Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postaramy się dziś umieścić ją na stronce sos bokserom, nazwałyśmy ją Amika. Czy wiemy coś więcej na jej temat, żeby umieścić na stronie?? Na moje nie ma więcej niż 5 latek. Rozumiem, że nie jest wysterylizowana??

Posted

olly, jesteś się w stanie dowiedzieć, czy pan, który adoptował naszego Kermita wysłał nam umowę? Bo dalej jej nie otrzymaliśmy, a na dniach możemy się spodziewać kontroli i brakuje nam papierów...

Posted

[quote name='Drzagodha']olly, jesteś się w stanie dowiedzieć, czy pan, który adoptował naszego Kermita wysłał nam umowę? Bo dalej jej nie otrzymaliśmy, a na dniach możemy się spodziewać kontroli i brakuje nam papierów...

tak, jutro się dowiem i dam znać, pamiętam o tym, dziś nie dałam rady, właśnie wróciłam z Kiniem z Kliniki.

Posted

[quote name='Klaudus__']Właśnie dlatego...
Każdy się boi bo 'rasa'...

podesle Ci maila pani ktora chce bokserka ...
z Łodzi i jej jest obojętne
czy suczka czy piesek
...chciala naszego Maciusia ale on juz w domku

Posted

boziulko, ta kolczatka dodaje jej ... no , takiej niepotrzebnej aury "groźnosci"....
U nas na wsi boksery to psy "z tych agresywnych" ras, a jeszcze wczoraj tłumaczyłam znajomemu rolnikowi, ktory do nas przyszedł wieczorem, ze to najlagodniejsza rasa, jaką znam (nasza Jessi ma 9 lat i przyniosła temu człowiekowi 3 pluszaki pod nogi, a facet nie wiedział, gdzie ze strachu uciekac)......... :roll:

Posted

Niestety dziewczyny już nie ma...
Podobno przyjechali właściciele...
Którzy wyjechali na 2 tygodnie na wakacje - i myśleli,że dziewczyna przyjdzie do domu (bo niby w dzień Ich wyjazdu uciekła - yhm...)
Po prostu na czas wakacji pozbyli się problemu...

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety dziewczyny już nie ma...
Podobno przyjechali właściciele...
Którzy wyjechali na 2 tygodnie na wakacje - i myśleli,że dziewczyna przyjdzie do domu (bo niby w dzień Ich wyjazdu uciekła - yhm...)
Po prostu na czas wakacji pozbyli się problemu...

:shock:
czyli co ?? zabrali do domu ??