Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA... BRAK MI SłóW ..... zakonczona happy endem!! :) chudzina jeszcze szuka dom

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katya napisał(a):
Bezłapka ma domek, a Chudzinka nadal czeka...........

Dziewczyny, jak pamiętacie ja i Irma deklarowałyśmy, że zapłacimy za pobyt Bezłapki w hotelu.
Rozumiem, że ona pojedzie do przystani. CZy już wiadomo jakie będą koszty jej utrzymania i leczenia?

Chudzinka chyba też miała iść do hoteliku jżeli nie wypali tymczas? Nie ma takiej możliwości, żeby wróciła do schroniska.

Posted

Biedna chudziutka sunieczka !!!! Bardzo potrzebuje domu !!!!!
Sądząc z opisu jej zachowania jest to psina z domu !!!!!

Może jeszcze jakaś dobra dusza zadeklaruje comiesięczną pomoc ?????!!!!!!!
Przecież nie może wrócić tam, skąd udało się ją wydostać !!!!!

Posted

Wyjąca kudłatka z tego wątku, znalazła dom w Katowicach. Planujemy z Hanią ją tam zawieźć pociągiem w środę, Pancia czeka. Ponieważ Fundacja mogłaby zorganizować transport dopiero w sobotę, pomyślałam, że możnaby zawieźć dwie sunie do Katowic, jedną odbierze Pancia, drugą Fundacja. Potrzebujemy jednak wsparcia finansowego. 50zł zaoferowała nam nowa Pani Kudłatki.

Posted

katya napisał(a):
Wyjąca kudłatka z tego wątku, znalazła dom w Katowicach. Planujemy z Hanią ją tam zawieźć pociągiem w środę, Pancia czeka. Ponieważ Fundacja mogłaby zorganizować transport dopiero w sobotę, pomyślałam, że możnaby zawieźć dwie sunie do Katowic, jedną odbierze Pancia, drugą Fundacja. Potrzebujemy jednak wsparcia finansowego. 50zł zaoferowała nam nowa Pani Kudłatki.

wpłace jeszcze 50pln

Posted

dzwonilam by spytac kiedy mozna zabrac bezlapke, ale teraz sa zajeci i nikt nie ma czasu pogadac...

no nic, ja juz dzis chyba nie bede miala kiedy dzwonic. ale wiem ze Hania jedzie do Zgierza, moze sie odezwie.

Posted

no wiec tak:

bezłapki cos ciekne z nogi, trzeba poprawic - tzn trzeba ja otworzyc.

ALE pytałam - jesli jest domek to 'zaraz' ja otworza :) i w sobote bedzie do wziecia!!!! jupiiiii!!!!!!

a tak to zdrowieje i jest wesoła:) ranki na lapce tez sie goja. oprocz tego ma jeszcze pogryzienia na szyi i uszach...biedactwo....

katya, w takim razie kontaktuj sei AFN chyba najelpiej jesli Ty wezmiesz pieniazki,skoro bedziesz odbierac małą. ?? czy juz ktos kase na bezłpake wział? jak to jest??

PS; najlepiej jeszcze zadzwoncie zeby potrwierdzic ze mala w sobote wychodzi!! zeby na pewno zrobili teraz operacje!

Posted

Jeszcze domek dla Chudzinki potrzebny. Trzeba się pośpieszyć.
Jeśli na bezłapke nie będą potrzebne pieniądze to może można je przeznaczyć je na hotel dla Chudzinki? Czy jakieś pieniądze są już zebrane?

Posted

Dzwoniła do mnie Julka, że są jakieś dwie osoby które były zaintereswane adopcją Chudzinki..przekazałam numer do Buni...niestety nie wiem czy się kontaktowały:roll:

Posted

no właśnie - na razie tylko wrzuciłam na stronę schroniska ten kontakt, bo te osoby nie zostawiły żadnego mejla ani nic, może po prostu zaraz wrzucę na listę mailingową schroniska, że nadal ona jest do adopcji i bokserka też