Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A&L napisał(a):

Zawsze się dziwiłam, że nie masz jakiegoś super banerka :P

Zawsze sobie mówię zrobię banerek ale jakoś zawsze mi się nie chce cóż leniwy ze mnie człowiek.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L napisał(a):
To rób teraz, zamiast siedzieć na dogo :evil_lol: Mośki zasługują na super baner :lol:

Mośki to zasługują na suchy chleb i wodę niszczycielskie bestie dziś Jogi postanowił zniszczyć karton w którym trzymam rolki z kolorowa folia samoprzylepną. I nawet mendy ukarać nie mogłam bo jak tylko zobaczył,że się zbliżam to się momentalnie odwrócił do góry podwoziem i bezbronnie leżał. Zawsze tak robi nawet przyłapany na gorącym uczynku myk i już na plecach leży:angryy::angryy:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
fotki.:loveu: może ciąża urojona ?

Bez cieczki? ;/ Ostatnia była we wrześniu.
Cienka napisał(a):
Mośki to zasługują na suchy chleb i wodę niszczycielskie bestie dziś Jogi postanowił zniszczyć karton w którym trzymam rolki z kolorowa folia samoprzylepną. I nawet mendy ukarać nie mogłam bo jak tylko zobaczył,że się zbliżam to się momentalnie odwrócił do góry podwoziem i bezbronnie leżał. Zawsze tak robi nawet przyłapany na gorącym uczynku myk i już na plecach leży:angryy::angryy:

A to ci cwaniak. Ja mam psa idealnego pod tym względem, raz mi tylko obcas butów obgryzła, ale do naprawienia, a poza tym to sobie nic nie przypominam.

Posted

Tego mu nie mogę wybaczyć najbardziej zwłaszcza, ze jak komórka mimo pogryzienia jeszcze działała to zasadzał się i przy kolejnej okazji dobijał by już nie działała
Miałam więc, w sumie 5 akcji z telefonami.

Posted

Może ma jakieś złe przeżycia z dzieciństwa związane z komórkami ;> Pogadaj z Asiaczkiem, bo coś tu nie gra :diabloti:

Ponawiam pytanie z poprzedniej strony:
Wiecie co może być powodem powiększenia sutków? Od jakiegoś 1,5 tygodnia Lenie się zacznie powiększyły, myślałam, że cieczka się zbliża i to dlatego, ale z tego co wyczytałam to nie jest powodem. Zaczynam się martwić...

Posted

[quote name='A&L']Może ma jakieś złe przeżycia z dzieciństwa związane z komórkami ;> Pogadaj z Asiaczkiem, bo coś tu nie gra :diabloti:

Ponawiam pytanie z poprzedniej strony:
Wiecie co może być powodem powiększenia sutków? Od jakiegoś 1,5 tygodnia Lenie się zacznie powiększyły, myślałam, że cieczka się zbliża i to dlatego, ale z tego co wyczytałam to nie jest powodem. Zaczynam się martwić...
Może ciąża urojona? A są bardzo duże?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale skaczą.:lol:

Ano skaczą :D

Macie filmik :) Zabawy Leny i Tośki.
[video=youtube;JWyy1taIIKg]http://www.youtube.com/watch?v=JWyy1taIIKg&feature=youtu.be[/video]

Posted (edited)

[quote name='Silky123']Ale fajnie, znowu zdjęcia. :loveu: :loveu:
A Lena Ci nie wyskoczy przez te barierki w balkonie?

Dzięki :) Nie, nie wyskoczy ;)

edit.

Tak wyglądają sutki Leny po powiększeniu :roll: Wcześniej były zupełnie płaskie.

A tu prze czesankiem na naszym stole groomerskim :evil_lol:

I po czesaniu ;)

Edited by A&L
Posted

Skoro ostatnia cieczka była we wrześniu to może ją dostać planowo w marcu po pół roku. Ja też czekam teraz na cieczki bo ostatnie były również we wrześniu.
Sutki Lenki nie są jakieś znacząco duże. Pewnie to oznaka dojrzewania i nadchodzącej cieczki.