Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
wiecie co jak oprowadzam ludzi to raczej się pokazuje i właściwie wszyscy przy nim się zatrzymują, ale tylko po to, żeby spytać co mu jest :roll: Jego nie weźmie taki człowiek, który po prostu przyszedł po psa do schroniska... Jego musi wziąć ktoś kogo wzruszy jego historia, ktoś kto właśnie takiemu psiakowi chce dać szansę... W jego przypadku najważniejsza jest reklama...

Mysiu Ty to masz cierpliwość bo jak mnie by takie gupie pytanie zadali to bym ich wy........dolił ze schronu!!!!!!!!!!!!!!:angryy:każdy piesek ma prawo zachorować czy być kaleką...........jak mijają człowieka z kulą to też stają i pytają się go "a co Ci jest?":angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

A Reiko wczoraj nie chciał wrócić do boksu. Musiałam go włożyć na siłę... Ale mi było głupio... :( :( :(
On się bardzo cieszy na spacery, ale tak w połowie zaczyna odstawać od grupy i jak się idzie przez trudniejszy teren - to popiskuje. Pewnie boli go ta łapa. No ale używa jej.
Wg mnie - Reiko jest kandydatem do hoteliku - jak nam jakiś psiak z hotelu znajdzie DS - to będę pięknie prosić, żeby wysłać Reiko w bezpieczniejszą przestrzeń. On nie nadaje się do schronu - nawet takiego jak nasz. Problem tylko w tym, że będzie bardzo trudno z jego adopcją, więc deklaracje powinny być takie po 10 zł - bo on może posiedzieć b, długo. A to jest taki cudowny pies!!!

• 2 weeks later...
Posted

Reiko dzisiaj dzielnie maszerował , pomimo że mu się naskórek starł z łapy i leciała mu krew , ciągnął nas dalej do przodu ! zastanawiałam się czy on tego nie czuje czy już jest przyzwyczajony do bólu :( dzielny chłopak ! Havana biedna obgryzała sobie łapki bo jej się do nóżek przyklejał śnieg,ale mimo tych przeciwności losu dotrzymywali sobie towarzystwa na spacerze :) Następnym razem muszę Reikusia wyczesać :) Dzisiaj był bardzo zadowolony na spacerze, może cieszył się ze śniegu ? :)

Posted

postaram się zabierać jego boks na spacer, co sobotę :)
Mysia on nawet nie zauważył tego że mu ta łapka krwawi....ciągnął nas dalej na spacer. Może już nawet tego nie czuje, biedaczek :(

Posted

O to fantastycznie!!! A Ruto daje się zapinać bez problemu? Jemu nie można łap tylnych podnosić, ani wogóle próbować go podnosić, ale poza tym jest fajny!