Artemida Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 W ten walentynkowy wieczór cóż życzę psiakom aby znalazły kochających właścicieli,wiem może wydawać się to głupie składanie psiakom życzeń ,ale przecież one też pragną miłości....Życzę im wszystkiego najlepszego z całego serca ! :) Quote
Mysia_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Bjutko w biurze afery są cały czas :shake: ciągle ktoś z kimś się gryzie :-( Za dużo psiaków na tak małe przestrzeni...:shake:.. ale wczoraj na wybieg do Murzyna i Loli dopuściłyśmy Reiko i Ksawerego, a dzisiaj jeszcze Matesa :) Quote
Artemida Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Świetne wiadomości i rozumiem że to tak na stałe?:D Quote
Bjuta Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Mysia_ napisał(a):Bjutko w biurze afery są cały czas :shake: ciągle ktoś z kimś się gryzie :-( Za dużo psiaków na tak małe przestrzeni...:shake:.. ale wczoraj na wybieg do Murzyna i Loli dopuściłyśmy Reiko i Ksawerego, a dzisiaj jeszcze Matesa :) No i jak to wyglądało??? Co na to Misiu i Lola?? W tej sytuacji muszę przyjechać do Psitula!!! A jak się Reiko podoba?? Wreszcie przestał się ślizgać na kafelkach! :) :) Quote
Mysia_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Reiko trochę zagubiony, nikt go tam nie straszy, ale on woli na wszelki wypadek być ostrożny... Rano jak przyszłam to siedział w budzie, potem poszłam na wybieg, posiedziałam tam parę minutek i w końcu postanowił wyjść z budy ;) Załatwił się, wysikał, pospacerował, potarzał w świeżym śniegu ;) Murzyn i Lola raczej zadowoleni z takiego towarzystwa... Trochę Ksawery napastuje Matesa, ale mam nadzieję, że mu przejdzie i będą kumplami :) Quote
Artemida Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To w takim razie świetna informacja ! Reiko teraz będzie miał dużo miejsca...:) I fajnych nowych kumpli :) Quote
Bjuta Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jejku trochę się denerwuję... On taki bidok jest słaby... Ale to miło, ze strony Ksawaerego że napastuje wielkiego Matesa, a nie mojego Reikusia. Jak się ustalą stosunki, to dla Reiko będzie to zmianą na wielki plus!!! Quote
Mysia_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Mates nie taki wielki... Borok wręcz.. ale kompletnie niekonfliktowy, jak Ksawer coś od niego chce to ten po prostu odwraca głowa :roll: Był wcześniej w 40, ale pogryzły go tam :shake: Quote
Bjuta Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Oj bidok... Oby im się ułożyło na tym "delikatnym" wybiegu. :) Quote
Mysia_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 oby :) same cudowne psiaki, które gdzieś ktoś terroryzował :-( więc musi być dobrze..... Quote
asikowska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 o to super Reiko wreszcie będzie miał spokój:) Quote
Bjuta Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ciekawe czy dzisiaj już więcej siedział na wybiegu. Quote
Mysia_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kręcił się dzisiaj trochę po wybiegu, ale byłam świadkiem jak Lola go pogoniła :roll::mad: Quote
Bjuta Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Jeju ale borok z tego Reiko!!! Żeby Lola go goniła???!!!! Jeśli z wybiegiem się nie uda, to naprawdę nie będzie wyjścia, tylko znaleźć mu hotelik... (Może przerzucimy go KasiPrzystał przez płot...) Tam byłby na pewno najszczęśliwszy na świecie! :) Quote
Mysia_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bjuta napisał(a):Jeju ale borok z tego Reiko!!! Żeby Lola go goniła???!!!! Jeśli z wybiegiem się nie uda, to naprawdę nie będzie wyjścia, tylko znaleźć mu hotelik... (Może przerzucimy go KasiPrzystał przez płot...) Tam byłby na pewno najszczęśliwszy na świecie! :) albo przywiążemy do płotu? :diabloti::eviltong: Quote
asikowska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale że Lola taka odważna?:) hehe zaskakuje nas kobieta:) Quote
Bjuta Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Mysia_ napisał(a):albo przywiążemy do płotu? :diabloti::eviltong: Albo przekupimy syna Kasi, żeby sam go przyprowadził ze słowami "No przecież mówiłaś, że trzeba kochać pieski"... :evil_lol: asikowska napisał(a):ale że Lola taka odważna?:) hehe zaskakuje nas kobieta:) Na starość takie kłótliwe babsko z niej wyłazi!! :mad: A ja zawsze myślałam, że ta to się boi własnego cienia... Quote
asikowska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Bjuta napisał(a):Albo przekupimy syna Kasi, żeby sam go przyprowadził ze słowami "No przecież mówiłaś, że trzeba kochać pieski"... :evil_lol: Na starość takie kłótliwe babsko z niej wyłazi!! :mad: A ja zawsze myślałam, że ta to się boi własnego cienia... Bjutko może Murzyn jej po prostu wystarcza i nie chce innego chłopa:) Quote
Bjuta Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 No właśnie, jak to teraz będzie ze spacerkami i fotami. Ciekawe czy to towarzystwo wybiegowe będzie się trzymało razem na spacerach. Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja ostatnio zabierałam boks Reiko i dalej będę...tylko właśnie nie wiem czy wyciągać Reiko do havany,Brutusa...czy brać cały "nowy wybieg"... Quote
Mysia_ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jeśli już z wybiegiem to z całym, żeby nie było afery przy wprowadzaniu :roll: bo jednym złym ruchem można nieźle skłócić nawet zgrane psiaki.... Quote
Bjuta Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 No pewnie. A na razie lepiej nie ruszać? Bo się zastanawiam - czy jakby poszły wszystkie razem, miały jakieś miłe przeżycie - to by może było dobrze? Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ok to w takim razie Reiko od dziś wychodzi z wybiegiem :) No ja też teraz ich brać nie będę niech się jeszcze integrują :) Quote
Recommended Posts