Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam Was bardzo, ale jestem zawalona robotą tak, ze czasu na siedzienie przy kompie brak, a wieczorem juz się po prostu nie chce...
Ale ja również podnosze Kami, a i obiecuję, ze jakieś zdjęcia postaram się jej w najbliższym czasie zrobić. Mam prośbę, jeżeli ktoś z Was robi ogłoszenia, to zaznaczajcie, ze Kami jest bardzo przyjaźnie nastawiona do dzieci, tych nawet malutkich :), moze ta informacja będzie przeciwwagą do jej gabarytów ;)

Posted

[quote name='gawronka']@ ze zdjęciami wysłałam.
Podnoszę ślicznego Kamulcowego ryjka[/QUOTE]

Dzięki...dotarły, fotki zapisane i dokładnie je przegladam, by wyłapać wszystkie walory i materiały (bo niezwykłe są :) )... dziś jeszcze będzie cudny bazarek bransoletkowy!!!

Posted

[quote name='Kuna']Przepraszam Was bardzo, ale jestem zawalona robotą tak, ze czasu na siedzienie przy kompie brak, a wieczorem juz się po prostu nie chce...
Ale ja również podnosze Kami, a i obiecuję, ze jakieś zdjęcia postaram się jej w najbliższym czasie zrobić. Mam prośbę, jeżeli ktoś z Was robi ogłoszenia, to zaznaczajcie, ze Kami jest bardzo przyjaźnie nastawiona do dzieci, tych nawet malutkich :), moze ta informacja będzie przeciwwagą do jej gabarytów ;)

Oczywiście ważne... dziękuję za przypomnienie.
Na zdjęcia czekamy niecierpliwie :)...

Posted

Szukamy kogoś z Warszawy kto mógłby w najbliższych dniach przeprowadzić wizytę przedadopcyjną , w Warszawie na Bielanach.
Szukamy tez transportu dla suni ( średniej wielkości tak do 20 kg wagi ) do Warszawy.

Posted

[quote name='jaanna019']Poszło na Kami 30,- ode mnie.

Zaraz prosimy Kerian o info o wpłatach... i bezdech na te cudne fotki Kamuni:loveu:...
hahaha- rzeczywiście rogatej duszy :)!
Czyżby jej człek gdzieś nawiewał i tak zawzięcie gonić go musiała?:cool3:.... ej, człeki- tak Kamuni się nie robi! Nie wolno znikać:evil_lol::shake:

Posted

Śledzę losy Kami i jestem wściekła na siebie, że nie potrafiłam powstrzymać emocji, wystarczyło odgrodzić kawałek terenu i popracować z sunią, ech życie…

Posted

[quote name='Moli@']Śledzę losy Kami i jestem wściekła na siebie, że nie potrafiłam powstrzymać emocji, wystarczyło odgrodzić kawałek terenu i popracować z sunią, ech życie…

Prawdę powiedziawszy, nie wiem kto to pisze i dlaczego, ale jednego jestem pewna- Kami, to sunia dla ludzi, którzy po raz pierwszy mają do czynienia z moloskami- nigdy nie obróci się przeciw człowiekowi i nie będzie dla człowieka zagrożeniem!!!!

A znając jej "słabe" strony, czyli umiejętność przełążenia przez ogrodzenia i zachowania w stosunku do kotów oraz niechęć do małych psiaków, bez większych problemów możemy zapobiegać sytuacjom, w których Kami będzie zagrożeniem dla tych zwierząt.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Prawdę powiedziawszy, nie wiem kto to pisze i dlaczego, ale jednego jestem pewna- Kami, to sunia dla ludzi, którzy po raz pierwszy mają do czynienia z moloskami- nigdy nie obróci się przeciw człowiekowi i nie będzie dla człowieka zagrożeniem!!!!

To pisze dt, które stało się ds a potem Kami trzeba było zabierać.