Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Blondi dalej w przytulisku? Nie mogę uwierzyć...
Wróciłam i zabiorę się za allegra...

Koniecznie dla Blonduni, bo już ręce nad nią załamuję i dla Kajuni tez poproszę, ale z kontaktem na kogo innego, ja naprawdę jestem pechowa z tymi telefonami!!! :( Może by tak ciotki zaglądnęły w sobotę i porobiły jakieś fajne fotki dla siostrzyczek???

Posted

już nie mam pomysłu w którą stronę uderzyć, żeby Blonduni domek znależć. Nowe zdjęcia nic nie dadzą bo te co mamy są dobre, tylko co w tym wszystkim zmienić ? Może więcej smutnych zdjęć i brać na litość ?

Posted

barb napisał(a):
Świetne to allegro. A kto ulożył taki piekny, wzruszający tekst - rozmowę Blondi z Agulą?

trochę moje , trochę kradzione :cool3: ( ale uprzedziłam ,że skorzystam )

Posted

nooo , jakoś tym razem naprawdę w porządku , żadnych piesków , kotków po drodze , na miejscu też nie najgorzej...uff..
i moje sierściuchy nawet grzeczne były :cool3: i pogoda dopisała
tylko mnie 5 kg przybyło :ekmm::splat:, w tydzień ...
ale była tam taka cukiernia ...no ciastka po prostu palce lizać..mniam ..,ale teraz :wallbash:

Posted

Figuś, ze zdjęć wnioskuję, że nawet te 5kg u Ciebie do przodu to i tak jesteś dalej chudzielcem, mi przybyło troche więcej ostatnimi czasy:roll::evil_lol:...( chociaż też bez wielkiego dramatu :lol: )

Posted

a ja bym chciała przytyć ze 3 kilo tylko jakoś nie mogę...
Świeżych zdjęć Blonduni niestety nie mam ale stare się nadają, chociaż Blondi schudła i teraz szczuplejsza.

Posted

A u Blonduni jak zwykle cisza :( dlaczego nikt do niej nie zaglądnie??? Ona mi trochę przypomina Walusia, zawsze jak ktoś przychodził i zabierał innego psiaka, to on się łasił, podskakiwał, zwracał na siebie uwagę, ale nikt na niego nie patrzył bo miała już wypatrzonego psiaka!!! Tak samo jest z Blondi, nawet pies z kulawą nogą na nią nie popatrzy, a ona też do każdego się łasi i czeka i czeka i czeka.......:( domku gdzie jesteś????

Posted

Agula99 napisał(a):
A u Blonduni jak zwykle cisza :( dlaczego nikt do niej nie zaglądnie??? Ona mi trochę przypomina Walusia, zawsze jak ktoś przychodził i zabierał innego psiaka, to on się łasił, podskakiwał, zwracał na siebie uwagę, ale nikt na niego nie patrzył bo miała już wypatrzonego psiaka!!! Tak samo jest z Blondi, nawet pies z kulawą nogą na nią nie popatrzy, a ona też do każdego się łasi i czeka i czeka i czeka.......:( domku gdzie jesteś????

A przecież ona taka ladniutka. I charakter ma poczciwy, o ile pamietam.

Posted

barb napisał(a):
A przecież ona taka ladniutka. I charakter ma poczciwy, o ile pamietam.

Bardzo poczciwy!!! Miła, grzeczna, uwielbia dzieci!!! Uwielbia każdego!!! jak chodzimy na spacerki, a ktoś idzie, to ona się cieszy i łasi do każdego!!!! Noo kto pokocha Blondi???

Posted

Agula99 napisał(a):
Bardzo poczciwy!!! Miła, grzeczna, uwielbia dzieci!!! Uwielbia każdego!!! jak chodzimy na spacerki, a ktoś idzie, to ona się cieszy i łasi do każdego!!!! Noo kto pokocha Blondi???

Teraz nawet sensownych wątkow nie ma zeby wstawiać psiaki :shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
To trzeba dalej ogłaszać, tylko żeby ktoś chciał zadzwonić

Agulu są zwierzaki, które maja po sto i wiecej ogłoszeń i nic. A czasem wystarczy jedno ogłoszonko i jest odzew...