Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wszelki wypadek pozwolilam sobie skopiować i wkleić jakby ktoś nie mial konta na fb

Termin
18 października o 08:00 - 18 stycznia 2012 o 11:00
Stworzone przez:
Nina Michnik
Więcej informacji
Blondi - jak miniatura labradora biszkoptowego.

Blondi - przesłodka, ok. 2-letnia sunia przypominająca miniaturkę labradora w kolorze biszkoptowym. Jest też jak labrador bardzo wesoła, miła i kontaktowa. Ma łagodny, uległy charakter, zgadza się z innymi pieskami, kocha dzieci.

Została wyrzucona z samochodu , a mimo to pełna radości i optymizmu. Włazi na kolanka, uwielbia być głaskana, wręcz dopomina się o pieszczoty. Będzie wspaniałym towarzyszem dla całej rodziny.

Blondi przebywa w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa.
Kontakt [email protected] tel. 606262450

Zdjęcia Blondi oraz tym samym wątek na dogomani: http://www.dogomania.pl/threads/207874-Blondi-jak-miniatura-labradora-biszkoptowego.

Aby dać Blondi szansę, prześlij proszę to wydarzenie innym, tak aby było więcej ludzi, którzy mogli by się sunią zainteresować.
Tablica

Dziewczyny rzadko bywam na dogo bo ostatnio miewalam problemy z wejściem do internetu a przedwczoraj calkiem padl mi komputer.

Posted

Blondi jest taka kochana, tak się tuli, ale też ciągle jest taka strachliwa, tak bym chciała, żeby siedziała sobie w ciepełku ze swoim super ludziem, który ją głaszcze, tuli...ech....czy to się kiedyś spełni????

Posted

Agula99 napisał(a):
.czy to się kiedyś spełni????

kiedyś Agula się spełni bo jest super psinka, czuła, miła i bezkofliktowa i mam nadzieję, że jeszcze przed zimą...

Posted

Mam taką nadzieję Beciu, ona jest na prawdę świetna, kochana, tylko dlaczego nikt tego nie widzi??? Przecież brzydka też nie jest, wiecznie uśmiechnięta, przylepka....ech...

Posted

Nina Michnik napisał(a):
Słuchajcie, pewnie do razu by ją ktoś wziął tylko nikt o suńce nie wie, obawiam się, że dogomania i facebook to zamało. A może naprzykład ogłoszenie w jakiejś gazecie itp?

Blondi miala na pewno robione ogłoszenia. Ciotki Becia i Majuska bardzo o to dbają. Postaram się sprawdzic na wątku gdzie i czy jeszcze aktualne. Tylko myslę, że raczej wszystko w necie a nie papierowe/gazetowe. I chyba allegro tez ma maleństwo.

Posted

Dzięki barb, choć może wstawić jakieś fajniejsze fotki??? no nie wiem sama, to nie to że te złe, ale miała tam gdzieś na stronce jakieś jeszcze fajniejsze...hmm

Posted

Nina Michnik napisał(a):
Słuchajcie, pewnie do razu by ją ktoś wziął tylko nikt o suńce nie wie, obawiam się, że dogomania i facebook to zamało. A może naprzykład ogłoszenie w jakiejś gazecie itp?

Blondi miała masę ogłoszeń od samego początku i niestety nikt nie zadzwonił, miała też allegro i nic:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Dzięki barb, choć może wstawić jakieś fajniejsze fotki??? no nie wiem sama, to nie to że te złe, ale miała tam gdzieś na stronce jakieś jeszcze fajniejsze...hmm

Ok. Jutro zobacze czy da sie zmienić w trybie edycji. Jesli nie to jeszcze jej coś dorobię na innym portalu.
Ale Becia coś pisala, ze Blondi interesuje sie domek w Warszawie ? Czy coś pomieszalam?

Posted

[quote name='Nina Michnik']ojojojojoj... Hmmm... Spróbuje zainteresować się jakimiś gazetowymi ogłoszonkami, w razie czego dam wam znać...

Dzięki Nina, każde ogłoszenie na wagę złota, Tylko mam prośbę. Ponieważ wygląd Blondi zmienił sie od czasu kiedy trafiła do przytuliska, schudła i wymizerniala, to lepiej byłoby wklejać jej aktualne zdjęcia, żeby potem nie było pretensji. I proszę też nie pisać że jak miniatura labradora bo już raz miałam zapytanie czy to mały labrador, a tak naprawdę to ona teraz po tym schudnięcia ani odrobinę do labradora niepodobna. Ot, taka biedna, mała kundeleczka ale strasznie kochana.

Posted

barb napisał(a):
Beciu zobacz post 234 - linki do dwóch ogloszeń.
Myslę, ze zdjęcia mogą być ale niestety jest też "miniaturka labradora" .

barb w porządku, ale proszę tak na przyszłość z tym labradorem bo majuska naocznym świadkiem jak musiałam się przed gościem tłumaczyć dlaczego napisane że jak labrador, a to żaden labrador.

Posted

Becia66 napisał(a):
barb w porządku, ale proszę tak na przyszłość z tym labradorem bo majuska naocznym świadkiem jak musiałam się przed gościem tłumaczyć dlaczego napisane że jak labrador, a to żaden labrador.

Ja nie tego nie wymyslilam, tylko "żywcem" wzielam z poprzednich ogloszeń.
To dobrze, ze tylko dwa zrobilam. Moze ustalcie jakiś inny wzor żeby robić wedlug niego?

Posted

Na przygarnijzwierzaka edytowalam ogłoszenie. Usunęłam miniaturkę labradora i dałam taki tytuł :
Przesympatyczna Blondi z Przytuliska w Boguchwale.

Pasuje, czy coś jeszcze zmienić?

Niestety na Dogo nie ma mozliwosci edycji i musi tak zostać.

Posted

Pan z Warszawy znowu się ze mną skontaktował, długo rozmawialiśmy, nic to dla mnie jeszcze pewnego ale inga.mm zgodziła zrobić się wizytę przedadopcyjną. Bardzo dziękuje :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nina Michnik']ok, już zmieniam to z labkiem, a jak z domem z Wawy? Poprosimy bieżące info!!!

nie mam bieżących info tylko te z przedwczoraj. Podałam indze.mm namiary i ma się omówić z Państwem na spotkanie w możliwie najszybszym czasie.
Dopytam też Pana gdzie wypatrzył Blondi bo to może Nina od ciebie :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):

A ten labrador w tytule watku i w pierwszym poscie to ok jest?

Posted

barb napisał(a):
A ten labrador w tytule watku i w pierwszym poscie to ok jest?

wątek był zakładany w maju kiedy Blondii z Kają trafiły do przytuliska. Blondii była wtedy okrąglutka jak pączuszek i w pewnym sensie pasuje opisowi który wtedy zrobiłam. Teraz Blondi bardzo zmieniła się, wychudła i dodatkowo po 2 telefonach gdzie chcieli labradora prosiłam o zmianę w ogłoszeniach.