Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A&L napisał(a): Zawsze się dziwiłam, że nie masz jakiegoś super banerka :P Zawsze sobie mówię zrobię banerek ale jakoś zawsze mi się nie chce cóż leniwy ze mnie człowiek. Quote
A&L Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 To rób teraz, zamiast siedzieć na dogo :evil_lol: Mośki zasługują na super baner :lol: Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A&L napisał(a):To rób teraz, zamiast siedzieć na dogo :evil_lol: Mośki zasługują na super baner :lol: Mośki to zasługują na suchy chleb i wodę niszczycielskie bestie dziś Jogi postanowił zniszczyć karton w którym trzymam rolki z kolorowa folia samoprzylepną. I nawet mendy ukarać nie mogłam bo jak tylko zobaczył,że się zbliżam to się momentalnie odwrócił do góry podwoziem i bezbronnie leżał. Zawsze tak robi nawet przyłapany na gorącym uczynku myk i już na plecach leży:angryy::angryy: Quote
A&L Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Aleksandra95 napisał(a):fotki.:loveu: może ciąża urojona ? Bez cieczki? ;/ Ostatnia była we wrześniu. Cienka napisał(a):Mośki to zasługują na suchy chleb i wodę niszczycielskie bestie dziś Jogi postanowił zniszczyć karton w którym trzymam rolki z kolorowa folia samoprzylepną. I nawet mendy ukarać nie mogłam bo jak tylko zobaczył,że się zbliżam to się momentalnie odwrócił do góry podwoziem i bezbronnie leżał. Zawsze tak robi nawet przyłapany na gorącym uczynku myk i już na plecach leży:angryy::angryy: A to ci cwaniak. Ja mam psa idealnego pod tym względem, raz mi tylko obcas butów obgryzła, ale do naprawienia, a poza tym to sobie nic nie przypominam. Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja przez półtora roku posiadania Jogiego straciłam 3 telefony komórkowe Quote
A&L Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 A tak, czytałam ;) Pożeracz komórek :diabloti: Quote
Cienka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tego mu nie mogę wybaczyć najbardziej zwłaszcza, ze jak komórka mimo pogryzienia jeszcze działała to zasadzał się i przy kolejnej okazji dobijał by już nie działała Miałam więc, w sumie 5 akcji z telefonami. Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Może ma jakieś złe przeżycia z dzieciństwa związane z komórkami ;> Pogadaj z Asiaczkiem, bo coś tu nie gra :diabloti: Ponawiam pytanie z poprzedniej strony: Wiecie co może być powodem powiększenia sutków? Od jakiegoś 1,5 tygodnia Lenie się zacznie powiększyły, myślałam, że cieczka się zbliża i to dlatego, ale z tego co wyczytałam to nie jest powodem. Zaczynam się martwić... Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='A&L']Może ma jakieś złe przeżycia z dzieciństwa związane z komórkami ;> Pogadaj z Asiaczkiem, bo coś tu nie gra :diabloti: Ponawiam pytanie z poprzedniej strony: Wiecie co może być powodem powiększenia sutków? Od jakiegoś 1,5 tygodnia Lenie się zacznie powiększyły, myślałam, że cieczka się zbliża i to dlatego, ale z tego co wyczytałam to nie jest powodem. Zaczynam się martwić... Może ciąża urojona? A są bardzo duże? Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=etetzl.jpg&res=medium piekna :loveu: Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Silky123']Może ciąża urojona? A są bardzo duże? Cieczka była we wrześniu... Nie, ale wcześniej miała takie prawie niewidoczne, a teraz tak odstają, zrobię później zdjęcie, to wstawię. [quote name='deer_1987']http://desmond.imageshack.us/Himg835/scaled.php?server=835&filename=etetzl.jpg&res=medium piekna :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 I nowe zdjęcia ;) Śpiący Leń :loveu: Moja chrześnica i Tośka ;) CDN. Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Lena z kolegą zza płotu ;) I kolega :loveu: Wypuść mnie, wypuść! CDN. Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ale fajnie, znowu zdjęcia. :loveu: :loveu: A Lena Ci nie wyskoczy przez te barierki w balkonie? Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale skaczą.:lol: Ano skaczą :D Macie filmik :) Zabawy Leny i Tośki. [video=youtube;JWyy1taIIKg]http://www.youtube.com/watch?v=JWyy1taIIKg&feature=youtu.be[/video] Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 (edited) [quote name='Silky123']Ale fajnie, znowu zdjęcia. :loveu: :loveu: A Lena Ci nie wyskoczy przez te barierki w balkonie? Dzięki :) Nie, nie wyskoczy ;) edit. Tak wyglądają sutki Leny po powiększeniu :roll: Wcześniej były zupełnie płaskie. A tu prze czesankiem na naszym stole groomerskim :evil_lol: I po czesaniu ;) Edited March 21, 2012 by A&L Quote
Yuveza Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 przeciez małe ma sutki;) Doti ma nawet większe. Też mamy taki stół groomerski :lol: Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=56532254.jpg&res=medium super! Quote
A&L Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='westie_justa']przeciez małe ma sutki;) Doti ma nawet większe. Też mamy taki stół groomerski :lol: No małe, ale dużo większe niż wcześniej i dlatego się martwię. Wcześniej były całkiem płaskie, a teraz takie, o! [quote name='deer_1987']http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=56532254.jpg&res=medium super! Też mi się podoba :) Quote
Molowe Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 zdjęcia cudne a jak fajnie dziewczyny skaczą:loveu: jak dla mnie to te sutki wyglądają normalnie ale jeśli się martwisz to po prostu idź do weta :) Quote
rashelek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nie martw się, moja droga, ja u Lenora jestem na bieżąco, tylko na odzywanie się nie zawsze jest czas :D Zdjęcia świetne, tylko czemu tak późno! http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=82090385.jpg&res=medium dwa słodkie pysie :loveu: Sutki nie są wcale takie wielkie, Mikowe ma większe :) A jak tam walka z karmą? Quote
Błyskotka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Skoro ostatnia cieczka była we wrześniu to może ją dostać planowo w marcu po pół roku. Ja też czekam teraz na cieczki bo ostatnie były również we wrześniu. Sutki Lenki nie są jakieś znacząco duże. Pewnie to oznaka dojrzewania i nadchodzącej cieczki. Quote
Recommended Posts