ranna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Miło się ogląda Twoje zdjęcia Loluniu. :lol: Fajnie, że otwierasz się na człowieka. To było widać, że pomimo strachu Ty ogromnie chciałabyś zaufać człowiekowi. Cieszę się pięknoto, że jest ci tak dobrze. Z tą kanapą jest ci naprawdę do pysia (twarzy) Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 cudne maleństwo :loveu: [quote name='ULKA12']Pierwszy dzień u mnie: ciesze sie że jest u Ciebie ;) Spała na podłodze pomimo tego, że obok miała posłanko niewykluczone, że nie znała czegoś takiego jak "posłanko" :-( I mamy pierwszy sukces :-) ha! do dobrego można się przyzwyczaić :lol: Lola już bardziej śmiała, dzisiaj naszczekała na Milkę i Myszkę, coś czuję, że jak ona się rozkręci to będzie bardzo charakterny psiaczek :-) no i super! :multi: bo to znaczy, że człowiek nie zdołał "złamać" jej tak jak choćby Gustawa :shake: Quote
piechcia15 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 zapraszam wszystkich na mój kolejny bazarek, na którym jest ...wszystko:) http://www.dogomania.pl/threads/208382-WIELKI-BAZAR-taniocha!!-psie-akcesoria-ubrania-i-ksi%C4%85%C5%BCki-i-wiele-innych-gt-koniec-5.06?p=16948636#post16948636 Quote
ULKA12 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 No niestety nie mam za dobrych wieści. Lola prawdopodobnie bardzo słabo widzi. Chyba rozróżnia kontury ale szczegółów nie bardzo a jak jest zmrok to już zupełna porażka. Ale bardzo dobrze się maskuje i np nie wpada na przedmioty, jak się na nią pobieżnie patrzy to można nie zaobserwować. Gdy zostaje sama w domu nie szczeka, uaktywnia sie jak usłyszy mój samochód pod domem albo mój głos, wtedy zaczyna szczekać a głos ma okropny, chyba mnie polubiła i zaufała. Quote
malawaszka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 to przynajmniej ostatnie zdanie pozytywne... :( malutka kochana... a wcina witaminki? lubi je? Quote
ULKA12 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Witaminki wcina, zresztą chyba będzie musiała przejść na dietę bo się kluseczka z niej robi. Skóra też zdecydowanie lepsza. Quote
piechcia15 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 najwidoczniej z tym słabym wzrokiem nie musi być jej tak ciężko skoro nie dała po sobie poznać:) kurcze to ona az tak wiekowa jest?myślałam że w średnim wieku? Szukam kogoś z Sieradza lub okolic Jeziorska do przeprowadzenia wizyty p/a, znacie kogoś??? Quote
ULKA12 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czy ona nie ma za dużej głowy :smile: Tak teraz wygląda grzbiet LOLi Quote
malawaszka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ooo a co to za nowy koleżka???? :lol: nie ma za dużej głowy :lol: Quote
ULKA12 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czyli to moja wina, sugerujecie, że jestem kiepskim fotografem:diabloti::flaming: Quote
malawaszka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ULKA12 napisał(a):Czyli to moja wina, sugerujecie, że jestem kiepskim fotografem:diabloti::flaming: :errrr: eeeee nieeeeeee Quote
wilczy zew Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ULKA12 napisał(a):Czyli to moja wina, sugerujecie, że jestem kiepskim fotografem:diabloti::flaming: nie dramatyzuj,nie że nie umiesz tylko to jest takie ujęcie i już ;) Quote
jambi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 piechcia15 napisał(a):najwidoczniej z tym słabym wzrokiem nie musi być jej tak ciężko skoro nie dała po sobie poznać:) kurcze to ona az tak wiekowa jest?myślałam że w średnim wieku? ale dlaczego : wiekowa??? "słaby wzrok" może być efektem niekoniecznie wieku! ... oby tylko się nie okazało, że cierpi na przypadłość częstą u miniatur PRA Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 nasz wet oceniał ją na ok 8 lat - ja z tym się nie zgadzam :grins: Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 zerduszko napisał(a):Znaczy Ty dawasz mniej? zdecydowanie... zęby ma starte, ale to przez wadę zgryzu bo ma cęgowy, tylko kurde te oczka... są takie starszawe, u Sagi też niestety, ja to nie jestem dobrym oceniaczem wieku bo moja Luna ma 9 lat a ja bym jej po zębach czy oczach dała z 5 :lol: Quote
ULKA12 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Lolka robi się krzykaczem, tzn gdy mnie nie ma w domu jest spokojna ale niech tylko zostawię ją samą i idę do drugiego pokoju to robi sie wrzask. Jak wracam do domu to słyszy mój samochód i też drze jape :-) Zaczepia juz inne psy do zabawy a jak te próbują się z nią bawić to też się zaczyna drzeć jakby ja ze skóry obdzierali, kiedys mnie do zawału tym doprowadzi:mad: Wykąpałam ja jeszcze w nizoralu i skóra wygląda prawie normalnie, myślę, że powoli można ją już umawiać na sterylkę i do domu. Quote
ULKA12 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Umówiłam Lolkę na sterylkę w niedzielę ok 10 - 11, pasuje? Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ciekawe czy Saga się wyrobi z tą cholerną cieczką :( Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dla kogo fajnie to fajnie :shock: dziś kręcił się jeden zwiadowca :mdleje: Quote
Recommended Posts