Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):Madejowe łoże też by się przydało, wtedy wyciśniesz z nich wszystko jak ze świeżej cytrynki :) I bez tego wyciągnę nie martw się :) Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):I bez tego wyciągnę nie martw się :) Aż chciałabym to zobaczyć!!! :) może jakaś ukryta kamerka ;) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):Aż chciałabym to zobaczyć!!! :) może jakaś ukryta kamerka ;) Lata praktyki he he nie mogę zdradzic tajemnic zawodowych :d Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Lata praktyki he he nie mogę zdradzic tajemnic zawodowych :d No nie, a już myślałam że załapię się na jakaś darmowa lekcję, a tu nic...ech, co za pech!! :) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):No nie, a już myślałam że załapię się na jakaś darmowa lekcję, a tu nic...ech, co za pech!! :) Zapraszam na zajęcia praktyczne do mojej Babci- mistrzyni przesłuchań- po niej zadne Słuzby Specjalne nie sa straszne :) KGB- przedszkole, FBI- ochronka dla osesków, Mossad i MI6 - dzieci w piaskownicy :D . Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 to może babcia jakieś szkolenie zrobi ? :cool3: Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Becia66 napisał(a):to może babcia jakieś szkolenie zrobi ? :cool3: Robi, systematycznie- zapraszam serdecznie :) Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 jeszcze mam takie cuś nie wklejone na wątek Tutaj widać jak Blondi nam wychudła :shake: Quote
majuska Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Aleście naspamowały wczoraj :) Trzymam mocno kciuki za wizytę, chociaż "lata" współpracy z Becią nauczyły mnie, że ma nosa do dobrych domków, więc pewnie tak będzie :) Quote
Becia66 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Anette pewnie sposobi się do wizyty, nie wiem czemu ale jestem jakaś spokojna...:lol: Quote
Florentynka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To ja wpadam kciuki potrzymać za wizytę. Quote
Becia66 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Anette właśnie jest na wizycie, dzwoniła do mnie jakieś pół godziny temu, że właśnie dochodzi do miejsca... Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 O jeju, a ja się denerwuję!!! Dziś Blondunia tak się do mnie tuliła, matko...., zresztą jak zwykle, przykryłam im budę kocem żeby zakryć te wielkie otwory, bo noce chłodniejsze, mam nadzieję, że nie zedrą, a cieplej będzie na pewno!!! Quote
Becia66 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 mamy pakować Blondii i wysyłać czy prędzej kurierem żeby domek się nie rozmyślił :loveu::loveu::loveu: Anette pod wielkim wrażeniem po wizycie, najwyższa ocena z możliwych, zresztą sama napisze ale dopiero po godz.22. Ufff, tak podejrzewalam że to będzie bomba !!!! A teraz mniej miło bo znowu transport na mojej głowie i nerwówka z tym związana...:roll: Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To może transport do polowy drogi??? ;) Ciągle jakoś nie mogę w to uwierzyć, a ty nam Beciu serwujesz to w mikroskopijnych dawkach, a ja cała w nerwach i stresie, a ty mi każesz czekać do 22!!!!????? Quote
figa33 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 bardzo się cieszę ,super ! jeszcze transport , a to też niełatwe Quote
Becia66 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 figa33 napisał(a):bardzo się cieszę ,super ! Figuniu to z twojego allegro :multi:, ten tekst złapał Państwa za serce, że zima i mróz, że mała nie przetrzyma w przytulisku , że wyrzucona z samochodu.....po prostu chcą ją kochac i dać jej dom :loveu: Quote
figa33 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 oj , to dobrze...:lol: będę się cieszyć po cichutku na wszelki wypadek , aż malutka nie będzie grzać pupki w domku Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Anette czekamy na relację!!! Nooooo~!!!!! Quote
Anette Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jestem, dotarłam :) Pan ma dwa psiaki 17 letnią autystyczną suczkę, bardzo chorą której zrobił buciki antyposlizgowe żeby łapki sie nie rozjezdzały. Mają też mikropsiaka 12 letniego z którym przywitał mnie na rękach. Został mi przedstawiona całą pedarda leków, odżywek i przysmaków dla ogoniastych. Generalnie są zywione gotowanym, kurczaczki, indyczki, warzywka.. Przez pól godziny rozmawialiśmyy o obecnych rezydentach, Pan świadom praw i obowiązków wynikających adopcji, obawia sie tylko troszkę czy jego psiaki zaakceptuja nowego futrzaka- w razie problemów obiecalam pomóc telefon do mnie ma :) EDIT Zlinczujcie INgę za mój późny powrót trzy przedadopcujne mi zleciła a ja w tym temacie nie umiem odmówic :D Quote
Basia1244 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 zapraszam po obróżki, szelki, smycze na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/216784-PSIACZKOWY-BAZAREK-%29-na-4-psiaki-do-11-listopada-%29 Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No Anette czyli ogólnie jak?? Bo to sprawozdanie takie suche!!!!Pozaglądałaś wszędzie, co i jak?? Jak tam ze sterylką no i wogóle, proszę o jakieś konkrety!!! Quote
Anette Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Powiem Ci tak. Chciałabym żeby ten Pan mnie adoptował ;) Wida że kocha zwierzęta i jest przejęty faktem wzięcia nowego psiaka.Generalnie ogłoszenie chwyciło go za serce i wida ze chce uszczęśliwic kolejnego ogoniastego. Uspkójcie go tylko że Blondi nie jest krwiożerczą bestyjką która będzie chciał mu zjeś obecne psiaki Quote
Anette Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kąty obeszłam mieszkanie ponad 100 metrów. Pod łóżko nie zaglądałam :) Sterylka, chipowanie nie ma problemu, adresatke poleciał do Galerii zrobic dla Blondi i starszego pieska Edit Piersze piętro ale jest winda, starsza suczka jest znoszona na rękach bo jest bardzo słabiutka Quote
Agula99 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Czyli mówisz że ogólnie super??? Beciu słyszałaś??? Anette chce być adoptowana przez tego pana, to przy najbliższej rozmowie telefonicznej chyba wspomnisz mu o tym coo??? :) Anette, myślę, że swoją adopcję u tego pana masz załatwioną, Becia jest bardzo konsekwentna, postaramy Ci się znaleźć jak najlepszy domek, nie martw się ;) A jeszcze jedno, a pani była??? No i w jakim oni są mniej więcej wieku??? Quote
Recommended Posts