Agula99 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Blondi dalej w przytulisku? Nie mogę uwierzyć... Wróciłam i zabiorę się za allegra... Koniecznie dla Blonduni, bo już ręce nad nią załamuję i dla Kajuni tez poproszę, ale z kontaktem na kogo innego, ja naprawdę jestem pechowa z tymi telefonami!!! :( Może by tak ciotki zaglądnęły w sobotę i porobiły jakieś fajne fotki dla siostrzyczek??? Quote
Becia66 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 już nie mam pomysłu w którą stronę uderzyć, żeby Blonduni domek znależć. Nowe zdjęcia nic nie dadzą bo te co mamy są dobre, tylko co w tym wszystkim zmienić ? Może więcej smutnych zdjęć i brać na litość ? Quote
Agula99 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja też tego nie rozumiem, to pies ideał.....ratuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! :( Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 dla Blondi , naszej pięknej dziewczynki http://allegro.pl/miniaturowa-biszkoptowa-sliczna-blondi-i1834523451.html Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oby zadziałało Figuś, oby!!!! Telefony dzwońcie!! Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Świetne to allegro. A kto ulożył taki piekny, wzruszający tekst - rozmowę Blondi z Agulą? Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 barb napisał(a):Świetne to allegro. A kto ulożył taki piekny, wzruszający tekst - rozmowę Blondi z Agulą? trochę moje , trochę kradzione :cool3: ( ale uprzedziłam ,że skorzystam ) Quote
majuska Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jak zwykle przepiękne i wzruszające figuś:loveu: Ty już wróciłaś, czy dalej działasz przez telefon?? Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jestem już w domu , wszystko co dobre mija za szybko ( a urlop to już w ogóle błyskawicznie:cool3: ) Quote
majuska Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A przynajmniej odpoczęłaś jak należy, bezstresowo ??:cool3: Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 nooo , jakoś tym razem naprawdę w porządku , żadnych piesków , kotków po drodze , na miejscu też nie najgorzej...uff.. i moje sierściuchy nawet grzeczne były :cool3: i pogoda dopisała tylko mnie 5 kg przybyło :ekmm::splat:, w tydzień ... ale była tam taka cukiernia ...no ciastka po prostu palce lizać..mniam ..,ale teraz :wallbash: Quote
majuska Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Figuś, ze zdjęć wnioskuję, że nawet te 5kg u Ciebie do przodu to i tak jesteś dalej chudzielcem, mi przybyło troche więcej ostatnimi czasy:roll::evil_lol:...( chociaż też bez wielkiego dramatu :lol: ) Quote
figa33 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 majuska Ty jesteś usprawiedliwiona , jedz na zdrowie dla siebie i dla maluszka :lol: Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziewczyny czy to jest forum dla tyjących??? :P innych zmartwień nie macie??? :P :P Quote
majuska Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 To jest forum na którym głównie baby się udzielają, więc od czasu do czasu temat wagi musi być:cool1: Quote
Becia66 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 a ja bym chciała przytyć ze 3 kilo tylko jakoś nie mogę... Świeżych zdjęć Blonduni niestety nie mam ale stare się nadają, chociaż Blondi schudła i teraz szczuplejsza. Quote
figa33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 jak Blondi znajdzie dom to postanowimy sobie ,ze ja zrzucę 5 kg , Beci doda 3 kg , ok ?:cool3: Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 figa33 napisał(a):jak Blondi znajdzie dom to postanowimy sobie ,ze ja zrzucę 5 kg , Beci doda 3 kg , ok ?:cool3: A ja przejdę na emeryturę ;) Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A u Blonduni jak zwykle cisza :( dlaczego nikt do niej nie zaglądnie??? Ona mi trochę przypomina Walusia, zawsze jak ktoś przychodził i zabierał innego psiaka, to on się łasił, podskakiwał, zwracał na siebie uwagę, ale nikt na niego nie patrzył bo miała już wypatrzonego psiaka!!! Tak samo jest z Blondi, nawet pies z kulawą nogą na nią nie popatrzy, a ona też do każdego się łasi i czeka i czeka i czeka.......:( domku gdzie jesteś???? Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):A u Blonduni jak zwykle cisza :( dlaczego nikt do niej nie zaglądnie??? Ona mi trochę przypomina Walusia, zawsze jak ktoś przychodził i zabierał innego psiaka, to on się łasił, podskakiwał, zwracał na siebie uwagę, ale nikt na niego nie patrzył bo miała już wypatrzonego psiaka!!! Tak samo jest z Blondi, nawet pies z kulawą nogą na nią nie popatrzy, a ona też do każdego się łasi i czeka i czeka i czeka.......:( domku gdzie jesteś???? A przecież ona taka ladniutka. I charakter ma poczciwy, o ile pamietam. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):A przecież ona taka ladniutka. I charakter ma poczciwy, o ile pamietam. Bardzo poczciwy!!! Miła, grzeczna, uwielbia dzieci!!! Uwielbia każdego!!! jak chodzimy na spacerki, a ktoś idzie, to ona się cieszy i łasi do każdego!!!! Noo kto pokocha Blondi??? Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Bardzo poczciwy!!! Miła, grzeczna, uwielbia dzieci!!! Uwielbia każdego!!! jak chodzimy na spacerki, a ktoś idzie, to ona się cieszy i łasi do każdego!!!! Noo kto pokocha Blondi??? Teraz nawet sensownych wątkow nie ma zeby wstawiać psiaki :shake: Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Teraz nawet sensownych wątkow nie ma zeby wstawiać psiaki :shake: To trzeba dalej ogłaszać, tylko żeby ktoś chciał zadzwonić Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):To trzeba dalej ogłaszać, tylko żeby ktoś chciał zadzwonić Agulu są zwierzaki, które maja po sto i wiecej ogłoszeń i nic. A czasem wystarczy jedno ogłoszonko i jest odzew... Quote
Recommended Posts