Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki ja w sprawie numeru KRS . Chodzi mi o ten 1% , chciałam go przeznaczyć na fundacje bernardyny. Nie umiem znaleźć ich strony ,na dogo jeszcze poruszam się po omacku. Może jakiś link do ich strony :placz:

Posted

[quote name='gawronka']Podnoszę w południe bo nie mogłam odnaleźć wątku :/[/QUOTE]
A ja się zastanawiałąm co z naszą Gawronką! Net zabrali? Zachorowała biedaczka i do Kami z rana nie wpadła? zajęta była? a to tylko wątek się Ciotce zagubił!
No to dobrze, że jesteś ! :)

[quote name='Elf i Mango']Dziękuję bardzo. Wiedziałam , że mogę na was liczyć i to w tempie ekspresowym.[/QUOTE]
A nie ma za co :)

Posted

[quote name='suślik']A ja się zastanawiałąm co z naszą Gawronką! Net zabrali? Zachorowała biedaczka i do Kami z rana nie wpadła? zajęta była? a to tylko wątek się Ciotce zagubił!
No to dobrze, że jesteś ! :)

:oops:
No jestem, jestem. Dziś rano znów się pojawiam :lol:

Posted

Pojawiam się rankiem chociaż nie wiem co tu wymyślić. taka piękna suczka i tyle czasu szuka swego człowieka:shake:
Dziś Kamulcu odnowię Ci Allegro. Chociaż tyle...

Posted

Pytań o Kami było kilka... i nawet poczatkowo obiecujących, ale potem pojawia się siatka, niechęć do zamieszkania, dostepu psa do domu, dziecko po porażeniu i brak doświadczenia rodzica w postepowaniu z molosem... a ostatnio znowu siatka stanęła na przeszkodzie( wspaniały dom, w którym jest mój Pudzianek i niestety siatka...i obawy ludzi, czy pierwszy okres będą mogli, aż tyle czasu suni poświęcić, by przywiązać ja do siebie i nie dac szansy na poszukiwanie Kuny.

Bardzo cenię sobie samoświadomość domu:
np. " ... z rozmowy naszej wynika, że suka musi być w domu bo ucieka a ja nie mam warunków. oferuję działkę 1000 m2 i ciepłą porządną budę czasem dom ale nie odwrotnie."
I tak jest w porządku.
My jednak dla Kami musimy mieć także samoświadomość:oops: i nie liczyć, że a nuż się uda.

Gawronko, nie dzwonił do mnie nikt, kto powoływałby się na allegro.:-(

Posted

Kerian, czy wszystkie wpłaty zostały już zaktualizowane?

Uaktualnione wpływy na konto Kami...
W lutym nie odnotowano wpłaty deklaracji joi i doris66... możecie to sprawdzić?

Posted

Obecnie mamy 190,20 zł. Przelać całość dla Kuny?
Jeśli kogoś nie uwzględniłam, bardzo proszę o sygnał, ale przejrzałam wyciąg dokładnie...

Posted

Właśnie Zuzlikowa prosiła, żeby przelać wszystko, co jest, więc tak zrobimy :)

Żeby było nam łatwiej, przykleję całość:
Po ostatnim przelewie (pod koniec stycznia) dla Kuny zostało 0,20 zł

- 01.02 - 20 zł od suślik
- 06.02 - 50 zł od Pani Grażyny R.
- 08.02 - 10 zł od Elf i Mango
- 13.02 - 20 zł od anecik60
- 16.02 - 10 zł od buniaaga
- 01.03 - 20 zł od suślik
- 01.03 - 60 zł od Pani Izabelli M.

suma: 190,20 zł