Bjuta Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Myślę, że by się dawał!! Chyba nie jest wykastrowany, ale to się da zorganizować na pewno! :) A ile ma lat? Hm... Chyba stary to on nie jest? Quote
tymuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mysia_ napisał(a):wiecie co jak oprowadzam ludzi to raczej się pokazuje i właściwie wszyscy przy nim się zatrzymują, ale tylko po to, żeby spytać co mu jest :roll: Jego nie weźmie taki człowiek, który po prostu przyszedł po psa do schroniska... Jego musi wziąć ktoś kogo wzruszy jego historia, ktoś kto właśnie takiemu psiakowi chce dać szansę... W jego przypadku najważniejsza jest reklama... Mysiu Ty to masz cierpliwość bo jak mnie by takie gupie pytanie zadali to bym ich wy........dolił ze schronu!!!!!!!!!!!!!!:angryy:każdy piesek ma prawo zachorować czy być kaleką...........jak mijają człowieka z kulą to też stają i pytają się go "a co Ci jest?":angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Bjuta Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Mysia ma święęęętą cierpliwość, ale nawet ona ma granice!!! Quote
Bjuta Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Reikuś, domku CI życzę! Najlepszego i jak najszybciej! Quote
Beatkaa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Bjuta napisał(a):Reikuś, domku CI życzę! Najlepszego i jak najszybciej! dołączam się ! Quote
Bjuta Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A Reiko wczoraj nie chciał wrócić do boksu. Musiałam go włożyć na siłę... Ale mi było głupio... :( :( :( On się bardzo cieszy na spacery, ale tak w połowie zaczyna odstawać od grupy i jak się idzie przez trudniejszy teren - to popiskuje. Pewnie boli go ta łapa. No ale używa jej. Wg mnie - Reiko jest kandydatem do hoteliku - jak nam jakiś psiak z hotelu znajdzie DS - to będę pięknie prosić, żeby wysłać Reiko w bezpieczniejszą przestrzeń. On nie nadaje się do schronu - nawet takiego jak nasz. Problem tylko w tym, że będzie bardzo trudno z jego adopcją, więc deklaracje powinny być takie po 10 zł - bo on może posiedzieć b, długo. A to jest taki cudowny pies!!! Quote
fochu Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 taki szczęśliwy chłopak na spacerku.... domku gdzie jesteś? Quote
Mysia_ Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ktoś pytał o kastrację - jeśli mnie pamięć nie myli to jest, mało prawdopodobne by było, żeby mu sie upiekło :eviltong: Quote
tymuś Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ja pytałem to ważna info czy ma kule czy nie:lol: Quote
Artemida Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-fQAE9I3udAE/TvjPZHTrObI/AAAAAAAAb2g/D4q_krx_4xk/s620/PC257722.jpg mmm jaki to przystojniak :loveu: Quote
Artemida Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Reiko dzisiaj dzielnie maszerował , pomimo że mu się naskórek starł z łapy i leciała mu krew , ciągnął nas dalej do przodu ! zastanawiałam się czy on tego nie czuje czy już jest przyzwyczajony do bólu :( dzielny chłopak ! Havana biedna obgryzała sobie łapki bo jej się do nóżek przyklejał śnieg,ale mimo tych przeciwności losu dotrzymywali sobie towarzystwa na spacerze :) Następnym razem muszę Reikusia wyczesać :) Dzisiaj był bardzo zadowolony na spacerze, może cieszył się ze śniegu ? :) Quote
Bjuta Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Bardzo, bardzo się cieszę, że się załapał na spacer! :) Quote
Artemida Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 postaram się zabierać jego boks na spacer, co sobotę :) Mysia on nawet nie zauważył tego że mu ta łapka krwawi....ciągnął nas dalej na spacer. Może już nawet tego nie czuje, biedaczek :( Quote
Bjuta Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 O to fantastycznie!!! A Ruto daje się zapinać bez problemu? Jemu nie można łap tylnych podnosić, ani wogóle próbować go podnosić, ale poza tym jest fajny! Quote
tymuś Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a może na spacery ubierać mu taki skórzany bucik? Quote
Artemida Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 tymuś też o tym pomyślałam tylko czy on dałby sobie tą łapkę dotknąć i zapiąć taki bucik...:) Quote
tymuś Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 trzeba spróbować może kaganiec założyć na tą krótką chwilkę a potem już dałby sobie zakładać bez kagańca..... Quote
Bjuta Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Mnie się wydaje, że Reiko by pozwolił... Tylko gdzie się takie buty kupuje? I jak się to robi? Wie ktoś może? Quote
Recommended Posts