Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Odnośnie domku. Waszka nas tu w info nie rozpieszcza....

aaaaaaaaaaaa. no to niech ona sie wypowie- potencjalny domek w Tychach i mam w sumie rzut beretem:) dzis weczorkiem sie wybieram:)

Posted

wiec- panstwo przesympatyczni juz z nimi przeszlam na Ty bo to mlodzi ludzie. poznalam tez ich sunie ( dzis obcieta)- przeslodka. mloda bo ma niespelna 2 latka wiec jeszcze wariatek ale panstwo zapewniaja jej ruch. albo biega z panem przy rowerze albo chodzi na laki i wtedy jest spokojniutka- dodam ze miala obustronna dekapitacje ze wzgledu na dysplazje. ale jest bardzo posluchana na miejsce to na miejsce idz stad to odz stad i straszna z niej pieszczocha:) z relacji panstwa wynika ze nie ma wiekszyc problemow z innymi psami. i biorac pod uwage fakt ze jest mloda nie powinno byc zle. panstwo maja zamiar zapoznac psiaki na neutralnym gruncie na spacerku i nic na sile. mala bylaby typowym psiakiem kanapowym:) Pani estery dowiedziawszy sie o chorym oczku nie przerazila sie a wrecz przeciwnie-zaraz pobiegla do weta zeby zasiegnac info czy bedzie mozna dla malej w tej kwestii cos zrobic czy nie. Chca ja bardzo. prawda jest taka ze reakcji ich suni na nowa domowniczke no nie przewidzimy w 100 % panstwo mieszkaja 5 min autkiem drogi ode mnie wiec powiedzialam ze gdyby doszlo do adopcji w razie jakikolwiek problemow miaja sie kontaktowac. nawet w kwestii zapoznawania psiakow. po mala chcieliby jechac sami. zadalam im 3 razy pytanie czy napewno wszystko przemysleli i czy ja chca bez namyslu bylo zgodnie ze tak. wiec pozostaje tylko i wylacznie kwestia dogadania sie 2 psiakow bo tak poza tym zastrzezen nie mam- swietne ludziki

Posted

aha zapytalam czy zgodziliby sie na wizyte poadopcyjna za jakis miesiac ewentualnie zebym mogla sprawdzic jak mala sie zaklimatyzowala. malawaszka domek fajny i widac ze im zalezy nawet bardzo jest wiki - ich sunia i jest obawa trzeba podjac decyzje chyba ze zadzwonie do nich i zapytam czy pojada autkiem i czy mogliby zabrac wiki- decyzja wasza ja do domku zastrzezen nie mam - wrecz przeciwnie