olly Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Postaramy się dziś umieścić ją na stronce sos bokserom, nazwałyśmy ją Amika. Czy wiemy coś więcej na jej temat, żeby umieścić na stronie?? Na moje nie ma więcej niż 5 latek. Rozumiem, że nie jest wysterylizowana?? Quote
olly Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Amika na stronie SOS Bokserom: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=753 Quote
Drzagodha Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 olly, jesteś się w stanie dowiedzieć, czy pan, który adoptował naszego Kermita wysłał nam umowę? Bo dalej jej nie otrzymaliśmy, a na dniach możemy się spodziewać kontroli i brakuje nam papierów... Quote
olly Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Drzagodha']olly, jesteś się w stanie dowiedzieć, czy pan, który adoptował naszego Kermita wysłał nam umowę? Bo dalej jej nie otrzymaliśmy, a na dniach możemy się spodziewać kontroli i brakuje nam papierów... tak, jutro się dowiem i dam znać, pamiętam o tym, dziś nie dałam rady, właśnie wróciłam z Kiniem z Kliniki. Quote
giselle4 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Klaudus__']Właśnie dlatego... Każdy się boi bo 'rasa'... podesle Ci maila pani ktora chce bokserka ... z Łodzi i jej jest obojętne czy suczka czy piesek ...chciala naszego Maciusia ale on juz w domku Quote
Drzagodha Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='olly']tak, jutro się dowiem i dam znać, pamiętam o tym, dziś nie dałam rady, właśnie wróciłam z Kiniem z Kliniki.[/QUOTE] Dzięki wielkie :) Quote
Iza i Avanti Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Alicja']ech ...coraz więcej fafelków :([/QUOTE] A będzie pewno jeszcze więcej. Wakacje się zbliżają... :( Quote
malagos Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 boziulko, ta kolczatka dodaje jej ... no , takiej niepotrzebnej aury "groźnosci".... U nas na wsi boksery to psy "z tych agresywnych" ras, a jeszcze wczoraj tłumaczyłam znajomemu rolnikowi, ktory do nas przyszedł wieczorem, ze to najlagodniejsza rasa, jaką znam (nasza Jessi ma 9 lat i przyniosła temu człowiekowi 3 pluszaki pod nogi, a facet nie wiedział, gdzie ze strachu uciekac)......... :roll: Quote
Klaudus__ Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Niestety dziewczyny już nie ma... Podobno przyjechali właściciele... Którzy wyjechali na 2 tygodnie na wakacje - i myśleli,że dziewczyna przyjdzie do domu (bo niby w dzień Ich wyjazdu uciekła - yhm...) Po prostu na czas wakacji pozbyli się problemu... Quote
Alicja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Aż się boję , ze ja też utknę z tymi ,,moimi,, boksiami u właścicielki .... a ta bidulka jeszcze ma Mysłowice mieć zafundowane ... Quote
Alicja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Klaudus__']Niestety dziewczyny już nie ma... Podobno przyjechali właściciele... Którzy wyjechali na 2 tygodnie na wakacje - i myśleli,że dziewczyna przyjdzie do domu (bo niby w dzień Ich wyjazdu uciekła - yhm...) Po prostu na czas wakacji pozbyli się problemu... :shock: czyli co ?? zabrali do domu ?? Quote
Alicja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Klaudus__']Ja bym Im Jej nie oddała... no ja też nie ;/ Quote
Nutusia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 O kurczę, a tak się ucieszyłam przeczytawszy tytuł... :( Quote
Recommended Posts