gawronka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 pokazuj się kami, pokazuj. niech wszyscy widzą jaka jesteś śliczna :) Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Kamunia się uśmiecha do wszystkich człeków i zastanawia, czy to te mrozy tak ludzi wywiały :) Quote
Kuna Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No zrobiłam zdjęcia... wedle życzenia... ale są jakie sa, bo Kami tak mnie kocha :), że odejść od niej nie mogę nawet na 10 m... zaraz za mną drze... a że mi Szymus na spodnie nalał:angryy: i pidżamie chodzę, to trochę siara fotografować się w niedzielne południe, więc wspólnych zdjęć nie będzie:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
gawronka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hej kami , to znowu ja :razz: Zdjęcia extra. :loveu:A jak węszy! Znaczy kami węszy nie kuna :evil_lol: Quote
Elf i Mango Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ciekawe czy coś lub kogoś wywęszyła ? Quote
Kuna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Olbrzymią świnię, którą ktoś wyrzucił sobie do lasu :roll: Ledwie ja utrzymałam, tak ja intrygowała... Quote
zuzlikowa Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ależ ta lokomotywa ciągnieeeeeeeee... kto by uwierzył,że to nasz Kamulec delikatniutki i dziewczęcy :) Zrobiłam dziewczynie plakacik, ale na nim tak nie ciąąąągnie ... mimo wszystko, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku. http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg Uploaded with ImageShack.us Pomóżcie pokazać Kami! Quote
Moli@ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kuna napisał(a):Olbrzymią świnię, którą ktoś wyrzucił sobie do lasu :roll: Ledwie ja utrzymałam, tak ja intrygowała... Witam Kamulca Teraz to już chyba ciągnie do chlewika, skąd świnkę wyrzucono ;) Quote
gawronka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Hej piekna :loveu: Świnie wyrzucać?:-o Czego to ludzie nie wymyślą; chociaż z drugiej strony może jakieś bezdomne i dzikie się najedzą :roll: Quote
Kuna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Oj, najedzą.. codziennie przechodzimy nieopodal i codziennie jej coraz mniej... Quote
ANETTTA Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='zuzlikowa']Ależ ta lokomotywa ciągnieeeeeeeee... kto by uwierzył,że to nasz Kamulec delikatniutki i dziewczęcy :) Zrobiłam dziewczynie plakacik, ale na nim tak nie ciąąąągnie ... mimo wszystko, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku. http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg Uploaded with ImageShack.us Pomóżcie pokazać Kami! pobierac na nk fb i do ogłoszeń plis Quote
gawronka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Podnoszę Cię kluseczko:loveu: z rana Quote
suślik Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 gawronka napisał(a):Podnoszę Cię kluseczko:loveu: z rana A ja naszą kluseczkę po południu podnoszę :) Quote
gawronka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Zaglądam do ślicznej beniutki. Cichutko tu u Ciebie ale cioteczka suślik :loveu:wierna "jak pies" :evil_lol:i odwiedza Ciebie razem ze mną Edited February 18, 2012 by gawronka Quote
suślik Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 gawronka napisał(a):Zaglądam do ślicznej beniutki. Cichutko tu u Ciebie ale cioteczka suślik :loveu:wierna "jak pies" :evil_lol:i odwiedza Ciebie razem ze mną Wierna jak kluska :loveu: Odwiedzam naszą śliczną regularnie. A nuż widelec będzie łyżka i ktoś ja wypatrzy :) Naszą piękną kluseczkę. I pojedzie sobie do nowego domku :) Marzy mi się taki domek dla Kamulca oj marzy :) Chociaż smutno mi będzie bez Kamulca okropnie to mimo wszystko sio dziewucho do domku sio! :loveu: A żeby było wiadomo o kim mowa to pokazujemy naszą Kami :loveu::loveu: O taka piękna jest :) Quote
Kerian Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Podaję wpłaty, które wpłynęły po 8 lutego: - 13.02 - 20 zł od anecik60 - 16.02 - 10 zł od buniaaga Głaski dla Kamuni i wirtualny spacerek :painting: Quote
Recommended Posts