Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GuniaP zrobi nam plakat, trzeba to będzie wydrukować w większje ilosci i porozwieszać gdzie sie da. Od Anetta wiem, ze dziewczyny z Warszawy nam pomogą.
Tu zdjęcia do plakatu, widać na nich sylwetkę i proporcje bo zwykle Blondi wychodzi większa na zdjęciach niż jest w rzeczywistości.

Własnie w tej czerwonej obróżce zaginęła

1 Listopada o godz .21 na ul Modzelewskiego / Mokotów / zagięła mała suczka Blondi w czerwonej obróżce i pobiegła w kierunku centrum miasta. Jest nieśmiała i pewnie przerażona, z dystansem do obcych ludzi. Wszelkie informacje na jej temat prosimy kierować tel. 792653002

Posted

Udostępniłam na fb i wkleilam info do bazy zwierząt zaginionych na dogo. Niestety mam problem z wstawieniem zdjęć.Zrobie to w domu. Chyba, że Wy wkleicie w opcji odpowiedz z cytatem. Dalam link do wątku i numer postu, gdzie są ostanie fotki.

Dziewczyny może zalozycie jej wątek w dziale zwierząt zaginionych?

Posted

jestem na chwile. Becia lece zaraz do pana Andrzeja robimy 'plan gry". Dziewczyny zróbcie ogloszenia na tablicy,gumtree, zaginionych psach i innych portalach. My za chwile ruszamy na Paluch sprawdzic osobiscie.
Becia na PW ma telefony do Ninti i Asiaczka zadzwoń koniecznie one sa z okolicy moga pomóc. Ewentualnie ściagnij Adama-Ubocze on tez jest bardzo pomocny w takich akcjach. Odezwe sie wieczorem

Posted

Teraz puściły mi nerwy, ryczę jak głupia ale miałam ją jeszcze wczoraj w ramionach, spała ze mną w łóżku i takie różne myśli przychodzą mi do głowy, że gdyby nie to czy tamto to by była cała, zdrowa i bezpieczna...:-(:-(:-(

Posted

Wróciliśmy. Byliśmy na Paluchu, `głoszenie przyjete. bazarek na Odyńca, Tagore, NIepodległosci oplakatowny. Elwet i lecznica na Bełskiej również.
Majuska a gazeta Metro i strona TVN Warszawa?? tam też ogłaszają zaginione psy

Posted

[quote name='Anette']
Majuska a gazeta Metro i strona TVN Warszawa?? tam też ogłaszają zaginione psy

Niestety nie wiem jak się za to zabrać....

Napisałam do Adama - Ubocze PW

Beciu spytaj pana od Blondi czy może wejśc na FB ( tzn. czy ma konto ) pytają tam na którym odcinku Modzelewskiej Blondi zwiała, podobno to bardzo długa i przerywana ulica....

Posted

Jestem u Blondi!!! Jeśli jest plakat do pobrania, mogę odbić nieco wsztuk, ale dopiero w piątek wieczorem (mogę spróbować wcześniej, ale nie obiecuję - Anette wie, w czym rzecz). Mam nadzieję, że sie wcześniej znajdzie, ale jeśli nie, to mogę szukać w weekend. Lecę na FB, porozsyłać sunię...

Została mi jeszcze od Anette po poszukiwaniach letnich Zuli bardzo dobra taśma klejąca...