Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No zrobiłam zdjęcia... wedle życzenia... ale są jakie sa, bo Kami tak mnie kocha :), że odejść od niej nie mogę nawet na 10 m... zaraz za mną drze... a że mi Szymus na spodnie nalał:angryy: i pidżamie chodzę, to trochę siara fotografować się w niedzielne południe, więc wspólnych zdjęć nie będzie:evil_lol:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Ależ ta lokomotywa ciągnieeeeeeeee... kto by uwierzył,że to nasz Kamulec delikatniutki i dziewczęcy :)

Zrobiłam dziewczynie plakacik, ale na nim tak nie ciąąąągnie ... mimo wszystko, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku.

http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg

Pomóżcie pokazać Kami!

Posted

Kuna napisał(a):
Olbrzymią świnię, którą ktoś wyrzucił sobie do lasu :roll: Ledwie ja utrzymałam, tak ja intrygowała...

Witam Kamulca

Teraz to już chyba ciągnie do chlewika, skąd świnkę wyrzucono ;)

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ależ ta lokomotywa ciągnieeeeeeeee... kto by uwierzył,że to nasz Kamulec delikatniutki i dziewczęcy :)

Zrobiłam dziewczynie plakacik, ale na nim tak nie ciąąąągnie ... mimo wszystko, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku.

http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg

Pomóżcie pokazać Kami!

pobierac na nk fb i do ogłoszeń plis

Posted (edited)

Zaglądam do ślicznej beniutki. Cichutko tu u Ciebie ale cioteczka suślik :loveu:wierna "jak pies" :evil_lol:i odwiedza Ciebie razem ze mną

Edited by gawronka
Posted

gawronka napisał(a):
Zaglądam do ślicznej beniutki. Cichutko tu u Ciebie ale cioteczka suślik :loveu:wierna "jak pies" :evil_lol:i odwiedza Ciebie razem ze mną

Wierna jak kluska :loveu:
Odwiedzam naszą śliczną regularnie. A nuż widelec będzie łyżka i ktoś ja wypatrzy :) Naszą piękną kluseczkę. I pojedzie sobie do nowego domku :)
Marzy mi się taki domek dla Kamulca oj marzy :) Chociaż smutno mi będzie bez Kamulca okropnie to mimo wszystko sio dziewucho do domku sio! :loveu:

A żeby było wiadomo o kim mowa to pokazujemy naszą Kami :loveu::loveu:

O taka piękna jest :)