Kirinna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jeszcze nie ale już niedługo. Jak na niego warknie topowinien być spokój mój ma dosyć słaba psychikę:) Quote
Daeris Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Drops jest wykastrowany, ale i tak póki co nie wykazywał zainteresowania 'tymi sprawami'. Tylko szczeniakowi zabawa w głowie :) Edited March 6, 2012 by Daeris Quote
Krystak Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Daeris dziś poznałem Dropsika, chyba z Twoją mamą był. Wybawił się z moją sunią :) Jest cudownym jeszcze takim malutkim szczeniaczkiem ;) Quote
Karilka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ja mam PRZYMUS codziennego długiego spaceru :). Quote
Krystak Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 U mnie i przymus i przyjemnosc zarazem wiec fajnie:) Dolaczysz do nas? Quote
Kirinna Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 szkoda że dogo padło w piątek:( nie moglismy sie zgadać, no ale trudno my byliśmy, ale pogoda była pod psem:) Quote
Krystak Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dokładnie, dogo padło co było główną przyczyna,ale moja sunia tez nadwyrezyla sobie lapke w pt i przez to tez nie mogl bym pojawic sie :( Ale juz jest dobrze,tylko w miare krotkie i spokojne spacery mam miec do piatku(czyli tylko do jutra) :) Quote
Kirinna Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 jeśli ktoś ma ochotę na spacer my będziemy jutro w poniatowski ok 10 45. możemy poczekać koło stawu. Quote
Karilka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dobra a co Wy na spacer w przyszłą sobote? Park Poniatowskiego, godzina 15? Quote
Kirinna Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Karilka']Dobra a co Wy na spacer w przyszłą sobote? Park Poniatowskiego, godzina 15?[/QUOTE] ją prawdopodobnie mogę o ile nie pojadę za miasto z moim. Quote
Fauka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Karilka, my chętnie przyjdziemy :) przyda się troche socjalizacjo mojemu psu, bo dziczeje. Quote
Karilka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 to dwie osoby, kto jeszcze? Ja mam teraz na DT psa do socjalu także idealnie. Nie wiem czy wezme tylko jego czy dwa. Zobaczymy w jakim stanie psycho-fizycznym będe ;). Kto jeszcze? kto jeszcze? Zróbmy fajny dogo - spacerek, co? Jak możecie to pościągajcie tutaj ludzi z łodzi i z tego wątku. Ja nie wiem czy bede miała neta. Quote
Krystak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jak nie będę w schronisku (raczej będę w niedziele, ale zobaczę) to na stówkę przyjdę ;) Quote
Kirinna Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Karilka']to dwie osoby, kto jeszcze? Ja mam teraz na DT psa do socjalu także idealnie. Nie wiem czy wezme tylko jego czy dwa. Zobaczymy w jakim stanie psycho-fizycznym będe ;). Kto jeszcze? kto jeszcze? Zróbmy fajny dogo - spacerek, co? Jak możecie to pościągajcie tutaj ludzi z łodzi i z tego wątku. Ja nie wiem czy bede miała neta.[/QUOTE] weź tego swojego pedagoga socjalnego:) co? ktoś mi mojemu wytłumaczyć hak zachowywać się wśród psów bo znowu coś mu "odbiło" Quote
patusiove Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 To jeszcze ja się piszę, ale jak mojej suczce skończy się cieczka bo teraz to jedna wielka masakra -.- Quote
Karilka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dobra - pomyślimy jeszcze. Najlepsza opcja to wziąć dwa ale tego "świeżaka" mam jeszcze krótko i sprawdzam go pod każdym względem. Zobaczymy, w jakim będzie to wszystko stanie do ogarnięcia ;). Kto jeszcze? Są 4 osoby - kto jeszcze chętny? Quote
patusiove Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Może jeszcze pójdzie parę osób z mojego parku, większość to kastraty, a ludzie bardzo fajni, zaraz dam znać, że chcemy zrobić wypad dogomaniaków do poniatowskiego. ;) Dam jeszcze znać, także odwiedzajcie często ten temat ;p Karilka - "Najlepsza opcja to wziąć dwa" - masz na myśli drugiego psa? ;) Quote
Krystak Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 No tak Karilka ma jeszcze (podobno) najfajniejszego dobka pod słońcem(gdzieś tak przeczytałem i chce się przekonac wiec bierz Dolara(?)). Się już cieszę na spacer. Quote
Fauka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Mam nadzieję że będzie to jakoś so ogarnięcia, nie mam szczerze pojęcia jak mój się zachowa. bo potrafi objazgotać uroczą goldenkę, a pokochał 2 letniego amstaffa kastrata. Ma strasznie mało kontaktu z psami, trochę się obawiam ;) Quote
Kirinna Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Fauka']Mam nadzieję że będzie to jakoś so ogarnięcia, nie mam szczerze pojęcia jak mój się zachowa. bo potrafi objazgotać uroczą goldenkę, a pokochał 2 letniego amstaffa kastrata. Ma strasznie mało kontaktu z psami, trochę się obawiam ;)[/QUOTE] mój jest za to strasznie nachalnie i jeśli pies go nie zignoruje lub ustawi będzie za nim chodził a jeśli nie jn idzie na krótką smyczy bo gonitwy z linka między nogami nie są ciekawie:) alevdamy radę Quote
Fauka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Mój nie lubi zbyt uległych ani zbyt dominujących, upierdliwe i nachalne lubi, a najlepiej jak jeszcze do zabawy zaczepiają, wtedy da się wciągnąć do zabawy, a jak delikwent przesadzi to mój wychowawczo postraszy i dalej się bawi. Ze szczeniakami ma najlepszy kontakt, jest cierpliwy i potrafi "tatkować", pięknie wychowuje. Quote
patusiove Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Moja Nadusia to jeden wielki leń, oby tylko nalali wodę tam do poniatowskiego wtedy będzie miała co robić bo jak się nie będzie chciała z psami bawić, a Nadia to kocha wodę i nie przepuści ŻADNEJ okazji by się w niej wykąpać, a przynajmniej będzie miała zajęcie jak będzie sobie pływać, bo ona to po prostu kocha. ^^ A no Nadia to ma niesamowitą cierpliwość do szczeniaków, one mogą sobie po niej łazić, a Nadia spokojnie sobie leży. :) Quote
patusiove Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ooo to super, w takim razie czekamy, aż się ociepli do przynajmniej 20°C, bo w takie wiatrzysko nie będzie mi się pies kąpać, a jej nic nie powstrzyma od wody.. Quote
Recommended Posts