Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B]Przesłałam na konto Kami 300zł:[/B]
100zł z bazarku bransoletkowego( dziękuję 3 miłym Paniom :) ),
35zł z bazarku AniaB (wpłata holly101- dziękuję Aniu)
165zł z bazarku ze srebrem( dzięki domkowi Emilki)...

[B]Kerian [/B]daj znać jak dojdą... [SIZE=4][B]bardzo proszę o uregulowanie przynajmniej opłaty za hotelikowanie Kami w grudniu...[/B][/SIZE]

Edited by zuzlikowa
Posted

Wybacz Kamuniu... ale nie wiem zupełnie co robić :-(...

Wczoraj dostałam też informację o nowym [SIZE=5][B]beniastym w OLKUSZU[/B][/SIZE]... i to akurat [B]w te największe mrozy![/B]:-( :-(
Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzoną sukę: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym!

[SIZE=4][B]Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni???

[/B][SIZE=2]...nie wyrobię z 4- tym benkiem w hoteliku( tym bardziej,że nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach)... zupełnie nie wiem jak pomóc suni, a potrzebuje pomocy, bo[/SIZE][B][SIZE=2] nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-([/SIZE][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='kuba buba']Jestem nowy. jak mogę pomóc - chcę wpłacić parę złociszków? nr konta, albo jakiś inny sposób?[/QUOTE]
Kami przyjmie każdą ilość gotówki :D
Brakuje na hotelik dla dziewczyny miesiąc w miesiąc. Zaraz prześlę nr konta na PW. Mile widziane deklaracje stałe ale i jednorazową Kamulec nie pogardzi :)
Pomoc jest potrzebna też przy ogłaszaniu dziewczyny i przy fantach bazarkowych :)
No i witamy serdecznie na Kamulcowym wątku :)

Posted

Nowe wpłaty (po 16 stycznia):

24.01.2012 - Pani Izabella M. - 30 zł
27.01.2012 - zuzlikowa - bazarki - 300 zł

Z poprzedniego rozliczenia mamy 407,20 zł.
407,20 zł + 330 zł = 737,20 zł

Wykonam przelew na 737 zł dla Kuny.

Posted

[quote name='Kerian']Nowe wpłaty (po 16 stycznia):

24.01.2012 - Pani Izabella M. - 30 zł
27.01.2012 - zuzlikowa - bazarki - 300 zł

Z poprzedniego rozliczenia mamy 407,20 zł.
407,20 zł + 330 zł = 737,20 zł

Wykonam przelew na 737 zł dla Kuny.[/QUOTE]

Dziękuję Kerian... zaraz uzupełniam rozliczenie!

Choć informowałam Kunę, że wyślemy za hotelik Kami jedynie za grudzień, to jednak pomyślałam sobie,że na dzień dzisiejszy nie mamy innych zobowiazań jak tylko hotelik za grudzień i styczeń... nie ma sensu trzymać pieniędzy na koncie Kuny, lepiej zapłacić tyle ile możemy i wyrównać zobowiązania tyle ile możemy.
Stąd poprosiłam Kerian o przelanie całego stanu Kami na zobowiazania za hotelowanie w grudniu i styczniu. Braki sukcesywnie uzupełnimy.
[B][COLOR=red][SIZE=4]A brak jeszcze [/SIZE][SIZE=4]163zł,[/SIZE] by całkowicie uregulować zobowiazania styczniowe za hotelik Kami...[/COLOR][/B]

Posted

[B][SIZE=5]Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]30 stycznia 2012[/SIZE]... [/SIZE][SIZE=6][COLOR=red]00, 20 pln
[SIZE=4]
... zbieramy jeszcze na hotel za [SIZE=5]styczeń 2012[/SIZE] ... [SIZE=5]brak 163zł[/SIZE][/SIZE]

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='kuba buba']Jestem nowy. jak mogę pomóc - chcę wpłacić parę złociszków? nr konta, albo jakiś inny sposób?[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...Kamunia kłania się nisko i gdyby tylko mogła, łeb natychmiast wsadziłaby na kolanka! :)

[quote name='suślik']Kami przyjmie każdą ilość gotówki :-D
Brakuje na hotelik dla dziewczyny miesiąc w miesiąc. Zaraz prześlę nr konta na PW. Mile widziane deklaracje stałe ale i jednorazową Kamulec nie pogardzi :smile:
Pomoc jest potrzebna też przy ogłaszaniu dziewczyny i przy fantach bazarkowych :smile:
No i witamy serdecznie na Kamulcowym wątku :smile:[/QUOTE]

Suśliku...dziękuję! Dokładnie tak jest.
Bardzo często liczy się szybka reakcja :)

Kuba buba... no i witamy u Kamuni:multi:

Posted

[quote name='Kuna']A ja pozdrawiam razem z Kamulcem i potwierdzam wpłatę na konto 737 zł - dziękuję :)[/QUOTE]

...dziękujemy za potwierdzenie wpłaty...

[quote name='zuzlikowa'][B][SIZE=5]Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]30 stycznia 2012[/SIZE]... [/SIZE][SIZE=6][COLOR=red]00, 20 pln
[SIZE=4]
... zbieramy jeszcze na hotel za [SIZE=5]styczeń 2012[/SIZE] ... [SIZE=5]brak 163zł[/SIZE][/SIZE]

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/QUOTE]

Powyżej kwota do pełnego uregulowania za hotelowanie Kami w styczniu...

Posted

Zapraszam na wątek Stefci, Stefanii lub Stefana..... Zaglądajcie prosze, może ktos bedzie chciał i mógł pomóc malutkiej Stefci. [url]http://www.dogomania.pl/threads/222133-Stecia-ma%C5%82a-suczka-z-Podlasia-chce-kocha%C4%87-i-by%C4%87-kochana....?p=18522747#post18522747[/url]

Posted

[B]Przepraszam, ale to strasznie ważne!!!

Kochani!!!
Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów!
To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!!
Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!!

Proszę Was bardzo!
Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa:

[IMG]http://img810.imageshack.us/img810/408/klembow01.jpg[/IMG]

:modla::modla::modla:[/B]