3:[/QUOTE] Ludzie mają bardzo bogatą wyobraźnię, szczególnie via net także by mnie mnie nie zdziwiło :roll: Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 taaa malo cie to obcho, ale czynnie sledzisz mnie na forum i poza nim chcac wiedziec o mnie jeszcze wiecej:))))))))) ej, noo...mam bogata wyobraznie i sciemniam z tym pojemnikiem na ser:)))))))))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 o co chodzi z tym pojemnikiem na ser? jako że jestem pudelkiem aniusi to chyba można jej w mojej galerii RAZ napisać o tym pojemniku, kiedy rozmowa jest o serze? a teraz będziecie to powtarzać setki razy twierdząc, że to aniusia w kółko o tym pisze? jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='a_niusia'][B]taaa malo cie to obcho, ale czynnie sledzisz mnie na forum i poza nim chcac wiedziec o mnie jeszcze wiecej[/B]:))))))))) ej, noo...mam bogata wyobraznie i sciemniam z tym pojemnikiem na ser:))))))))))[/QUOTE] :roflt: boże dziewczyno, weźże sobie znajdz jakies tabletki czy cuś ;) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']o co chodzi z tym pojemnikiem na ser? jako że jestem pudelkiem aniusi to chyba można jej w mojej galerii RAZ napisać o tym pojemniku, kiedy rozmowa jest o serze? a teraz będziecie to powtarzać setki razy twierdząc, że to aniusia w kółko o tym pisze? jak ktoś pisze o sobie średnio dobrze, albo nawet źle(tudzież o swoich psach), to wszystko jest ok i się wszystko zgadza, ale jak ktoś napisze coś pozytywnego, to ściemnia :cool3: jakie to polskie[/QUOTE] Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu: Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu:[/QUOTE] czekaj, wiesz co jest naprawdę najlepsze? wypowiadanie się o psach czy ludziach, których się na oczy nie widziało :) ale już dawno temu się nauczyłam, że ci, co Cię nie znają, wiedzą o Tobie najwięcej. tylko wcześniej dotyczyło to nastolatków, a nie ponoć dorosłych ludzi... jak widać, niektóre rzeczy się nie zmieniają, albo niektórzy nie dorastają :) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']czekaj, wiesz co jest naprawdę najlepsze? wypowiadanie się o psach czy ludziach, których się na oczy nie widziało :) ale już dawno temu się nauczyłam, że ci, co Cię nie znają, wiedzą o Tobie najwięcej. tylko wcześniej dotyczyło to nastolatków, a nie ponoć dorosłych ludzi... jak widać, niektóre rzeczy się nie zmieniają, albo niektórzy nie dorastają :)[/QUOTE] A kto powiedział, że to o Tobie? Wiesz jak to mówią...uderz w stół a nozyce się odezwa. :roll: Ja akurat miałam na uwadze moje najświeższe wspomnienia z DCDC w Poznaniu. Gdzie super szportowe pieski japały ryjami, az uszy więdly. Gdzie super świetnie kenelowane pieski gryzły swoich właścicieli. I zasadniczo kilka innych kwiatków. A potem o tych pieskach na forum można same achy i ochy poczytać. Także sory Aga, ale cały świat się nie kręci wokół Ciebie i Twoich psów. Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']A kto powiedział, że to o Tobie? Wiesz jak to mówią...uderz w stół a nozyce się odezwa. :roll: Ja akurat miałam na uwadze moje najświeższe wspomnienia z DCDC w Poznaniu. Gdzie super szportowe pieski japały ryjami, az uszy więdly. Gdzie super świetnie kenelowane pieski gryzły swoich właścicieli. I zasadniczo kilka innych kwiatków. A potem o tych pieskach na forum można same achy i ochy poczytać. Także sory Aga, ale cały świat się nie kręci wokół Ciebie i Twoich psów.[/QUOTE] świat nie kręci się wokół mnie, ale mówiłaś do mnie, a że te głupie zarzuty słyszałam już kilkakrotnie, o czym na pewno dobrze wiesz, to dość logiczne jest, że mogło być to o moim psie. psy w emocjach robią różne rzeczy. jeszcze niedawno tu na forum, nie będę wytykać palcami, parę osób pisało, że ich psy podgryzają w podniecie. oczywiście to było taakie zabawne. a to, że psy drą japy nie sprawia, że nie są świetne w swoim sporcie i zapewne tego dotyczą achy i ochy. Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Nie, lepiej się zachwycać swoim psem wszędzie i jego zajebistym opanowaniem. Tymczasem piesek sobie radośnie nadziera ryj, ma braki w socjalu i nieodpracowane problemy. Ach jakie to światowe :loveu:[/QUOTE] to dlaczego piszesz o tym w tej rozmowie? skoro to nie aluzja do motyla... wiesz...ty czytasz o bulterierce mojej starszej, ja wiele razy czytalam o spanielce twoich rodzicow. i to bynajmniej nie w twojej galerii:)) zapewniam cie, ze znacznie czesciej o tym czytalam niz ty o moim pojemniku na ser. Quote
Unbelievable Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 prawda jest taka, że chce mi się śmiać z was wszystkich :grins: aniusia lubi o sobie pisać, to lubi, a wy tylko robicie większy szum, w rezultacie czego aniusia pisze więcej o sobie i wcale jej to nie przeszkadza, a wy się pieklicie cholera wie o co :grins: nie wiem czy się stara robię, ale mi się chyba już znudziły takie zabawy Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='BBeta']Aga, wyluzuj...[/QUOTE] trochę ciężko, jak mnie ktoś notorycznie obraża, twierdząc, że to żarty i ironia ;) (nie, nie mówię tu o Kasi) Quote
asiak_kasia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='motyleqq']świat nie kręci się wokół mnie, ale mówiłaś do mnie, a że te głupie zarzuty słyszałam już kilkakrotnie, o czym na pewno dobrze wiesz, to dość logiczne jest, że mogło być to o moim psie. psy w emocjach robią różne rzeczy. jeszcze niedawno tu na forum, nie będę wytykać palcami, parę osób pisało, że ich psy podgryzają w podniecie. oczywiście to było taakie zabawne. a to, że psy drą japy nie sprawia, że nie są świetne w swoim sporcie i zapewne tego dotyczą achy i ochy.[/QUOTE] No cóz, ja ani Ciebie, ani Twoich psów nie znam, wisi mi serdecznie jakie mają one problemy. To nie moje zmartwienie ;) Psy w emocjach robią różne rzeczy, co wcale nie oznacza ze mogą drzeć ryj. Takie zachowanie jest niedopuszczalne, bo ja nie mowie o 2-3-5 szczeknięciach, tylko darciu ryja przez kilkadziesiąt minut. Sory, chore to jest w mojej ocenie. I nawet jeżeli tenże piesek świetnie się sprawdza w sporcie to ma braki w PODSTAWOWYCH kwestiach. I nie jest to żadne usprawiedliwienie, że super łapie talerzyk. Tak samo jak darcie ryja przez psa w kenelu. Albo UGRYZIENIE właścicielki. Nie podgryzienie. UGRYZIENIE do krwi. Ale co tam, piesek jest super socjalny i ach och :evil_lol: To wszystko jest brak zrównoważenia u psa. I nad tym trzeba pracować. A nie nad techniką łapania talerzyka ;) Moja pieprznięta suka, z charakterem, z tego co pisałas bardzo podobnym do Etny, pojechała na pierwsze w swoim zyciu zawody, spotkała mnóstwo obcych psów/ludzi/dzieci i była cicho. Pomimo tego, że dla niej taka sytuacja była ogromnym wyzwaniem. Pomimo tego, że ten piesek się nakręca w sekundy. Pomimo tego, że ja z nią wcale nie pracuje regularnie, nie jeżdżę na seminaria, i nie bawię się w zawody. I mam na to świadków-chociażby Karolinę, która była z nami cały dzień, widziała mojego szajbniętego psa w PKSie, autobusie, i wsród ogromnej ilości bodźców. Także skoro ja to osiagnęłam z moim kundlem, to tym bardziej wymagam tego od świadomego psiarza, który udziela innym rad, i obnosi się ze swoim zajebistym psem na forum. I nie, nie widzę usprawiedliwienia w tym, że pieskiem targają emocje. Szczególnie w kenelu, który powinien byc z automatu miejscem gdzie się ODPOCZYWA. Ale widocznie wazniejsze jest latanie za talarzem niż posiadanie wychowanego psa :p Z resztą co ja tam wiem, ze wsi jestem, nic z psami nie robię, w ogole jak ja śmiem się wypowiadać :diabloti: [SIZE=1]sory omry za burdel a fotoblożku, no ale muszę, muszę, bo inaczej nie wytrzymiem :eviltong: [/SIZE] Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nie, nie, nie wcale nie piszesz o psie motyla:))))))) zadnej aluzyjki... ot tak po prostu zmienilas nagle temat, co nie?:)))) Quote
motyleqq Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 to w takim razie o kim konkretnie piszesz? bo skoro te osoby(bądź osoba) chwalą się na forum swoimi psami, to znaczy, że wiesz kto został ugryziony, albo kogo pies darł mordę? Quote
a_niusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 poza tym kasiu ja juz TYLE razy czytalam twoja pelne podniecenia peany na czesc wlasnego kundla (i to bynajmniej nie w twojej galeryjce), ktory dokonal rzeczy niemozliwej i dobrze zachowywal sie po opuszczeniu lasnego podworka i przez to jest idealny, ze serio sadze, ze moze znow czas gdzies tego psa zabrac zamias jarac sie przez nastepne pol roku, ze pies byl w parku, gdzie byly ludzie i psy i sie poprawnie zachowywal. no WOW. sukces zycia, jest co wspominac:evil_lol: opowiesz wnukom:))) Quote
Recommended Posts