Kuna Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Przepraszam Was bardzo, ale jestem zawalona robotą tak, ze czasu na siedzienie przy kompie brak, a wieczorem juz się po prostu nie chce... Ale ja również podnosze Kami, a i obiecuję, ze jakieś zdjęcia postaram się jej w najbliższym czasie zrobić. Mam prośbę, jeżeli ktoś z Was robi ogłoszenia, to zaznaczajcie, ze Kami jest bardzo przyjaźnie nastawiona do dzieci, tych nawet malutkich :), moze ta informacja będzie przeciwwagą do jej gabarytów ;) Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='gawronka']@ ze zdjęciami wysłałam. Podnoszę ślicznego Kamulcowego ryjka[/QUOTE] Dzięki...dotarły, fotki zapisane i dokładnie je przegladam, by wyłapać wszystkie walory i materiały (bo niezwykłe są :) )... dziś jeszcze będzie cudny bazarek bransoletkowy!!! Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Kuna']Przepraszam Was bardzo, ale jestem zawalona robotą tak, ze czasu na siedzienie przy kompie brak, a wieczorem juz się po prostu nie chce... Ale ja również podnosze Kami, a i obiecuję, ze jakieś zdjęcia postaram się jej w najbliższym czasie zrobić. Mam prośbę, jeżeli ktoś z Was robi ogłoszenia, to zaznaczajcie, ze Kami jest bardzo przyjaźnie nastawiona do dzieci, tych nawet malutkich :), moze ta informacja będzie przeciwwagą do jej gabarytów ;) Oczywiście ważne... dziękuję za przypomnienie. Na zdjęcia czekamy niecierpliwie :)... Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Kamuniu... nowy kolega do Ciebie dojecha- Sylwuśł, ale jeszcze dziś go nie poznasz :)... pokaż się piękna! Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Kamunia pokazuje się i o pamięć o sobie prosi... [FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Zapraszamy na bazarek dla Kami... Niezwykle urokliwe, piękne, gustowne i absolutnie jedyne bransoletki... rękodzieło ze starannie dobranych elementów... Bransoletki ...[SIZE=3] hand made... absolutnie pojedyncze sztuki... Dziękujemy gawronce w imieniu Kami za piękne bransoletki na bazarek i o pomoc w pokazywaniu bazarku wszystkich prosimy... Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Kamunia pokazuje się i na bazarek z bransoletkami zaprasza( link w podpisie)... Quote
Kuna Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Kami się pokazuje :) Zdjęcia kiepskie, ale Kami jak zwykle piękna :loveu: Quote
doris66 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Szukamy kogoś z Warszawy kto mógłby w najbliższych dniach przeprowadzić wizytę przedadopcyjną , w Warszawie na Bielanach. Szukamy tez transportu dla suni ( średniej wielkości tak do 20 kg wagi ) do Warszawy. Quote
ANETTTA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 BERNARDYNY PROSZĄ O 1 % z waszego rozliczenia nie daj urzędowi podaruj benkowi ze szczególnym uwzględnieniem ...cel ....BERNARDYNY W POTRZEBIE Quote
Kuna Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
suślik Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Kuna'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no i widac prawdziwa rogata nature Kamulca :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='jaanna019']Poszło na Kami 30,- ode mnie. Zaraz prosimy Kerian o info o wpłatach... i bezdech na te cudne fotki Kamuni:loveu:... hahaha- rzeczywiście rogatej duszy :)! Czyżby jej człek gdzieś nawiewał i tak zawzięcie gonić go musiała?:cool3:.... ej, człeki- tak Kamuni się nie robi! Nie wolno znikać:evil_lol::shake: Quote
Moli@ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Śledzę losy Kami i jestem wściekła na siebie, że nie potrafiłam powstrzymać emocji, wystarczyło odgrodzić kawałek terenu i popracować z sunią, ech życie… Quote
jaanna019 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nie wiem co się dziej ale ten wysyp benków u nas jest porażający http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120117/BIALYSTOK/445138811 Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='Moli@']Śledzę losy Kami i jestem wściekła na siebie, że nie potrafiłam powstrzymać emocji, wystarczyło odgrodzić kawałek terenu i popracować z sunią, ech życie… Prawdę powiedziawszy, nie wiem kto to pisze i dlaczego, ale jednego jestem pewna- Kami, to sunia dla ludzi, którzy po raz pierwszy mają do czynienia z moloskami- nigdy nie obróci się przeciw człowiekowi i nie będzie dla człowieka zagrożeniem!!!! A znając jej "słabe" strony, czyli umiejętność przełążenia przez ogrodzenia i zachowania w stosunku do kotów oraz niechęć do małych psiaków, bez większych problemów możemy zapobiegać sytuacjom, w których Kami będzie zagrożeniem dla tych zwierząt. Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 CUDNA... nie kryj pycha! Pokaż się jak najwyżej możesz- słodka, miła, przytulaśna i przekochana gigantka - boska KAMI! Quote
jaanna019 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='zuzlikowa']Prawdę powiedziawszy, nie wiem kto to pisze i dlaczego, ale jednego jestem pewna- Kami, to sunia dla ludzi, którzy po raz pierwszy mają do czynienia z moloskami- nigdy nie obróci się przeciw człowiekowi i nie będzie dla człowieka zagrożeniem!!!! To pisze dt, które stało się ds a potem Kami trzeba było zabierać. Quote
Recommended Posts