Elf i Mango Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Cioteczki ja w sprawie numeru KRS . Chodzi mi o ten 1% , chciałam go przeznaczyć na fundacje bernardyny. Nie umiem znaleźć ich strony ,na dogo jeszcze poruszam się po omacku. Może jakiś link do ich strony :placz: Quote
suślik Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Elf i Mango']Cioteczki ja w sprawie numeru KRS . Chodzi mi o ten 1% , chciałam go przeznaczyć na fundacje bernardyny. Nie umiem znaleźć ich strony ,na dogo jeszcze poruszam się po omacku. Może jakiś link do ich strony :placz: A proszę bardzo http://www.bernardyn.org.pl/ i o 1 % http://www.bernardyn.org.pl/1__proc_dla_bernardynow.html Quote
gawronka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Podnoszę w południe bo nie mogłam odnaleźć wątku :/ Quote
Elf i Mango Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='suślik']A proszę bardzo http://www.bernardyn.org.pl/ i o 1 % http://www.bernardyn.org.pl/1__proc_dla_bernardynow.html Dziękuję bardzo. Wiedziałam , że mogę na was liczyć i to w tempie ekspresowym. Quote
suślik Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='gawronka']Podnoszę w południe bo nie mogłam odnaleźć wątku :/[/QUOTE] A ja się zastanawiałąm co z naszą Gawronką! Net zabrali? Zachorowała biedaczka i do Kami z rana nie wpadła? zajęta była? a to tylko wątek się Ciotce zagubił! No to dobrze, że jesteś ! :) [quote name='Elf i Mango']Dziękuję bardzo. Wiedziałam , że mogę na was liczyć i to w tempie ekspresowym.[/QUOTE] A nie ma za co :) Quote
gawronka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='suślik']A ja się zastanawiałąm co z naszą Gawronką! Net zabrali? Zachorowała biedaczka i do Kami z rana nie wpadła? zajęta była? a to tylko wątek się Ciotce zagubił! No to dobrze, że jesteś ! :) :oops: No jestem, jestem. Dziś rano znów się pojawiam :lol: Quote
gawronka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Pojawiam się rankiem chociaż nie wiem co tu wymyślić. taka piękna suczka i tyle czasu szuka swego człowieka:shake: Dziś Kamulcu odnowię Ci Allegro. Chociaż tyle... Quote
gawronka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2179945067 Quote
suślik Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Cioteczko gawrkonko! Ślicznie dziękujemy za allegro! Chyba pora odświeżyć Kami ogłoszenia. Quote
gawronka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Pokazujemy sliczny pyszczek rano :) Quote
zuzlikowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Kami na wiosennie... przymiarka do allegro cegiełkowo/ogłoszeniowego Kamuni... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Pytań o Kami było kilka... i nawet poczatkowo obiecujących, ale potem pojawia się siatka, niechęć do zamieszkania, dostepu psa do domu, dziecko po porażeniu i brak doświadczenia rodzica w postepowaniu z molosem... a ostatnio znowu siatka stanęła na przeszkodzie( wspaniały dom, w którym jest mój Pudzianek i niestety siatka...i obawy ludzi, czy pierwszy okres będą mogli, aż tyle czasu suni poświęcić, by przywiązać ja do siebie i nie dac szansy na poszukiwanie Kuny. Bardzo cenię sobie samoświadomość domu: np. " ... z rozmowy naszej wynika, że suka musi być w domu bo ucieka a ja nie mam warunków. oferuję działkę 1000 m2 i ciepłą porządną budę czasem dom ale nie odwrotnie." I tak jest w porządku. My jednak dla Kami musimy mieć także samoświadomość:oops: i nie liczyć, że a nuż się uda. Gawronko, nie dzwonił do mnie nikt, kto powoływałby się na allegro.:-( Quote
jaanna019 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Tyle wyświetleń na allegro i nic? A Kamunia taka fajna :( Quote
Kuna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no fajna... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kuna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 i jeszcze kilka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
gawronka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Cudne zdjęcia :loveu: ja tylko jedno zapytanie miałam z Allegro :shake: A przecież Kami taka fajna :loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Kerian, czy wszystkie wpłaty zostały już zaktualizowane? Uaktualnione wpływy na konto Kami... W lutym nie odnotowano wpłaty deklaracji joi i doris66... możecie to sprawdzić? Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 gawronka napisał(a):Cudne zdjęcia :loveu: ja tylko jedno zapytanie miałam z Allegro :shake: A przecież Kami taka fajna :loveu: To prawda... Quote
Kerian Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Wpłaty po 16.02: 01.03 - 20 zł od suślik 01.03 - 60 zł od Pani Izabelli M. Quote
suślik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Tylko 80zł :( A ile Kamulec na długów? bo na pewno jakieś ma :( Quote
Kerian Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Obecnie mamy 190,20 zł. Przelać całość dla Kuny? Jeśli kogoś nie uwzględniłam, bardzo proszę o sygnał, ale przejrzałam wyciąg dokładnie... Quote
suślik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kerianku kochany poczekajmy na decyzję Zuzlikowej. Na pewno nikogo nie przegapiłaś. Quote
Kerian Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Właśnie Zuzlikowa prosiła, żeby przelać wszystko, co jest, więc tak zrobimy :) Żeby było nam łatwiej, przykleję całość: Po ostatnim przelewie (pod koniec stycznia) dla Kuny zostało 0,20 zł - 01.02 - 20 zł od suślik - 06.02 - 50 zł od Pani Grażyny R. - 08.02 - 10 zł od Elf i Mango - 13.02 - 20 zł od anecik60 - 16.02 - 10 zł od buniaaga - 01.03 - 20 zł od suślik - 01.03 - 60 zł od Pani Izabelli M. suma: 190,20 zł Quote
Recommended Posts