Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odezwała się kolejna chętna osoba- na pieska:
Witam jestem zainteresowana pieskami.Czy są już gotowe do adopcji i ile już mają tygodni?I gdzie dokładnie są do odbioru?
kontakt do Pani przesłałam na maila :)
Trzymam kciuki!!!!!

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka prosiła o wizyte przed adopcyjną . Dom fajowy.ZWIERZOLUBNI.Pani troche boi sie sterylki (lęk o sunię),ale myśle ,ze w końcu dała sie przekonac,ze to nie takie straszne,a może zapobiec wielu innym chorobom w przyszłosci.

W razie czego jestem na miejscu i moge pomóc,gdyby zaszła taka potrzeba. Trzymam kciuki za udane adopcje wszystkich szczeniaczków.

Posted

Javena zrobiła wizytę w tym domu pod Oświęcimiem :) Dziękuję Javena bardzo!!!!!! :loveu:
Z Panią jestem umówiona na 25.06 wtedy sobie wybierze, który maluch jest dla niej najodpowiedniejszy :) Będzie miała trudny wybór ;)

Posted

To fakt... mają dziewczyny swoje charakterki...

Wiadomości od Hugo, który teraz nazywa się Szako:
"(...)Jedziemy sie zaszczepic w piątek lub sobote. A Szako..., istne szalenstwo w połączeniu z moimi dziećmi. Bardzo szybko się zaaklimatyzował, juz w sobotę biegał za maluchami. Noce są spokojne i bez żadnego zgrzytu zostaje sam w domu. Opanował zalatwiane sie na gazetę. Apetyt mu dopisuje i już ma swoje ulubuine miejsce do spania, oczywiści nie swój kocyk, bo to beeee... ale sofa i poduszki...."

Cudny filozof, który za młodu osiwiał na brodzie przez swoje szalone siostry :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Javena zrobiła wizytę w tym domu pod Oświęcimiem :) Dziękuję Javena bardzo!!!!!! :loveu:
Z Panią jestem umówiona na 25.06 wtedy sobie wybierze, który maluch jest dla niej najodpowiedniejszy :) Będzie miała trudny wybór ;)

Super, że domek dla Malucha będzie :):)

Posted

wojtuś napisał(a):
Kochani, czy Sunia jeszcze karmi Maluchy??

Rudzia-Bianca poszukuje karmiącej Suni, ze śmietnika do lecznicy w Myślenicach ktoś przyniósł
kilkudniowego oseska;)
Gdybyście coś wiedzieli, proszę zaglądnijcie na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/209789-POTRZEBNA-MAMKA-DLA-KILKUDNIOWEGO-SZCZENIAKA-prosimy-o-pomoc-okolice-KRAKOWA

No własnie widziałam, ale nie wiem czy Dede jeszcze ma pokarm, bo w sobotę już widziałam, że jej się brzuch bardzo widocznie zmniejszył, a maluchy jedzą suchą karmę, a to było 1,5 tyg temu...

I jest problem znowu, bo jesteśmy na minusie, a w sobotę szykuje się szczepienie wszystkich, jestem przerażona, bo za samą Dede wyjdzie 80 zł, nie mówiąc o dzieciarni... :shock: A za hotel... ostatnio zapłaciłyśmy za marzec... Może ktoś ma ochotę zrobić bazar jak dam mu fanty? :oops:

Posted

Ja jeszcze raz będę wystawiać rzeczy te co teraz są, lecz to po rozliczeniu. Ale co chciałam zrobić to wstawić katalog Avonu i prowizję przekazać dla Was, lecz pisałam w tej sprawie do Czarodziejki, napisała mi że da mi znać i do dzis się nie odezwała(to było ponad 3 tyg temu!) a się upominałam jeszcze w między czasie.... Zobaczymy jak to będzie, choć niestety z tego bazarku mało wyjdzie :(

Posted

Ja czytałam o tym i pisałam w tej sprawie do Czarodziejki, ponieważ na taki bazarek moderatorzy musza wyrazić zgodę, a Czarodziejka nawet mi nie odpisała czy się zgadzają czy nie... No cóż będe dręczyć moderatorów w tej sprawie :D

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Ja czytałam o tym i pisałam w tej sprawie do Czarodziejki, ponieważ na taki bazarek moderatorzy musza wyrazić zgodę, a Czarodziejka nawet mi nie odpisała czy się zgadzają czy nie... No cóż będe dręczyć moderatorów w tej sprawie :D

Aha... o kurcze to nie fajnie strasznie. Ale taki bazar byłby superowy :)

Posted

Jagienka napisał(a):
Aha... o kurcze to nie fajnie strasznie. Ale taki bazar byłby superowy :)

no właśnie chciałam katalog podpiąć do tego bazarku, wiesz jak ktoś kupi coś z katalogu to może coś drobnego by kupił np. bluzkę dodatkowo, bo za przesyłkę płaci raz i na odwrót :)

Posted

Lucyja napisał(a):
Jagienko powiedz mi ile będą kosztować szczepienia jednego brzdąca ?

Maluchy są małe, ważą ok 2 kg, jak zerkałam na necie to ceny oscylują w granicach 25-40 zł, ale nie wiem ile dokładnie wyjdzie u tych weterynarzy... Mam nadzieję, że w sumie nie będzie wszystko kosztować więcej niż 200 zł.

Javena napisał(a):

Javena, bardzo dziękuję!!!!!! :Rose:

Ja też zrobiłam skromny bazar:
http://www.dogomania.pl/threads/209829-Plecaki-torby-maskotki-nóż-mechaniczny-i-inne-na-Kraków-do-04.07-godz-18

Posted

Lucyja napisał(a):
Bycie chrzestną do czegoś zobowiązuję więc postaram się wpłacić za szczepienie Meliski.
Na to samo konto co płaciłam za nadanie imienia ?

O rany, bardzo bardzo dziękuję!!! Tak tak to samo...

Posted

Javena napisał(a):
Do Chełmka ,która ma iść? Już jakas wybrana?

Na żywo Pani będzie wybierać, ale po przeczytaniu wątku i zobaczeniu nowej porcji zdjęć na tapecie jest Zorka właśnie :) Strasznie mi szkoda Beri dzikuska... Bo Zorka to harpagon, ona sobie zawsze poradzi, Melisa jest tuż tuż za nią jeżeli chodzi o pewność siebie, natomiast Beri jest taka biedna, przestraszona... nie wiem co z nią będzie jak utknie w hotelu...

Pani, która zstanawiała się nad Melisą, niestety nic nie poczuła jak ją zobaczyła i wzięła innego szczeniaka, który jej skradł serce od razu, ale prosiła, żeby dać znac jak Dede nie będzie mogła znaleźć domu... nic nie obiecuje, ale ją wzruszyła ta wymęczona Mama i jeżeli jej koty zaakceptują psa w domu i oni by ogarnęli tyle zwierzaków to... będą się zastanawiać. Oczywiście się nie nastawiam na nic, ale miło bardzo, że ktoś docenił Dedulca.

Także póki co jedna dziewczyna idzie do domu w sobotę, a reszta nie ma wielbicieli :sad:

andanka :Rose: